Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
Mercedes spune:
Androix- logic asa ar tb sa fie dar cum nu este specificat in lege clar lasa loc de interpretari, nu intru in detalii oricum se asteapta normele
Cornelia - da e simplu cum zici tu, dar tot timpul tb sa existe acest dar... nu stiu daca voi putea aplica in cazul meu
Margott- e vorba de stimulentul care se acorda de stat pentru mamele care se intorc la lucru in timpul celor 2 ani ai copilului citeste pe forum la legislative
elisor spune:
Beatrice
lui Alex ca tare scump mai e cum descopera care-i treaba cu ridicatul, bravo! hai ca m-am dezmeticit cu adresa, m-am uitat de nspe ori pe ea si...am avut ochelari de cal.
Androix parca Fran spunea ca vaccinul asta e si la Medicover si astia nu-s de stat. Ah, de ce-a trebuit sa pomenesti de Mitrea, mi-ai aratat carpa rosie ca la tauri, il urasc pe asta din toti rarunchii ca e direct raspunzator de "binele" ce-l am. 

asta e pt. el!
Tamar felicitari pt. cetatenie si pt. voinicuta, sanatate!
Ioana nu e scaun de masa (ti-am spus ca am de lemn, multifunctional) e un "scaun"-balansoar in care ii mai dau sa pape, il folosesc de la nastere si pana spre 1 an. Da, papa bine Ana!
Cornelia in principiu ies cei de jos primii.
Olga felicitari pt. casa, sa fiti sanatosi in ea si poate va fi de bun augur si ptt. Tony daca scimba decorul. Somn usor!
voua celor fara somn!
Ninge superb, sper sa se depuna ca sarbatori fara zapada nu au farmec!
Am primit un pont de o reteta delicioasa si dupamasa sper sa o pot pune in practica
, NewMami
Eli, Bianca & Andreas
loreen spune:
Gabitza ninge frumos intr-adevar dar poza asta m-a pus in fund...Iar Andrei rade asa de frumos...oare ce gasesc ei amunzant d eras cand au mancarea in gura?!
Newmmami
...
Mercedes bravo voua ca v-ati mai revenit...cine stie de la ce sa fi fost...Bianca mea a facut de vreo 2 ori enterocolita si ce-am mai tras ultima oara.iar la faza cu temperatura sunt patita tot cu cpra mare cu 40'...convulsii...noroc cu impachetarile,deschis de geamuri,si cu tremuratul mainii mele de frica ca in loc sa-i dau 10 picaturi de algocalmin i-am dat juma de fiola...dupa ora avea 35'...
Tzumpiloi saru-mana...
Beatriced ura...mai aveti un pas si gata numai bun de insurat Alex...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Margott spune:
New Mamimama ta poate sa ia din Bucuresti orice taxi, sa faca o comanda ar fi mai bine. De la aeroport nu poti lua decat Fly.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
elisor spune:
Sa va spun ce-am facut aseara.
Dupa ce m-am dushat am strigat la Dan sa mi-o aduca si pe Bianca, a fost o desfatare pt. ea sa stea sub dush cu mami, intai cu spatele la mine ca sa o pot spala pe burtica, etc apoi am intors-o cu fata la mine si pe spatele ei dusul. Atat de incantata a fost incat am zis ca voi repeta figura. Statea lipita de pielea mea si ma "sugea" si apa calda pe ea...
Nu am poze pt. dovezi
, dar trebuie musai una bucata sot in preajma.
Oana voi nu mai ziceti nimic sau te oboseste Alex si dormi cu ea? Ninge frumos, probabil in Poiana e si mai frumos, va asteptam!
Stefania sunteti bine, Bumbu?
Celelalte fete si bb?
Loreen pai eu juma de fiola ii dau lui Andreas in caz de febra si pana nu-l impachetez nu se lasa coborata (asa graita pediatra).
Eli, Bianca & Andreas
tzumpiloi spune:
Am fost afara si ce-a mai ras Mariuca ca o gadilau fulgii de zapada!
Se pare ca ii place....
New Mami, intr-adevar la aeroport nu au voie sa stationeze decat taxiuri Fly Taxi dar sunt de 2 ori mai scumpe!
Mama ta poate face comanda de acasa cand merge la aeroport la o alta firma.
Eu iti recomand Meridian, 9444 ca sunt prompti si seriosi sau Prof taxi - tel 9422.
Iar de la aeroport spre oras poate lua de acolo Fly taxi sau poate comanda la tel sa vina unul de la alta firma ( dar va astepta mai mult asa).
loreen spune:
Ma uitam la tv cand o adormeam pe Delia si m-am cutremurat de indignare...intr-o padure din Iasi au gasit 80 de cadrave de copii...ce femei pot fi alea care-si arunca copii ca pe un gunoi fara remuscari?! le-as omora pe toate fara nici un feld e regret...
Newmami da pe mine cui ma lasati...vreau si eu,va fac cafeaua,spal pe jos dau cu matura,orice...
Pisik multi ani sa traiesti,sa fi iubite de cine vrei tu...
Elisor da o poza mica...mica...mica...![]()
Fete imi zice-tisi mie cum se face cus-cus...vreau sa-i dau lu'asta mica si o rugasem pe Nelia sa-mi spuna,ca ea spuena ca a facut,dar nu a mai intrat...azi i-am dat mazare cu cartofi dar nu s-a omorat,era si obosita si sacaita ca nu-i mai iese si vecinulodata ca sa scap pe anul asta...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Tzumpiloi si eu iti multumesc pt. detaliile cu taxiurile, mi-am copiat informatiile, dar te intreb acelasi lucru e valabil si pt. Baneasa sau doar Otopeni?
Eli, Bianca & Andreas
Margott spune:
Hai ca fac si eu reclama la taxi mai ieftine, am mers cu ele si sunt ok
Aris 9469
sheriff's 9439
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
patriciaRO spune:
Fetelor vreau si eu niste muzica cu Fuego, mp3 de pe net... Aveti idee pe unde... Sau daca aveti deja mp3 trimiteti si la mine pe beatrice_rotaru2005yahoo.dk...
Beatrice, mami de
Alex pifos