Clubul nurorilor (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

N-am scris demult aici, dar sint un pachet de nervi. Soacra mea taie porcul...de ieri si l-a rugat pe fii-su sa-i duca cu masina la tara si sa stea pe post de sofer pana ei termina taiatul. Si al meu,e de ieri acolo....si va sta pana maine probabil, sau inca 1 saptamana. Am sunat-o pe socrella, sa vad de ce se lungeste asa treaba si imi spune: ''pai la ce sa-ti vina barbatu acasa, doar nu o sa ne lase aici, asa ca o sa mai stam.'' Va dati seama cum a avut loc discutia Poate nu oi fi priceput eu, dar un porc se taie in 3 zile? Asa ca al meu, sta....ca trebe sa stea acolo,dupa ei.
Wow, cw nervoasa sint, nu mai pot nici sa adorm de nervi,dar stiu ca aici e singurul loc unde exista persoane care ma inteleg si ...iata-ma.
Noapte buna.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

MG,calmeaza-te ca scarboasa o vrea sa-ti faca in ciuda daca ti-a vorbit asa.Stiu ca esti un pachet de nervi ca am simtit-o si eu pe pielea mea pe asta cu dusul la tara,numai ca al meu nu ramane peste noapte acolo.

Aliona,da' cumnata-ta ce dreaq are cu tine?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit alionushca, mai povesteste-ne de "soacrele" tale, uite acu ma duc sa te trec pe lista albastra:)

Mona lasa ca macar iti vine barbatu de acolo incarcat de bunatati

Dana, maine iti vin socrii? prezenti la datorie?!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna
[
Dana, maine iti vin socrii? prezenti la datorie?!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

An citit mesajele voastre fetelor referitor la darurile de sarbatori.M-am mirat mult, asta ca nu spun altfel, care cadouri dragele mele din partea soacrei, in cei opt ani de zile nu am primit un niciun cadou, nimic, la noi , din partea soacrei nu se prcatica asa ceva,

in schimb ea imi da comanda de cadou, si asta de vreo 4 ani incoace, anul trecu a cerut un inel de aur, de ziua ei, si atrebuyit un ditamai inel, nu este di acelea cu degetele finute, am cauta intreg orasul sa-i gasim marimea 21 al inel, apoi hai emotii sa-i placa. Da de ce a vrut ea inel de aur - ,, Ca sa intind mina si sa spun acesta mi l-a cumparat feciorul meu,, , ati inteles eu nu intru in socoteala

Anul acesta a cerut o suma de bani, comparativ cu cit cistig eu este o jumatate din salariul meu, pentru ce banii - pentru ca s-a gindit la ai ei 46 ani sa inceapa sa folseasca crema de fata si vre un set de creme nu doar una.

Cind este vreo sarbatoare mii moartea sa-i cumpar cadou, este ffffoarte mofturoasa, prtentioasa pina in virful unghiilor, si nu stiu de ce ar fi, ...

Mama draga a venit sotiunea mea draga continui mesajul mai tirziu, al meu a adus un fel de sopirla mare avem un terarium, ar fi bine sa-i punem numele soacrei

Va scriu mai tirziu, sa nu ma vada

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dana, foarte sugestiva exprimarea ta!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Hai mei fetelor ca al meu a mai cetit pe aici, si mi-a dat dreptate la tot ce am scris, doar ca lui ma plang de 2 ori mai mult :)
De cand cu subiectu asta, este si el interesat de forum

Chiar, ce ar zice sotii vostrii sa vada ce povestim de "mamici"? Ca "dansele" probabil ar ceda nervos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Dana, foarte sugestiva exprimarea ta!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Sunt o nora iubitoare !

Dana

Mergi la inceput

A sosit ziua 0!

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

A sosit ziua 0!

Dana

Si cum e?

Mergi la inceput