FERICIREA,un cuvant mare?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu cred ca exista fericire continua si absoluta, dar nu aici pe pamant.
Aici putem " gusta" din fericire, dar dupa cum ati observat unii dintre voi, chiar si atunci cand aparent nu ai avea motive de nefericire, daca stai si te analizezi tot simti ca lipseste ceva...
Eu una asociez fericirea cu pacea sufleteasca, iar atunci cand ma simt nelinistita stiu ca ceva nu e ok, desi nu intotdeana gasesc si cauza...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Poate ca nu m-am exprimat corect...ma refeream la cum este fiecare fericit,nu la o definitie neaparata a fericirii... ADRIANAI

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

E clar ca fiecare dintre noi cautam fericirea cat traim, ca nu-mi imaginez pe cineva sa fie nefericit si sa se complaca mai departe in situatie, insa, cum suntem diferiti nu toti ne gasim fericirea in acelasi loc, sau in aceeasi situatie.
Daca unii sunt fericiti cu o cariera de succes, altii nu pot concepe fericirea fara o familie unita.
La fel sunt destui care se declara fericiti daca se simt independenti.
Fiecare dintre noi o percepe altfel, iar nu putini sunt cei care isi schimba complet optica asupra fericirii pe masura ce trece timpul..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Fericirea este cuvantul final…
Mai intai trebuie sa iti gasesti “multumirea” in toate… Sa te bucuri de toate momentele frumoase din viata… Sa bucuri pe ceilalti prin tot ceea ce faci … sa faci viata mai buna celolalti… Sa il vezi pe Dumnezeu chiar si intr-o floare, sa Il privesti chiar si prin zambetul unui copil… Toate astea si multe alte lucruri pozitive la un loc te fac un om fericit,… implinit…
Daca vrei sa iti traiesti viata din plin, la inceputul fiecarei zile gandeste-te la ceva pentru care esti recunoscatoare… Eu spre exemplu, in fiecare dimineata ii multumesc lui Dumnezeu pentru comoara care mi-a daruit-o: copilul meu…
Eu cred ca toate bucuriile la un loc formeaza ceea ce numim noi ”fericirea”.

Adriana

Mergi la inceput