Simptome !!!!! - 2
Raspunsuri - Pagina 3

Avalon spune:
Tabitha, eu sunt o optimista incorigibila, si in cazul tau, sa stii, chiar in conditiile descrise de tine!
Hai sa va spun ultimele simptome, ca ma mananca limba... ce sa fac si eu... deci, in seara asta au inceput sa ma doara sanii zdravan, si am niste intepaturi jos destul de accentuate... rusii sunt inca departe, caci normal ar trebui sa vina abia pe 21 dec., deci nu este de la asta... Ce ziceti? Eu mai am un test si pt maine dimineata! Cred ca pana saptamana viitoare voi strica multe teste...
Zozela, poate nu vin maine, si nici in urmatoarele 9 luni! Ai mai facut vreun test?

Liana30 spune:
Tabitha nu ..io am zis ca daca pe 17 nu vin scarbele..asta chiar e zi de sarbatoare pt mine..iar daca vin!!!!!! io tot sarbatoresc...na..sa le fac in necaz..
Avalon iubita pai ce sa'i fac daca e ceas fix la 23????...hi..hi..mai am putin si deja incep..2..1....start spre..hai ca ma dilii de tot..da de azi sunt dilie cu palarie si masinarie
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
aaaaa tabitha nu mai fac test ca ai vazut ca sunt batuta in cap io fac delea de ovulatie..stii tu..
asa ca fara test,fara sange..fara scarbe..si inainteeeeee..
stai zozelooooo ca te uitasem..ete ce zic io...tin pumnii sa vina....oleleuuuuu sa te tii acuma ce de pietre imi iau in cap de la fete,,,,,auuuuu..nu dati tare ca ma doaree.........
..da stiu io ce stiu si tu nu dai nu?
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

zozela spune:
...Sa nu aruncati pietrele in capul Lianei...ii trebuie..!!
Liana daca nu sunt bortzoasa te scot la o prajitura!Promit!
Maine ma duc la interviu!!Dau 2 prajituri daca ma angajez..ca avem unde sa le asezam,nu??!!
Avalon am 2 teste negative....Ce sa zic?!..Va spun io maine...Daca nu-mi vine..Sambata fac alt test
...
M-am invatat!
Nunta noastra-26.06.2005

sorceress spune:
Moaaaaaaaaaaaaaa, gagiiiici!
Ma bagati la boala! Io nu am nici un simptom, sini umflati, sensibili alea alea. Inainte de "rusi" sint balonata, da dupa ce ovulez habar n-am , nu simt nimic, sau nu m-am gindit niciodata la asta...Mi se mai pare mie inainte de uriti ca mi-e greatza , doar doar, ..da cred ca e la mine in cap. Ia sa ma monitorizez io mai "antena" data viitoare.
A, si am inceput Clomidul, am si citit si am si vorbit cu alte fete, se pare ca unele "simt" cind ovuleaza, bai, ce pana mea sint sa nu zic cum? ca nici cu mama clomidului nu mi-am simtit organele tropaind...asta este, mai sint si specimene din astea.
Pupici la toata lumea si capu sus!!!

Georox spune:
Momentan, sarbatoresc. Nu au venit uratii! Ziua este lunga insa, si inca mai sper. Eu astept pana pe 21 cand ar trebui sa fac un test, sau poate pana pe 25, ca sa fie cel mai frumos cadou de Craciun.

Tabitha spune:
Georox: tinem pumnii sa nu vina!!!
sorceress: ne luam de mana, nici eu nu simt nimic, sunt "insensibila"
zozela: sa fie asa cum vrei tu, cu sau fara urati (Liana stie mai bine)
Liana30: mai e o zi pana maine, nu-i asa??? olteanca mea favorita
Avalon: pai la tine sunt sanse sa nu vina, in ciuda celor 2 teste negative, adica sunt sanse mai mari decat la mine. O sa reusim noi, nu-i asa?
Anutza_26: hai sa speram ca testul facut inainte nu a fost bun si ca nu vor veni rusii. Noi iti dorim sa fii
Pup toate celelalte fete si va asteptam la petrecere

cami30 spune:
Avalon ti-am zis ca imi fabricasem niste simptome si am vrut sa scap de ele facand un test de sarcina. Problema e ca de vreo 3 zile ma trezesc dimineata cu niste dureri de cap de imi bubuie efectiv. Si nu cred ca am muncit mai mult ca de obicei. Cat despre greturi pofte, simt o oarecare jena dimineata, n-as zice greata decat daca stau bine sa ma gandesc ca mi-e greata, cafeaua mi-am baut-o fara probleme.
Nu mai sper, pentru ca deja mi-am primit cadoul de Mos Craciun si eu as fi vrut sa nu primesc nimic altceva decat un test de sarcina pozitiv.
pozelemele
cami

Anutza_26 spune:
Georox nu mi-a venit nici mie... dar mai e pana diseara..ce bine ar fi sa nu vinaaa.. de fapt..

Georox spune:
Haideti sa va spun ce-a zis sotul: mie imi vine sa tot timpul. Aseara la telefon : "Imi este rau nu ma simt bine, mi-e rau de la stomac, la metrou simt cama sufoc..." La care el : "Daca ai ramas insarcinata cu pastile, ma urc pe pereti!"
Eu sa nu pun sange pe rana : "O tipa a facut tripleti luand AC !!!!" Parca vad ca da comanda de patut, deja. Dar nu strica sa il ai nu ?