La noi la Galati sa veniti ! (14)
Raspunsuri - Pagina 3
alinam spune:
Laura buna intrebare .... ce jucarii pt bb mic? al meu e atras doar de caruselul cu cai si ca naiba ala s-a stricat si trebuie sa il invart eu cu mana .......
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Ele si eu am patit la fel ca si Korinna . In iulie la o nunta acolo, eram la un separeu langa intrare si nu i-am vazut pe ceilalti invitati, am simtit ca n-am participat la aceeasi nunta. Muzica ( nu stiu daca era asigurata de cei de la restaurant ) a fost in schimb foarte buna si Dj -ul stia cum sa antreneze lumea la dans, ...am avut probabil noroc si de anturaj, era foarte placut.
Facem acolo petrecerea firmei pe 20 si ceva si iti povestesc.
Korinna ce reise ( pt mine ) din aceea postare a mea nu e de "toata jena". Daca am jicnit am facut fara intentie, dar cred ca n-am jicnit. Si gata pe aceasta tema. Un "sfat" al vostru , tonul glumet al meu si al nostru....si am ajuns .....aici. Sorry fetelor!
Laura, jucariile Dariei la varsta asta erau revistele - pe care le facea bucatele tacticos, caruselul si niste margele de lemn...
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Vad ca va pregatiti de Craciun...
Lauraspeedy, mai sunt niste jucarii simpatice pentru bebelasi pe la Sensiblu, eu i-am cumparat Sabinei o omiduta de plus cu zornaitori si cu o oglinda la un capat...haioasa foc! dar copilul meu se joaca cel mai bine cu ofertele de la Metro(le marunteste tacticos si le gusta )si cu ambalaje de plastic de diverse forme(de la creme, lotiuni de corp..), cu carduri...Mai mult pentru parinti sunt jucariile astea, parerea mea e ca nu sunt ei foarte interesati...
Mie mi se mai scurg ochii dupa diverse chestii vorbitoare si educative, cica, gen Chicco, dar sunt foarte scumpe si-mi pun problema daca nu le trateaza cu , cum de altfel s-a intamplat si cu jucaria pe care i-am luat-o de Mos Neculai...mai bine ii cedez cosmeticalele mele ca nu le refuza...
Aaa, eu cred ca-i cumpar o caseta video/CD cu reclame, ca nu mai stie de nimic atunci cand se uita la astea...
korinna spune:
Da..si eu tot un soi de omidutza am luat.Care canta si are si niste luminite.Eu am luat-o din Metro.219.000 lei.Foarte draguta
Pe al meu..la nivelul de 2 ani jumate il emotioneaza foarte tare jucariile muzicale..si evident masinile..mari..foarte mari.
Cred ca tot prin Metro o sa mai caut...
La Faleza cand am fost eu a fost DJ..unul de la Radio Galati..Sorin ..nu stiu cum..Si mixa melodiile foarte rapid si foarte neinspirat ca te trezeai brusc din macarena..in brasoveanca!!!
Jucarii..nici eu nu stiu unde sa mai caut...mai trainice..mai rezistente...
Erau in METRO si CHICCO.Dar foarte scumpe.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
vilma spune:
V-am prins! Mey, azi fiind marti-13, plus cutremur, plus polei si ger, bani neintrati in conturi, blanite uitate, jucarii nejucate, v-am iertat...:))
Va multumesc pentru urarile pentru Tudor, sa fie cu totii sanatosi, sa nu mai folosim pompite de mucisori sau alte dispozitive de isterizat bebeii (si mamicile sau taticii, dupa caz), cum ar fi foenul- asta il isterizeaZA pe Tudor, ca ii imprastie parul....
Voi ati aflat ce vor copilasii astia de la noi? Mi-ar place sa vad in sufletelul Ancai, dar uite ca in ultimul timp am cam neglijat-o si parca ne-am indepartat. Tudor n-o sa fie niciodata asa de vorbaret ca Anca, probabil ca cu el va fi si mai greu de stabilit comunicarea aceea sufleteasca.
Asa ca acum, in prag de sarbatori, va sfatuiesc (daca ati facut ca mine), sa lasati toate celelalte treburi si sa va uitati la copilasi. Ce fac?
Se joaca singuri? Anca are 2 papusi, un bebe (Suzi mi-a spus ca o cheama), si o papusa Alexis, cu rochita albastra si coronita (un fel de Craiasa Zapezii). S-a plictisit de Craiasa si acum se joaca cu Suzi. Anca are secrete. Asa mi-a spus...:))
Am inceput serviciul, no comment. Doar ca e greu sa faci ceva ce nu esti dispus sa mai faci. presupun ca ma voi obisnui.
Cred ca e timpul sa ne oprim din goana nebuna, zilnica (Alina, tu stii cum e, cati km faci pe zi cu puiul in brate?).
Ma duc sa pun si cateva poze cu Tudor.
PS: sunt de acord cu parerile despe hotel Faleza, e cam aiurea, dar poate ca daca e gasca faina, iese ca lumea.
korinna spune:
Mai..Vilma are dreptate...poate fi localul cat de naspa..daca ai o companie buna,prieteni cu care te intelegi foarte bine..te poti simti oriunde bine.
Si cred ca o mare importanta o are si muzica..cine e dj..si cat de inspirat este.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
alinam spune:
Neata!
Vlima are dreptate ... ei sunt cei mai importanti si ce conteaza ca m-am cocosat si ca ma doare spatele??? nu copnteaza, bb sa fie fericit, iar despre km cu el in brate mai am putin si ma inscriu la maraton :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Vilma, multumim ca ne-ai gasit scuze.
Ce vrea fiica mea de la mine ? Buna intrebare . De cum intru pe usa vrea sa fiu langa ea, cu ea, pentru ea. Sa ne iubim, sa ne jucam...Cand ma vede ca am intrat exclama “Mami, mami....”alearga si ma imbratiseaza de picioare, apoi ma cauta in sacose, pregatim masa ( deja ma ajuta ) mancam , spalam vasele, ea langa mine catarata pe mobila. Asteapta ca un pui in cuib viermisorul , sa o invat cate ceva: acum suntem la categoria cub cu incastre, cifre , culori.... Daca cumva ma revolt si vreau sa fac altceva vine, ma i-a de mana si imi spune: “ Hai mama! “ Cu â si spus apasat.
Ce vrea de la mine ? Vrea “ Coco, bobo , gogo ! “ spus imperativ cu degetul ridicat ! Adica ciocolata, bomboane , gogosi , ca doar de aceeia plec de acasa si o las cu dadaca.
Ati observat ? Niciodata copiii nu striga ( daca viseaza urat sau le este rau sau vor ceva ) “ Tata “ , doar “ Mama “.Indiferent cat de atent, prezent sau iubitor e tatal, “Mama “ auzi in noapte....
Concluzia ? Trebuie sa am grija de ei ( de sot si copil ) dar trebuie sa-mi fac timp si de mine ca sa pot avea grija de ei. Noi, mamele nu avem voie sa fim bolnave, sa lipsim prea mult sau sa fim de negasit ...
E bine, ti se umplu plamanii de mandrie si satisfactie....dar e greu, obositor si stresant. Noroc ca merita ! Si am sa mai fac un copil si pentru toata inocenta si dragostea pe care o vad in ochii Dariei cand ma priveste !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
Si noi incercam sa ne pregatim de sarbatorile de Craciun si suntem in cautarea cadoului "perfect" pentru Andra, numai ca din pacate nu s-a inventat inca ala care sa nu se distruga si eventual sa se "repare" singur...nu de alta dar copilul meu strica absolut tot. Azi i-am facut pregatirea psihologica aratandu-i globulete si beteala. A facut varza!!! Aveam cateva globulete de-alea cu un fel de catifea pe ele si nu stiam ca in interior au poliester, dar a avut grija ea sa-mi arate.
Si noi fiind un pic mai marishoara si observand o oarecare inclinatie artistica spre muzica, o sa incercam sa ii luam o orga cat mai apropiata de una "adevarata" si speram sa nu o distruga...
Acum o intrebare pentru fetele care au tot fetitze: ati vazut pe undeva rochitzele dragalashe de craciunitze pentru copii? Ca eu din pacate, nu posez veleitati artistice, dar le admir pe cele care reusesc sa faca ceva cu manutzele lor.
cookie Felicitari pentru rochitica!! E fantastica!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vladhana spune:
Sar peste ceea ce s-a spus aici,nu pentru ca nu ma simt afectata ci pentru ca vreau sa ramana un subiect incheiat,si va spun ca mi-a fost tare dor de voi!
Am cateva zile de cand sunt nedespartita de Vlad,sunt in gand cu Vilma.Acum,in prag de sarbatori parca suntem copii iar datorita copiilor nostri.Cand ne plimbam afara ne ducem la jucarii si ne uitam impreuna,cumparam globuri,le verificam pe cele de acasa,aprindem instalatiile si le asezam,ascultam colinde...
In seara asta am ascultat un CD cu colinde si le-am cantat impreuna.Eu cant,Vlad ma asculta incantat si din cand in cand ii mai iese si lui ceva din gurita...pana incepe un colind in lb.engleza.Vlad ramane putin intrigat de ceea ce spuneam dupa care imi spune:nu,nu si cu degetul aratator dadea in semn de dezaprobare.Si cand a vazut ca eu tot cant mi-a pus mana pe gura.Dupa reactia asta ma gandesc la ce voi face in primavara cand plecam la sora mea in Franta si-o sa auda numai franceza peste tot.Cred ca va fi bulversat rau!
Tot in seara asta Vlad m-a surprins cand a vazut purcei la televizor.Mai vazuse la tara,dar acum o luna-doua,si atunci le spunea"cei".Acum i-a vazut in timp ce bea apa si s-a oprit aratand cu degetelul:Io-te-te pucei!
Multe sunt de povestit...
Cadouri de Craciun...Subiectul meu preferat! Vreau sa-i iau o carte cu multe ilustrate frumoase,pisica/catel/cal/rata...,un robot(a vazut unul la un copil si a avut o reactie ),trenulet primeste de la nanutii de aici,si baterii pentru toate masinile si jucariile muzicale pe care deja le are ca saracele stau pe tusa de ceva timp.Sigur vor fi mai multe! Eu imi retraiesc copilaria cu Vlad,si taica-sau la fel.
Vilma,m-am amuzat tare cand mi l-am imaginat pe Tudor cu foen-ul.Vlad inca nu a avut acces la asa ceva,ca altfel cred ca imi flutura parul non-stop(el nu are).
Eliza,felicitari pentru aceasta decizie! Sunteti niste oameni deosebiti daca faceti acest gest!Sa oferiti unui copil sansa de a fi iubit,de a avea o familie adevarata...Ambele parti vor avea numai de castigat.
Cookie,felicitari pentru rochitica! Sabiana ce spune de ea? Al meu e foarte incantat de hainute noi,de ghete,adidasi.
Laura,rea mai esti fato! Nu te lasi deloc!Un pupic dulce Dariutei!