URGENT - cartea de munca

URGENT - cartea de munca | Autor: mamica gen

Link direct la acest mesaj

Daca de pe 15 decembrie am contract individual de munca semnat (inca nu inregistrat la ITM), cartea de munca care este la Casa de Pensii (in virtutea contractului individual de asigurare)cand o inchid pe 14 sau 15 decembrie, ca sa nu raman descoperita 1 zi?

Merci pt. raspuns.

Gen5+ si Robert 2 noiembrie 2001

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Se inchide azi si se redeschide maine, ca sa nu ai nici o zi neacoperita. Eu am fost in aceeasi situatie cu doua contracte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Merci mult Lona, de cand am postat mesajul ma invart pe aici, caci s-a ivit contractul f. repede, si nu stiam cand sa merg la Casa de Pensii...Deci merg azi si-o inchid...
La ce te referi deschisa maine? Adica, banuiesc ca poate fi dusa odata cu contractul la ITM pana in 20 zile de la incheierea lui, nu? Doar ca trebuie completata de angajator, incepand de maine...Asa e?
Patroana e cam aiurita, mi-e sa nu raman descoperita...parca vad ca am stagiul 12 luni fara 1, 2 zile...

PS: uite o mamica mi-a zis ca a incheiat cartea pe 1 nov. si pe aceeasi data si-a incheiat contractul la firma sotului...Nu stiu sa ma duc maine la Casa de Pensii si tot maine sa semnez contractul?

Gen 5+ si Robert 2 noiembrie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am si eu o intrebare:

Cartea mea de munca e la Bucuresti. Am incetat contractul de munca in 4 decembrie, dar din iunie mai sunt angajata la o firma (Cluj), unde merg mai departe. Cum pot sa imi iau cartea de munca? Cei de la firma Bucuresti nu au platit nimic si nu cred ca au completat ceva in ea.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by mamica gen

Merci mult Lona, de cand am postat mesajul ma invart pe aici, caci s-a ivit contractul f. repede, si nu stiam cand sa merg la Casa de Pensii...Deci merg azi si-o inchid...
La ce te referi deschisa maine? Adica, banuiesc ca poate fi dusa odata cu contractul la ITM pana in 20 zile de la incheierea lui, nu? Doar ca trebuie completata de angajator, incepand de maine...Asa e?
Patroana e cam aiurita, mi-e sa nu raman descoperita...parca vad ca am stagiul 12 luni fara 1, 2 zile...

PS: uite o mamica mi-a zis ca a incheiat cartea pe 1 nov. si pe aceeasi data si-a incheiat contractul la firma sotului...Nu stiu sa ma duc maine la Casa de Pensii si tot maine sa semnez contractul?

Gen 5+ si Robert 2 noiembrie 2001

Important e sa semnezi contractul cu data de... .Apoi este timpul limita de inregistrare, dar in cartea de munca contractul curge cu data inscrisa acolo. Exista proceduta standard, iti explica functionarele acolo.

Mergi la inceput