La noi la Galati sa veniti ! (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iubitelor sunteti tare dragute !
Am mancat supa de varza branza proaspata, mamaliga, iaurt , varza cruda ( salata), mere, kiwi , fara paine si eu am reusit si fara carne, dulciuri ioc ( am mai trecut eu prin niste borcane cu dulceata...dar de mai greseste omul ) si ffffff mult . Cica se consuma astfel multeee calorii ! Va pup , eu ajung tarziu la munca , ma duc din nou la cas pentru indemnizatiile mamicilor .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Haideti, mai fetelor, vorbiti de greutate...
Nu va zic eu cate kile am, ca va bat pe toate
Nu reusesc si pace sa ma tin de un regim, parca-s batuta-n cap...
Singura chestie buna e faptul ca incep sa-mi zaresc niste muschi pe sub stratul de sunci...ca sa nu zic ca merg degeaba la
Astept si eu ziua aia minunata in care ma voi trezi cu hotararea eroica "De azi nu mai mananc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
mai in concluzie suntem fete cu greutate !!!
Eu azi sunt cam naspa ca sotul se duce deseara la petrecerea de craciun .... :( fara mine, da nu asta e problema, o sa stau singura toata ziua si deseara cu bb, macar cand stiam ca vine la 8 .... ma bucuram de parca ar fi venit la 4 ......da azi ... nici nu stiu daca mai trece pe acasa.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Cookie, poti sa treci pe la pagina 3 si sa incerci sa-mi raspunzi?
Thanks.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Gata ! M-am intalnit cu Mos Craciun si mi-a dat tricicleta, cuburi, manusi, caciula si fular....Sa vedem daca ne m-ai lipim si la altceva !!!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lauraspeedy

Salutare!
Cookie, buuunn link-ul! Sa stii ca ma intereseaza si pe mine croitoreala (problema e ca nu prea le am + ca mai sunt si stangace pe deasupra). Spune-mi si mie de unde cumperi tu materialele si daca ai gasit pe internet site-uri despre croitorie.
lauraspeedy

Lauraspedy, sorry, n-am avut timp de net azi,am haladuit...
Materialele le cumpar de la un magazin pe Siderurgistilor, langa Stavros sau de la blocul Albatros de pe Balcescu.
Site-uri cu croitorie...nu prea sunt...doar sa gasesti idei, ca tipare nu sunt pe net...Eu lucrez doar dupa Burda...
Daca vrei sa mai stii ceva, oricand, cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Cookie, pliiz, ajuta-ma si pe mine! Am nevoie saptamana viitoare de serviciile tale. Anca va fi balerina la serbare, i-am cumparat body si opincute de balet, dar fustita de tul e doar...o parere de fustita, as vrea s-o fac un pic mai bogata. Ce zici, ai timp si chef?

Alinam, nu vreau sa imi imaginez ce groaznic e sa stai singura acasa (adica nu mai vreau sa-mi aduc aminte). Parerea mea, dupa ce am trecut dintr-o extrema in alta si prin tot felul de experiente, e ca n-ar trebui sa lipsesti de langa sotul tau, la petrecerea Craciunului. Trrebuie sa existe o solutie. Si daca nu reusesti sa te organizezi pt acum, fa-mi o favoare si incearca sa te mobilizezi pt Revelion. Pe bune, eu am facut depresie postnatala din cauza incapatanarii de a face eu tot. Mi se parea ca bebelusul nici nu respira daca nu sunt eu acolo. Dar nu e asa, trebuie sa-ti traiesti si viata ta. Hai ca vreau sa te vad razand (te-am vazut acum cateva zile pe Balcescu, pe la magazinele de bebei, era foarte incordata si chiar nervoasa, cred ca erati si cu cel mic, il tinea sotul).

Laura, eu la sala nu mai ajung multa vreme de acum incolo. N0-am ajuns nici cand eram acasa, dar acum.... nici macar amaratul ala de masaj pentru care nu trebuia decat sa fiu acasa la o anumita ora nu il mai am in schema.
As vrea sa-i cer lui Mos Craciun vreo 5 ore in plus la cele 24, dar imi amintesc de acele vremuri cand ma plictiseam atat de tare incat nu mai stiam cu ce sa-mi omor timpul si-mi revin. La urma umrei, nu trebuie sa facem totul azi, mai e si maine o zi.

Ce ziceti, sa-mi iau o placa de intins parul?...de care?

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'NEATA!
Azi fac eu cafeaua!
Cookie, multumesc pentru mesaj, acum l-am vazut!

Fetele care aveti centrala, cum va descurcati cu aerul uscat din casa? M-am trezit dimineata cu nasul uscat si copilul se trezeste si-mi cere apa noaptea. Am incercat cu umidificator si nu mi se pare ca ar da rezultate. Mai exista altceva care poate mentine umiditatea normala in camera? La voi cum e?

va urez un WE linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eliza, sunt niste recipiente la Instalterm (cred...) din ceramica, care se agata dde caloriferele de aluminiu, se umplu cu apa si asigura umiditatea in camere. Anul trecut cand l-am luat era cam 45 de mii unul mic (sunt pe dimensiuni).

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Vilma, da-i Laviniei fustita Ancai, cred c-o sa ma vad cu ea diseara.
O sa vad ce pot sa fac si-ti zic.

Cat despre placa de intins parul...eu nu stiu ce sa-ti zic...eu mi-as dori una sa-mi faca parul cret

Eliza, noi mai punem pe calorifer niste vase cu apa.

Fetelor, ce ziceti, ne intalnim la Targul ala de iarna?

Mergi la inceput