Simptome !!!!! - 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Liana scumpa imi pare rau ca a fost negativ, dar pana nu iti vin rusii mai poti spera. Incearca si tu un test de sange.
In ceea ce priveste testul tau negativ...cine mai stie acum daca e bun sau nu.. Noi le avem pozitive si tot nu sunt bune...
Fetelor va

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor care ati avut teste pozitive iar testul de sange a infirmat sarcina... voiam sa va spun ca 'm-am fript' si eu de cateva ori, si de atunci de cate ori imi iese unul pozitiv, nu ma mai entuziasmez si fug si-l fac pe cel de sange, care nu greseste niciodata... e tare dureros, dar si mai dureros e cand pierzi o sarcina pe care ti-ai dorit-o multi ani... si prin asta am trecut, asa ca inteleg foarte bine prin ce treceti... De ce se pozitiveaza testele de urina aiurea? Pentru ca sunt niste teste calitative, iar unele sunt proaste... Asta e, cel mai sigur este testul de sange, care nu poate gresi. Va doresc sa-l vedeti pozitiv cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Kateryna asta e...si maine e o zi..
Avalon

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Avalon iubita ,ai drepate dar la mine sa intimplat pt. prima data ...nici nu stiu ce sa cred decit astept sa vina nerusinatii de rusii si sa fac din nou o stimulare la al doilea ciclu,cind cel de sus stie.....
pupici la fete si succes in tot ce va-ti propus fiecare.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

fetelor.. azi ziua 33.. nu mi-a venit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor, cand citesc mesajele voastre referitoare la teste care ies fals pozitive, incep sa ma intreb si eu daca cele 2 teste pe care le-am facut sunt concludente.
Cel mai rau e ca maine plec la parinti de Sarbatori, intr-un orasel mic de langa Ploiesti si nu mai am timp sa imi fac testul de sange.

La doctor am reusit sa ma programez de-abia pe 11 ianuarie. De, asa e in Brasov...
Simptome am, dar foarte usoare si pot fi si indude de mine : ma doare un singur san, daca va puteti inchipui asa ceva, am putina greata si urinez mai des.

oricum sarcina, daca e acolo, e foarte mica, am o intarziere a menstruatiei de numai 3 zile. Stau ca pe ghimpi zilele astea sa nu am vreun avort menstrual :(.

ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Anutza la mine e ziua 32 si nimic. Dar nici nu prea am simptome. De nimic. Ceva asa ca de inainte de CM...sper la tine sa fie cu ochisori si manute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

claucia eu nu stiu daca sa mai sper luna asta la ochisori si manute micute.. ca am avut simptome si am facut test de sange in ziua 24 si a iesit negativ.. apoi pt ca nu imi dispareau simptomele am tot facut teste de urina ca am zis ca am facut testul de sange prea devreme.. si.. negative.. in ziua 28 m-a durut putin burta ca la ciclu.. si.. nimic.. acum nu mai am greturi asa tot timpul.. doar cateodata si mai domoale asa.. in schimb am sanii foarte umflati si durerosi.. sunt asa de o saptamana.. cred ca e vreo dereglare ceva.. nu mai inteleg nici eu nimic... astept sa imi vina rushii sa ma apuc iar de ... poate in ianuarie iese bebelul meu mult dorit.. oricum .. sunt sigura sigura ca la anul o sa fiu si eu
sper sa ne vedem la forumul de mamici in curand!
fetelor fruntea sus si.. la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Voi spuneti ca nu aveti greturi. Ei bine nici eu nu am avut si nici nu am greturi, dar am un bb de 5-6 saptamani, dupa spusele doctorului si al ecografului. Greturile nu sunt obligatorii pt a exista o sarcina. Nu stiu de ce va ies teste de urina pozitive, iar la sange negative. Poate testele nu sunt bune. Eu a facut 2 teste care au iesit negative, la al 3-lea a iesit foarte palida a doua liniuna iar la al 4-lea s-au inrosit amandoua imediat. Nu fiti pesimiste, poate in preajma Craciunului se intampla minuni.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

trecu..da...da..pai e ora 01...deja sunt in z28 si nika...
si nici simptome..
eheheee cred ca sau speriat scarbele ca le-am aratat

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput