Bebelusi de martie - aprilie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
mamacita spune:
ellinia,m-am infiorat,apoi m-a pufnit si rasul;peste ceva timp asta va fi un subiect mortal de poveste pentru Stefan.Dar chiar,ce smecherie de incuietoare ai de ai ramas blocata?Stiam ca astea automate se practica la usile de la intrare,nu la balcon?!Ce ignoranta sunt!Oricum,esti descurcareata nota 10.
Fetelor,azi dimineata Alexut si-a continuat somnul de la 9-11:20,apoi de la 15:35 pana acum doarme inca.Nu-mi mai incap in piele de bucurie.Iar reteta am postat-o de mai multe ori pe forum,alta n-am,sorry,dar vad ca a dat roade chinul.Si am mai observat ceva:cand mananca putin seara e muuult mai linistit noaptea,daca are o trezire,si aia scurta...
Daria,imi pare rau de ceea ce ati patit,din pacate dezamagirile datorate prietenilor imi pot constitui aproape toata istoria vietii
,asa ca va inteleg.Pupici lui Brien si sa n-aiba nici o reactie la vaccin,asa cum am urat intr-un ceas bun tuturor bebelusilor nostri!
rrox,wow,ce repede v-ati miscat.Intr-adevar,daca sunteti patiti,asta este ce va trebuie.Astept sa-mi spui ca e minunata achizitia si pup nasucurile desfundate![]()
carmen,si Alexut uraste din toata inima caciulile,dar,spre fericirea sadicilor lui parinti,nu l-a dus capsorul sa si-o traga cu manuta(inca nu
)
andira,de cate ori aud perle din astea strigatoare la cer si eventual spuse si cu ton de enciclopedie imi vine sa
in ce hal de inapoiere educationala medicala e al nostru popor cu intelectualii in frunte.Sa speram ca generatiile mai noi,asa ca a noastra="internete",sa schimbe ceva.Tare suntem obtuzi si refractari la informatie,mai am eu colegi cvesi-pensionari care,cand ma aud ca imi caut nu stiu ce informatie pe net,stramba din nas dispretuitor ca,in loc sa stau ingropata in mormanele de tratate cu semne la pagina nr....(asa cum se practica inca din antichitate
),eu "ma joc pe calculator"![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rp spune:
Text scris de Mara la laptop:
XzSM,Nrbt 4e4g5G MGKJK!J&zmailto:7m?subject= i! F~`7I,,2,
Pentru toti bebelusii, cu dragoste.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
andira spune:
Rp - beton!!
I-l duc Irinei sa ni-l traduca si noua...![]()
piticul scriitor!!
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Carmenduta, Daria, Adseana, RP - va multumesc si voua!! 

Azi piticul meu a fost la vaccin. Eu n-am putut sa ma duc cu ea pt ca n-am putut sa-mi iau liber (asta a fost alt motiv de suparare, ca n-am fost alaturi de copilul meu cand avea nevoie de mine, sa o alin si sa am grija de ea). Asa ca s-a dus cu tati si cu bunicul.
Doctorita a fost incantata de ea, a zis ca arata foarte bine, ca un copil de un an. Mi-a spus Ionut ca a plans rau cand i-a facut vaccinul, bunicul o tinea si Ionut incerca sa o linsiteasca. Binenteles ca mi-au dat si mie lacrimile cand imi povestea. Dar cand s-au intors acasa era apoi vesela foc, dar i-a aruncat lui tati o privire plina de repros cand a plecat, ceva de genul "iar pleci? si ma lasi aici?"...
Dupa ce ne-am plans amandoi de mila ca nu stam toata ziua bot in bot cu piticul, ne-am mai revenit ![]()
Saptamana viitoare sunt cu ochii pe ea, sper sa fie totul ok.
Irina, piticul meu drag
coco spune:
Andira - era cool femeia, da' mai dadea si sfaturi
!
Carmenduta- si eu am fost la Pelinescu Onciu la V. babes (am facut o histeroscopie pt. a vedea cum e cu fibromul meu uterin din cauza caruia nu ramaneam insarcinata!)- uff, ce vremuri, ma infior numai cand imi amintesc! Bine ca s-au terminat toate cu bine!
Rp- deci avem si o computerista pe aici!
Eu i-am cumparat lui Vlad de Craciun o orga (de jucarie
) pt. ca-i place sa tasteze mereu la pc, sa vedem de o sa-i placa!
Daria- multa sanatate si vaccin usor lui Brien!
Rrox- bine ca ai instalat RDS ca tare te admiram
cum perseverai zilnic aproape pe dial-up!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
coco spune:
Andira -am uitat sa te intreb: stai 6 ore la job? Azi mi-am depus cererea de revenire la servici
si am fost obligata sa bifez dc. solicit program redus cu 2 ore?! Am bifat ca DA (e dreptul meu oricum...)! Cand ma gandesc ma apuca groaza...
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
rrox3 spune:
GabiG esti pe listuta! Bine ai venit si il pupacim pe Luca
Va asteptam aici sa ne povestesti despre voi.
Rp la 5 ani isi sufla in sfarsit BINE nasul. Il sufla ea mai demult, de suflat. Oricum, unii pitici se descurca bine si de pe la 3 anisori, fiica-mea e mai sclifosita ![]()
Ii multumim Marei ca s-a gandit la noi si ne-a scris ![]()
Coco cat am mers la serviciu nu aveam nevoie decat de dial-up pentru e-mail acasa, iar dupa aceea mi-as fi instalat eu RDS, dar i-am tot asteptat. Contractul e semnat de pe 2 septembrie, abia atunci au conectat zona asta, si abia pe 2 decembrie mi-au adus modemul
ca sa am la ce sa ma uit ca abia de ieri functioneaza!! Da' functioneaza bine ![]()
tuturor! Trebuie sa probez utilajul de curatat nasucuri ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
danuta_t spune:
Ellinia, ce spaima ai mai tras si tu. Se mai intampla, nu putem prevedea totul. Mama nasei mele a patit o faza asemanatoare, doar ca baietelul era mai marisor si s-a jucat cu incuietoarea pana a incuiat-o pe balcon. Si era prea mic ca sa stie sa o mai si descuie. Si bineinteles oala de supa era pe foc.
Daria, bafta la vaccin. Si noi ne tot spunem sa nu ne incurcam cu prietenii si rudele, dar tot o mai patim.
Coco, eu n-am auzit de cerere de reintoarcere la servici. Eu ma duc lunar sa completez formularul de concediu si o declaratie ca nu am alte venituri si atat. Ma gandeam ca la intoarcere nu mai completez si gata. Am fost si eu azi la job sa confirm ca o sa ma intorc in februarie. Mi-e groaza, n-am nici un chef, imi place teribil sa stau cu Mihai, dar deja am amanat cu o luna fata de angajamentul luat si nu imi sta in fire sa nu ma tin de cuvant. Sunt convinsa ca indiferent de varsta pe care o are, tot greu imi va fi sa ma reintorc. Dar vreau un bb2 si profesional nu-mi permit sa intru dintr-un CIC in altul.
Cresa (privata) probabil o vom amana pana cand face Mihai 1 an asa ca vor face de servici bunicile prin rotatie. Sper rotatia asta sa nu-l dea peste cap, dar altfel nu putem. Dar voi lucra 6 ore si sper sa facem fata. Pana de Revel il intarc si sa vedem in ianuarie cum o sa ne descurcam cu adormitul fara tzitzi si fara plimbare.
Rrox, chiar la aspiratorul casnic ? Pai ditamai hardughia e mai mare decat copilul. Bb poate sa se miste in timpul aspiratiei ? Spune-ne cum functioneaza, dar sper sa nu am nevoie. Brr ...
Dana si Mihai (20.04.2005)
rrox3 spune:
E super utilajul!!!
Nu m-as fi gandit ca pot sa scot atat din nasucul Ioanei...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
carmenduta2003 spune:
Ma plangeam ca nu sta al meu prnc cu caciulita. Azi i-am pus un bluzon cu gluga, i-am incheiat capsele si i-am pus gluga. Ce credeti ca a facut baiatul? a inceput sa traga de gluga pana cand a reusit sa o scoata pe cap, ca un om mare. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Dar e si comic cand il vad cum se straduieste si ce incapatanat este.
Coco, bine ca a trecut perioada aceea, acum te poti bucura de minnea ta. Pupici lui Vladut.
Poze Rares
Varsta lui Rares