Mamici din Arad...??? (39)
Raspunsuri - Pagina 14
pau spune:
Buna fetelor,multumesc pt urarile voastre pt insanatosirea,ingerasului meu.Accepta situatia in care este,ca nu mergem afara cu bubite,nu se scarpina deloc,singura pb este,cand ne facem cu crema,"sa o incalzesc la micro ca este prea rece".febra nu a facut si mananca din ce in ce mai mult.In legatura cu vaccinul antivaricela am auzit tot felul de discutii,printre doctori,acum fiind epidemie nu se cam recomanda sa se faca,pt ca daca microbul este luat,poate avea reactii inverse foarte grave,mai ales ca perioada de incubatie este de 14-21 de zile.Sa-mi spune-ti si mie daca ati auzit si altceva.
Ma bucur pt acele dintre voi,la care vine bb,nici noi nu o vom lasa pe paula sg,dar nu stim cand v-a fi?Ea isi doreste f mult o surioara,si noi la fel dar.........imi este putin groaza numai de faptul ca sunt predispusa la 2 surioare,. v-am pupat.
cristinacsa spune:
Felicitari Alinush! O sarcina usoara si un bebe(fetita?) sanatos iti doresc!
Mai fetelor, acusi ma simt in minoritate pe aici, ca eu nu mai vreau bebe! 2 imi ajung.
Cine urmeaza? Gabi , Linda sau poate Ioana?
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
gabitzica spune:
Alina , ma bucur foarte tare pentru voi! sa fie intr-un ceas bun!
Am vrut sa imi iau luna asta teste de ovulatie , dar nu am apucaT. Am inteles ca se fac din ziua a 11-a? Cine si-a facut sa ma lamureasca si pe mine.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Mersi fetelor!
Ioana, urmeaza cine intreaba, adica tu.
Gabi, testele de ovulatie se fad din ziua a 11-a pana in a 15-a. Stiu ca si-a facut o prietena ca nu mai ramanea gravida nicicum, in final a ramas. Sunt ca si testele de sarcina.
Cristina, tu ai doua deja, nu ajungi prea repede in minoritate.
Nu stiu cine a intrebat(tu Cristina?) daca vaccinul Varilrix da imunitate pe viata? eu stiu ca da, e cu virus viu atenuat si da imunitate pe viata, asa stiu eu.
Pau, are multe bubite Paula?
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
cristinacsa spune:
Da, Alinush eu am intrebat de Varilix. Nu stiu ce sa zic. Cind au facut fetele ROR au facut tare nasol, febra si pete rosii. Dupa nici un alt vaccin nu au facut reactii.Daca o facem asta e...
Fetele cu copii de gradi, cit platiti gradinita? La noi a crescut de 40000 la 50000.
Alina, ai dreptate, eu cred ca sunt singura pe aici cu 2 copii, asa ca va astept sa va alaturati...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
maggda spune:
La multi ani la toata lumea!Fetelor epidemia de varicela e nimic pe langa sarcinile de pe aici .Sunt curioasa care urmeaza...La mine e clar nu va mai urma niciodata dar aici o astept pe urmatoarea .
Ioana eu intru tare rar pe aici asa ca iti urez de acum de Sf.Ion la multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
va pupicizez pe toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
Magda si multumesc de urari!
Alinush esti rea de gura?......nu de alta dar si Ovi tot zice ca decat sa plec prin lume sa lucrez, mai bine mai facem un bb......dar eu nu-s tocmai pregatita pentru urmatorul.........
Tu ai vreun "simptom" de graviduta?....sau numai dupa intarzierea ciclului ti-ai dat seama?
Si la ce medic mergi?
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
DianaR spune:
Felicitari Alinuuuush! Ioi ca am declansat o adevarata epidemie .
Ioana, parca m-ai intrebat mai demult la ce doc merg eu si nu stiu cum nu ti-am raspuns, eu merg in TM la dc. Cioata, e super si nici nu ma usuca de bani (reducere de doctor, ). Eu zic sa-l asculti pe Ovi, ca zice bine ce zice...
Cristina, tot asa am auzit ca da imunitate pe viata, scrie si in prospect, tot acolo mai scrie si ca daca e administrat la o persoana care a venit in contact cu boala (asta ptr. Pau), nu o va faca (asta daca e administrat imediat dupa contact) sau va face forma muuult mai usoara. Probabil in 1-2 saptamani ii facem vaccinul lui Vladut.
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
alinamoro spune:
Mersi Diana.
Ioana, eu nu am nici un simptom de sarcina(pana acum!), mi-am facut test(3 teste) ca imi intarzaiase ciclul 2 zile ceea ce la mine e anormal.
Sper sa am o sarcina usoara asa cum a fost cu Dragos, m-am simtit foarte bine, fara greturi, varsaturi, arsuri...doar mi s-au umflat putin picioarele in ultimele 2 luni.
Eu am nascut cu dr.Miclea si tot la el voi merge.
Magda te-ai speriat de epidemie???
Cristina, nu stiu inca cat e gradinita, nu ne-au zis nimic inainte de sarbatori, vom vedea luni.
Fetelor, vi-am scris de prietenul nostru care l-a internat de 3 zile cu pancreatita acuta.Azi l-au deschis pentru operatie, dar nu i-au facut nimic, nici macar nu l-au inchis(numai in afara) ca asteapta sa moara,are pancreatita necrozanta hemoragica. E foarte rau, a facut si insuficienta hepatica, renala,encefalopatie, analizele sunt praf toate. Doamne nu-mi vine sa cred!
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
Fetelor nu va suparati pe mine dar epidemia asta chiar nu-mi cade bine, asa ca prefer sa stau deoparte! Ma pazesc
ALINAAAAAAAA FELICITARIIIIIII!!!!!!!!!!
Claudia&Raul (01.04.2004)