Clubul nurorilor (4)
Raspunsuri - Pagina 7
cherry22 spune:
Garga, cred ca ai dreptate, deci, aviz amatoarelor!
Astept invitatia soacrei de a merge la ei de craciun, doar pentru a o refuza. Prima zi va fi petrecuta cu ai mei, ca doar stam la ei. Poate, a doua zi, vom trece si pe la socri, depinde cum se vor comporta pana atunci
Apropo, am si eu o steluta, ce bine-mi pare!!!!!!
A.Cicel, sa dea Domnu' sa faci gemeni, asa cum va doriti!
Impreuna, ce socri buni ai, de te lasa sa te distrezi si tu putin. Cand o fi cazul , o sa ti-i cer cu imprumut.
va pupez pe toate
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Garga, cred ca ai dreptate, deci, aviz amatoarelor!
Astept invitatia soacrei de a merge la ei de craciun, doar pentru a o refuza. Prima zi va fi petrecuta cu ai mei, ca doar stam la ei. Poate, a doua zi, vom trece si pe la socri, depinde cum se vor comporta pana atunci
Apropo, am si eu o steluta, ce bine-mi pare!!!!!!
A.Cicel, sa dea Domnu' sa faci gemeni, asa cum va doriti!
Impreuna, ce socri buni ai, de te lasa sa te distrezi si tu putin. Cand o fi cazul , o sa ti-i cer cu imprumut.
va pupez pe toate
cherry
felicitari pentru steluta. La cat mai multe. Si ai grija de tine daca esti racita. In pat, un ceai fierbinte...Si o aspirina a saracului, ca m auzit ca e tare buna.
Eu acum nu stiu daca mai vreau macar copil. Sunt asa de suparata pe iubi... Cu toate ca stiu ca nu e el de vina ca sta departe de mine. Sau poate totusi e vina lui pentru ca a aratat ca e capabil sa rezolve orice situatie.
In orice caz, sunt intr-o stare greu de descris. Am tot citit diferite subiecte pe forum, dar nu am scris nimic. Nu stiu ce e cu mine, dar mai am putin si Mi-am inchis si telefonul ca nu vreau sa vorbesc cu nimeni, sa aud pe nimeni si nu mai vreau nimic. V-am spus ca acum nici bb nu vreau.
POZE
a.cicel spune:
De al jumatatea lunii octombrie, a fost mai mult plecat. Are deja 19 zile de delegatie in perioada asta. Si daca u e plecat i delegatie, atunci sta la munca pana noaptea tarziu, iar a doua zi o ia de la capat. M-AM SATURAT.
POZE
Gargaritza spune:
Andreea, bine ai venit in clubul meu.
Sotul meu vine acasa o data la 2 zile
Dar nu cred ca trebuie sa spui ca nu vrei bebe...parerea mea este ca asa un dar nu se refuza.
Situatia cu viitorul sot o sa se rezolve...pana la urma pentru familie tare, nu?!?!
Uite o floricica poate iti mai trece supararea Floricica
Garga si Irinuca
POZE
cherry22 spune:
A.Cicel, esti mai sensibila acum, ca ai un bb in burtica, plus ca vin sarbatorile, multi isi fac program acum, iar iubi al tau este plecat in delegatie. Fruntea sus, nu mai sta suparata, ca vine el din delegatie si sa vezi ce bine o sa fie!
Fii fericita ca o sa ai un bb, o sa petreceti sarbatorile in trei, nu ti se pare a fi un motiv de bucurie? Hai, fruntea sus!
Si noi vrem un bb la anul, speram sa nu se lase asteptat prea mult.
va pupez
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Aproape ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi la scris,eu sunt in plina curatenie si merge tare greu ca mafi meu nu prea ma lasa!Este permanent langa mine si orice fac,el rastoarna,va dati seama...inaintam ca melcu'.Imi fac griji cand vom face bradul,sa nu traga sa-l rastoarne...este tare nazdravan!
Andreea ,fruntea sus,in perioada asta esti mai sensibila si vulnerabila,te inteleg,dar gandeste-te la partile bune,atunci cand sotul va fi plecat vei avea o "ocupatie" f. placuta,cu puiutul nu te vei mai simti singura niciodata si n-ai sa te poti plictisi,iti garantez!Este bine ca vei avea si ajutorul parintilor,fii fericita,ai toate motivele din lume,UN COPIL aduce intotdeauna bucurii!
Dragele mele,a mea soacra ne-a zis,in final,ca a renuntat la proces,i-a dat telefon sotului luni,pe 12,cu doua zile inaintea infatisarii de la tribunal si cu o voce lingusitoare,i-a zis ca-i pare rau de el(de sot),ca i se rupe sufletul dar ca trebuie sa-si puna nevasta(adica pe mine) la punct,sa fiu mai respectoasa cu ea!Scorpia,incearca iar sa il influenteze pe fi-su ca eu sunt cea rea si ca fac ce vreau din el!Daca vede ca ne intelegem f. bine se mira cum sa faca sa intervina sa ne destabilizeze,daca fi-su ma sustine si ii face observatii (practic,vede adevarul),ii zice ca eu il iau de prost si il "montez" impotriva ei!Parca un barbat de 38 de ani nu stie sa discearna,nuuu,eu i-am "stricat" baiatu', el nu o mai respecta si nu mai este de partea ei la nebuniile si aberatiile pe care le scorneste!
Important este ca i-a cam fost teama de amenintarile sotului si de-asta a renuntat la acel proces,noi i-am respectat intotdeauna clauza de uzufruct,avem nenumarate dovezi si martori care ne sustin iar daca ar fi vorba de nemultumiri,noi suntem cei mai indreptatiti sa o dam in judecata pt.ca ea nu si-a platit niciodata,cat a stat la noi,partea ei la cheltuielile casei,plus ca am fost tot timpul deranjati de amantii ei!
Hai ca iar m-am intins si incep sa ma "aprind" cand ma gandesc la cate probleme ne-a facut acest monstru care vrea sa fie respectat!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
cherry22 spune:
Camelia, oribila femeie soacra ta. Oare de ce nu pot accepta cotoroantele astea ca baietii lor isi iubesc nevestele?
Si soacra-mea, dupa ce 9 ani s-a prefacut ca tine la mine, la o discutie mai aprinsa, mi-a zis ca eu i-am stricat baiatul, ca nu mai este el cum era, si a mai si inceput sa pise ochii. Imi venea sa
Fetelor, nu lasati soacrele sa va faca viata acra
va pupez
cherry22 spune:
Mai, ce liniste printre nurori...Ce facti, fetelor, v-ati impacat cu soacrele, asa, de sarbatori?
Hai, mai spuneti una, alta, ca va simt lipsa.
va pupez
diadaniela spune:
Hellooooooooo!
Ce faceti?
Mai fetelor,nu mai spuneti nimic?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana