bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
Shobo spune:
adita, voi ati facut vaccin? pe care? sanatate multa micutului!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Amaya spune:
Shobo, pe mine nu ma mira faptul ca Priorixul a dat reactii, cel putin la Andrei, fiindca acest vaccin este considerat destul de "puternic" pentru copii sub un an (din cauza asta multi pediatri nu vor sa-l faca sub un an)...oricum mie nu-mi pare rau ca l-am facut, mai ales ca reactiile au fost f. usoare, cel putin la noi, si comparat cu vaccinul de la 6 luni cand a avut febra timp de 2 zile si jumatate in continuu, nu i-a scazut febra sub 38,5 nici pentru jumatate de ora.
La Andrei febra a aparut in ziua 9 de la vaccin .
Astazi nu a mai facut febra deloc.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!
lavinia345 spune:
Scuze Magga nu stiu de unde am dedus eu ca lasi fata singura in casa de Revelion.Cu pantofii,da asa e numai 39 imi vin acum,desi cand incerc vreun pantof la magazin cer din reflex 38,constat ca ma strange rau si cer 39 apoi.Sper ca daca o sa mai am un copil sa nu ajung la 40!
.Ori s-a latit piciorul,ori s-a lungit,nu-mi dau seama.Cat despre soacra,felicitari,at least she's usefull!Mai poarta minijup?
De altfel o alta consecinta a sarcinii este ca inca ma lupt cu cosurile,acneea,tratamentul pe care mi l-a dat dermatoloaga in Ro nu da rezultate.Maine dupa-amiaza ma duc la ginecoloaga,sa vad ce-mi zice si ea.E traumatizant sa am cosuri mereu pe fatza,ma si dor si asa ma enerveaza cand ma uit in oglinda...e puzderie de cosuri!![]()
Shobo e bine ca voi nu ati avut febra.Sunteti norocosi,dar per total majoritatea puilor au cam facut febra de la vaccin.
Va pupicesc,noapte buna tuturor,mamici si pitici!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285
catiflo spune:
ixxi, adita, insanatosire grabnica bebeilor, sper sa se faca bine cit mai repede. Noi sintem iar pe picaturi cu antibiotic pt conjunctivita, sint mai multe cazuri acum la gradi dar nu e deloc grav pt el, doar foarte putina secretie galbena. In alta ordine de idei ieri un dintisor central de sus a spart gingia si mai e unul pe cale sa o faca. I-am dat panadol si cu gel pe gingii inainte de masa si a mincat lapticul cu bine si nici nu a mai plins ca in serile precedente. Tot ieri-alaltaieri a inceput sa spuna "mama", nu prea clar dar totusi spune. Cit despre mincare, de obicei el maninca tot asa ca nu pastram de la o masa la alta decit laptele. Stiu ca nu e recomandat dar pina acum nu s-a intimplat nimic. Doar n-o sa arunc toata sticla daca bea doar citeva gurite.
Si ne mai laudam ca sintem vedete pe pagina de la desprecopii, desi poza e veche de 2,5 luni.
Pupici si un weekend placut
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by Shobo
plus ca d-ra noastra ne-a zis ca in afara de febra ea nu a vazut nici un bebe care sa faca bubite de la vaccin, si a vaccinat niste generatii intregi... asa ne-a incurajat sa-l facem...
pe mine ma mira tare ca Priorix-ul a dat reactii adverse caci e f laudat...
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
O fi vaccinat ea, dar din cate stiu eu, NU SUB 1 AN
Sanatate multa bebeilor bolnaviori !!!
Adita, ai descoperit de la ce-a fost temperatura? Cum mai sunteti?
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
V. Erica spune:
Oana, Doamne-ajuta sa te fi speriat degeaba!
Fetelor, am uitat sa va spun: ieri, Ruxandra a facut primii pasi nesustinuta! 
(Am tentat-o cu o jucarie, ea intindea manutele dupa jucarie si i-am zis:"Vino s-o iei!" Si-a venit... Uraaaaaaaaaaa!)
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
Bimilit spune:
Buna ziua!!!!!
Hop si eu.Da ce active sunteti.Ieri aveam o groaza de intrebari , dar am rasfoit ce ati scris si gata m-am cam lamurit.Noi avem 9 zile de la AR si suntem OK.Pana nu de mult AR se facea la 9 luni , iar mie mi-a fost dat sa vad un bb cu reactie la vaccin: ochii inlacrimati, nas care curge , febra 39-40 si pe piele mici bubite.Deci fiecare reactioneaza in felul lui.
Va salut si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
adita spune:
Dana, felicitari pt primii pasi
eu am sta azi noapte ca pe ace, asta mic a tot facut febra, scadea repede dupa nurofen sau supozitoare cu paracetamol, dar pe urma revenea in forta. diminata a si vomitat putin dupa ce i-am dat nurofenul. chiar nu imi dau seama de la ce poate fi. de la dinti nu cred, nu se vede nimic nou, nu e balos, dar el n-a salivat mai mult ca de obicei nici la ceilalti. vaccinul inca nu i l-am facut, ca a fost racit. nici din casa nu l-am scos de la 1 decembrie, am zis sa-i treaca raceala sa putem face priorixul, si mi-a fost si frica sa-l scot nevaccinat.cum o fi racit in casa, nu stiu, ca asta trebuie sa fie, ii curge iar tare nasul, abia ce incepuse sa-i treaca.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, felicitari pentru primii pasi.
eu aseara am visat ca si Rebecca mergea...
ma astept cit de curind.
La noi nu a fost febra de la vaccin, ci doar o stare de mare agitatie si nesomn, noaptea...
am fost aseara la Medicover si se pare ca sintem sanatoase, avem dinti ca de un an
, cu greutatea stam la fel (nu ca de un an
: 7,770 -chiar a mai slabit putin cind a avut perioada de nu a vrut sa pape deloc, sper sa recupereze acum, ca vad ca are pofta de mincare. si lungime 73. Cine se ocupa, rugam modificare
.
Dr ne-a spus ca daca nu era ordin de la minister ea nu recomanda vaccin, cu atit mai mult Priorix -care am inteles ca daca e facut sub 1 an trebuie repetat la 1 an.
si azi dimineata mi-a cazut din pat...
. Am luat-o linga mine pe la 5 cind o apucase jalea in patutz, si am tinut-o ca de obicei la marginea patului, unde este patutul lipit...dar avind rotile si frinele nefiind puse....noroc ca s-a prelins printre gaura formata si nu cred ca s-a lovit prea tare, desi patul este destul de inalt. Nu stiam cum sa o culeg mai repede de sub pat.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos