Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92
Raspunsuri - Pagina 8

Madana spune:
Cristina cica pentru noroc, sa ai un an bun, ceva de genul. Eu port mereu. Anul trecut am vrut sa-i iau shi lu' al meu (nu shtiu daca i-ar fi purtat dar eu am vrut sa-mi fac "datoria") shi ce crezi ... nu am mai gasit nicaieri, se vanduse-ra totzi
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Cristinna spune:
buna treaba Mada. Gata,m-am hotarat, trebuie sa ma duc la cumparaturi de lenjerie roshie atat pt mine cat si pt Calin
. Mai pun si dorinta si banutii si sigur nu are cum sa nu ne detecteze berzele si barzoii cu atatea accesorii
Cristinna

piccaflor spune:
Pai ce facem aici fetelor?...e a 2-a seara cind subiectul nostru ajunge pe pagina a doua...
Galinelo ..de maine fix peste doua saptamini
....cu Miha n-am mai vorbit...
Va pupic pe toate ca ma duc sa-i vaz pe Mr si Mrs Smith

Tabitha spune:
piccaflor: am venit, spun prezent, chiar daca e cam tarzior, dar abia am aterizat acasa
galinarodica: ce iti face printisorul? Pe cand botezul? ai gasit nasi?
O seara placuta tuturor si, fetelor, nu pierdeti timpul, ca nu se stie cand se lasa cu burtica... Nu aduce anul ce aduce ceasul.

asi spune:
Fetelor neaparat in noaptea de Anul Nou sa purtati ceva roshu si ceva nou cumparat.Eu mi-am pus dorinta si s-a implinit.Asa a aparut Razvan din dorinta mea si a sotului pusa cand ne pupam sub vasc la 12 noaptea de Anul Nou.
Va doresc o noapte frumoasa si linistita!
La noi asa frumos ninge
Familia mea
Razvan

Tabitha spune:
fetelor, romaniaau din suedia a fcut azi test, in ziua 14 dupe ET si a primit in dar 2 liniute. Este insarcinata. I s-a transferat 1 sg. embrion, asa ca va dati seama ce realizare.. Hai sa ne bucuram pt. ea

Tabitha spune:
olteanco: unde esti, soro, tu pe la ce ora intri pe DC?
Eu fug la nani nani... Va pup si noapte buna tuturor.

galinarodica spune:
Tabithzica Srebanel face super bine. Mananca de m-a disperat si e rau de foamee ca daca nu e gata la moment face ca trenul...
Piculino adicatelea de revelion dantuiesti la romanica?