concediu?de care?

concediu?de care? | Autor: cattalina

Link direct la acest mesaj

am o mica-mare problema...
Nu am lucrat niciodata....din ian 2006 voi fi incadrata in munca.....medic rezident...
am un baietel de 1 an si 5 luni...pentru care nu am primit nici un leu de la stat ca nu am stiut sa platesc la timp cotizatia aia....asa ca pt el luam doar alocatia 200 mii si ceva....
pt servici ar trebui sa fac naveta....cel putin ian si febr....o sa depun dosar de transfer dar abia din martie as putea sa fiu transferata daca mi se aproba....
pana acum a stat buni cu noi sa termin scoala dar acum nu mai poate....si la gradinita inca nu-l primeste si mi-e putin groaza sa-l dau la cresa asa mic si in toiul iernii.
intrebarea mea...am dreptul sa-mi iau concediu ...chiar daca nu am lucrat niciodata?daca da...de care...si ce acte trebe sa duc si unde pt a-l obtine....
cu multumiri

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Draga Catalina, cred ca ar fi mai bine sa postezi intrebarea ta la sectiunea "Probleme legislative" ca sa poti primi un raspuns de specialitate la problema ta. Pupici,

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

am intrebat5 si acolo dar inca nu am primt nici un raspuns.....ma gandesc ca poate este un parinte care stie si de aia am intrebat si aici:)
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Nu , cresa si gradinita acum nici intr-un caz !!Poate reusesti sa te transferi si 2 luni sa stea cineva cu el , pentru ca mai mult ca sigur nu ai dreptul nici la concediu de odihna si nici la cel de crestere si ingrijire care se acorda dupa 10 luni - un an de munca....nu sunt foarte sigura...mai asteptam alte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

dar cel fara plata? ii legal sa-mi iau macar asa?
ca si daca lucrez dau banii si tot aia ii....asa mai bine stau inca 2-3 luni cu dragos acasa....ca mai avem multe de invatat....

Mergi la inceput