Endometru,ovulatie,temperaturi.monotorizari-92

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Aveam si io o pauza scurta...da vad ca nu e nimeni pe-aici!!!

Mergi la inceput

Lachione? M-ai uitat?
Adevarul e ca am zis ca te strig pe la pranz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ba da, Simo, eu mai sunt!!! la apel!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Ingere, imi place de tine, ca esti optimista si-ti doresc sa fie asa cum simti tu!!! De-abia astept sa ne spui pe 27, ca testul are doua liniute rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simo, asa sa fie!
Am tot citit pe net ca sansele sunt relativ mici, dar...de ce nu as fi eu una dintre cele 15-30 femei care raman dintr-o suta?? Eu zic ca pot!

Pupicei si o seara buuuna,

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nu te-am uitat Simonette, dar am fost ocupata cu cearta si scandalul pe care-l trag cu sotul de azi noapte de cand a venit!!! Ca tot eram la ovulatie...am facut si noi ceva constructiv si ne-am fi certat si acum, daca nu aflam de la firma aceea de care ti-am vorbit eu ca nea dat bugetul pentru revelionul (sejur) undeva in tarile calde. Si uite asa,...din cearta si 'divortez!!!' am dat-o urgent in cautat unde au mai ramas camere libere; am gasit Maldive, Tenerife, Egipt, Maroc, Tunisia si... Roma - chiar daca la Roma n-o sa fac plaja de Revelion.
fug sa duc niste piese undeva si vb mai tarziu ca ma intorc sa caut mai departe! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Fetelor, acum am aterizat si eu acasa si am nistre draci de imi vine sa urlu.La job mi s-a stricat calculatorul, toata ziua mi-am petrecut-o instaland si reinstaland windowsul , de muncit nu am putut sa muncesc si uite asa sunt ca o gaina beata acum.
In primul rand urez bun venit celor 2 fete noi Papushica si Monica, sedere cat mai scurta pe la noi
Ingeras26cu asa optimism sigur vei fi una dintre cele 30 de femei care reusesc
Madana si Oana distractie faina la concert.
Simonette,piccaflor,amely,liana30,felicia,catty,mishulina, asi, si la toate pe care le-am omis din cauza creierului meu care da semne de oboseala, un si o seara frumoasa!

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingerash: ma rog sa fii printre cele 15-20%.

Sotului meu i s-a spus la biopsia testiculara ca sunt sanse de 15% sa i se gaseasca . Si iata ca el s-a incadrat in cei 15%. Din pacate eu am fost cea care nu s-a incadrat in procentul de 35% de reusita la ICSI...

Pupici la toate fetele si distractie placuta celor care s-au dus la concert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingerash bineinteles ca poti iubita
Felicia merci mult pt fulgisorii de nea ..
MOana distractie placuta in concediu...si eu ador Parisul si sper sa-l revad cit de curind...
Simonettule terminasi treburile?...ca eu inca nu m-am apucat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tabitha e rindul tau sa deschizi capitol nou...na ca facui si rime..
Cristinna

Mergi la inceput