Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
loreen spune:
Ioana da ce-i cu tine draga...?! Fi femeie serioasa si lasa depresiile...Mie mi se rupe inima in mine cand ma gandesc cum ii va da femeia de mancare Deliei cum o va adormi cand ea plange si striga "mama",ca n-am sa pot sa fiu dimineata langa ea cand ii vad capsorul pe marginea patutului...dar asta-i viata...
Este mult mai bine asa...dar trebuie sa le lasi singure pe ele doua,atata timp cat Ana te vede sau te simte prin preajma nici nu va sta cu bona...pleaca de-acasa,fa ture in fata blocului,du-te la cinema,la agatat oriunde,nu te mai gandi...copii sunt mici si se adapteaza din mers,noua ne este cel mai greu sa acceptam despartirea...Stii cand era Bianca mica ajunsese sa planga dupa femeie de ma capia cand o vedeam...si ma enerva in draci chestia asta...Si acuma trage la ea desi e capra mare...
Hai capul sus si fii relaxata,spre binele Anei...ca nici eu nu am chef de munca ,chiar din acelasi motiv...
ELisor la noi s-a facut in mana...asta a Deliei oricum face numai in mana vaccinurile,pe undeva este mai bine...
Oana saru-mana...cam complicat pentru mine credeam ca se fac direct in sos,dar pentru una cauza nobila orice...Haideti pe la noi daca nu va lasa sotu'la calcularet...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Ioana,
eu sunt cu tine! Incearca sa te linistesti. Indiferent cu cine va sta Ana sa stii ca ea stie foarte bine ca tu esti mamica ei si la tine va zambi mai mult.
Nu pot sa-ti zic ca stiu ce simti dar te inteleg. Esti puternica, ai trecut multe obstacole, il vei trece si pe asta si va fi bine. Eu zic ca totusi te tii bine daca ai reusit sa-ti respecti promisiunea de a o lasa pe Ana cu femeia inca de azi. Capul sus ca o sa fie bine! 
Maysa, si eu auzisem acelasi lucru la tv, si mi-am intrebat asistenta special si mi-a zis ca o luna trebuie sa treaca. Acum sa dea Dumnezeu sa fie bine. Si noi maine la 11 suntem la vaccin.
Elisor, da eu am luat pampersi la bucata de la farmacie, cand am trecut la numarul 4 ca nu eram sigura ca-s buni si sa nu iau ditamai jumbopack-ul si sa-i fie mari. Asa ca am cumparat 5 buncati de la farmacie.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
patriciaRO spune:
uitati ceva frumossa va amuzati!
http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Elisor, ma bag si eu in vorba, am intrebat pediatrul de aici si mi-a spus ca vaccin antirujeola se face doar la un an, acum nu stiu cit o fi de adevarat, ca multe difera de la tzara la tzara.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
elisor spune:
Fetelor daca tot am frecat azi netul ca maine nu mai am timp mi-am bagat nasul pe la inceputurile voastre, adik de la cap.1 (eu am intrat la voi doar de la 8) si mi-au revenit imaginile cand era si Bianca mica, cum s-a nascut si primele saptamani. Va mai aduceti aminte cum erau ei, bb nostri asa micuti in primele saptamani?
Neajutorati, o gramada de mese pe zi si uite-i acum se ridica in picioare, stau in 4 labute, au dintisori, spun primele cuvinte, mananca cu lingurita, fac kk la olita, wauw ce de progrese si intr-un timp asa scurt. Dragii de ei ce scumpi sunt!
Loreen uitandu-ma la poze am vazut ca ai caruselul de la chicco, exact ca al meu, tie iti mai merge prostia aia? Al meu s-a stricat f. repede.
Eli, Bianca & Andreas
elisor spune:
Daneluzta da se face la 1 an, dar in RO fiind epidemie de rujeola au hotarat sa-l faca si bb de peste 7 luni.
Androix merci pt. raspuns, chiar nu ma gandeam ca tocmai farmaciile sa dea la bucata.
Beatrice spirit de Craciun? Cine are casa luna se poate bucura!
Eli, Bianca & Andreas
Danelutza spune:
Fetelor am primit o chestie haioasa de la o prietena, dar nu ma pricep de pe adresa de email cum as putea s-o atasez aici. Ma ajuta cineva ?! Pot trimite pe adresa cuiva care se pricepe ?!
Va rog, e haioasa chestia, e cu bebelush si mamica.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
patriciaRO spune:
Daniela, bag-o la mine pe mail!
beatrice_rotaru2005@yahoo.dk
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Elisor - pai sa stii ca ne-am gandit si la varianta cu sotul pentru ca el castiga mai putin. De fapt daca scazi din salariul lui indemnizatia de CIC da doar cu putin mai mult decat salariul bonei. Deci asta chiar ar fi o soltie ca in el va dati seama ca am incredere. Dar ma gandesc si eu la el, la avantul lui profesional - desi munca lui nu presupune nici avansari si nici deprofesionalizare - si in general, ca e barbat si trebuie sa se simta ca aduce bani in casa (chiar daca mai putini ca mine
).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
turturica spune:
Buna tuturor.
Sint prietena unei mamici de baietel care va citeste, dar n-a reusit sa se inregistreze. As avea o rugaminte din partea ei: puteti sa-mi dati si mie cartea cu diversificarea?
La adresa: turturica27@yahoo.com
Va multumesc din suflet.