Bebelusi de martie - aprilie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
laura19 spune:
Salut fetelor
Va mai amintiti de mine care intru asa rar?
Caramella - Nu-i da antibiotic fetitei tale. Si fetita mea de 9 luni a avut rosu-n gat. Medicul ei a insistat sa-i dau antibiotic (mare prostie am facut ca l-am ascultat). Si acuma am probleme de la antibiotic. Nu i-am dat numai 1 zi. Dupa a doua lingurita mi-a facut o alergie de toata frumusetea plus o micoza si am intrerupt sa-i mai dau .Si acuma dupa 1 luna mai avem semne de la antibiotic, dupa un tratament cu nistatin si tot felu de alifii sa-i treaca bubitzele.
Trebuie sa ai mare grija cu antibioticele, mai ales ca ai fetita si poate avea o sensibilitate crescuta .
Noua ne-a trecut rosu-ngat cu vitamina C - fiole - 5 zile si paracetamol pt scadere afebrei. Noua antibioticu ne-a facut mai mult rau decat bine. Asa ca ai grija.
Da-i sa bea multe lichide, cu toate ca poate ti le va refuza ca o doare gatul. Sanatate multa
Cu Drag
Laura
si Alexia
(11 martie 2005)
dariaevelin spune:
Acum am venit de la vaccin. Stau cu inima cat un purice.
Maine e musai,musai,musai sa mergem la ziua nasei si a copilului lor(care face 18 ani).Sunt nascuti la diferenta de o zi(dar in ani diferiti
)si isi serbeaza ziua impreuna. Chiar nu putem lipsi. Si mi-i cam teama pt maine seara. Va trebui sa-l lasam la bunici si, sa-l luam noaptea,sau dimineata. Eu l-as lua cu mine la chef
,asa mi-i de teama!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
caramella spune:
Mersi pentru sfaturi RROX si LAURA,asa ma gandeam si eu sa nu ii dau,de fapt asa mi-a zis si doctorita sa astept sa vad daca ii scade febra si apoi sa ii dau daca nu ii scade nicicum.
Acum seara a mancat cam un sfert de banana si 50ml lapte,tot e ceva decat nimic.
andrruzza spune:
roxx, mi-a placut intrebarea ta ref. la marimea sutienului
Pana pe la 6 luni cadn sugea foarte mult, da, era o oarecare diferenta( o pruna si un mar
), apoi sugand din ce in ce mai putin s-a micsorat diferenta, iar acum sunt la aceasi marime ambii sani. Ceea ce chiar inainte de alaptare nu era asa, intotdeauna sanul stang a fost un pic mai mare, greu de sesizat, dar eu mereu sesizam o oarecare diferenta. Multam de info ref. la periuta si pasta de dinti
oanaluiza, i-am dat si eu Calma Baby si intr-adevar a fost un pic mai linistit. Eu sunt fff ingrijorata, are programul asta de somn de o luna si jumatate
Am cumparat rumergan si o sa-i dau 3 zile, sper sa doarma, altfel plecam cu colindatul noaptea![]()

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Daria n-are ce sa pateasca maine. Eventualele reactii apar intre zilele 5 si 12 asa ca du-te linistita la petrecere. Distractie placuta!
multi lui Brien si tinem pumnii sa nu aiba nici o reactie!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
andrruzza spune:
I-am dat romergan acum 2 ore si e treaz
, in conditiile in care la ora 21-21:30 el se culca!

ligia13 spune:

Avem si noi un coltisor mic mic de dintisor. Dupa o noapte in care a dormit in bratze la mami (adica amandoi in patul mare si imbratishati) din cauza
, astazi a muscat-o pe bunica de nas
. Si surpriza, a zgariat-o. Seara l-am pipait cu mana, se simte cum zgarie. De vazut nu se vede nimic.
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi
andrruzza spune:
Raducu, felicitari pentru dintzisor!
ligia13 spune:
Adruzza a adormit Rares pana la urma? Sau sta cu tine pe net?
.
LA el pare ca are efect invers romerganul!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi