Cluj rulz (26)!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

de fapt chestia asta mi se potriveste cel mai bine.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am terminat de aranjat pozele. Cu sortatul stau mai prost. Din 181, am lasat 120 . Ce ma fac fetelor? Ca vreo 50 (minimul minimului!)mi-e musai sa pun in album, ca altfel nu are farmec! Ce poze faine...!
Sunt super, o sa vedeti!

Am mai vrut sa zic ceva: Flavia multumesc pt surpriza pe care mi-ai facut-o

Maine (adica azi, la o ora rezonabila ) o sa pun pozele.
Vai,dar ce poze faine avem.... !
Ce instantanee...!

Somn usor...cu puricii pe picior

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Marianama uitam pe pozele voastre si tre' sa-ti zic ca Stefan e scump, scump. Fara se vreau am observat firele de sub calculator, poate ca ma obsedeaza, dar si la mine e un paienjenis de fire. Nu putem scapa de ele? Ma gandeam eu...
Ma duc sa ma mai culc.

mami de dani

Mergi la inceput

Stanca am inteles ca l-ai infiat pe Razvan si am tot vrut sa-ti spun cat te admir pentru asta. Mama mea e infiata (tot din Cluj), se trage undeva din Zalau, si-mi spune ca toata viata o sa-i fie recunoscatoare bunicii mele ca a infiat-o si a facut-o om. Si de mica i-a spus bunica-mea ca-i infiata si mama niciodata nu a vrut sa-si caute mama naturala. Nu se prea stie chestia asta (nici socrii mei nu stiu), ca vezi tu, romanu' are prejudecati. Nu stiu de ce.
Mie mi se spune ca seaman cu bunica-mea (!!!), ba chiar cica Dani seamana. Ok pentru mine.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety

Mariana eu zic sa pui cateva poze in album si restul sa le pui pe un cd si fiecare si-l copiaza.Sper ca nu am fost prea indrazneata.

Roxanica si eu am vrut sa te intreb aseara de faza cu dar din pacate nu am reusit.Poate ne spui tu ca esti fata draguta.Uite o ca sa nu mai fii indispusa.

Razvan a fost tare incantat de intalnire pana acasa mi-a tot povestit de tatn ana(tanti Mariana), pii (copii),Zize (Elise) si altele pe care nu le-am inteles.Cum el e un ingeras nu imi mai zice mama ci mami.Va dati saema ca sunt topita.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Va scriu din nou pe fuga, dupa care fug iar sa vad daca Mariana a pus pozne, ca desi am citit toate mesajele, din lipsa capacitatii de concentrare nu am reusit sa-mi dau seama .

Aseara nu eram suparata, eram doar obosita si nemancata, abia ce-am reusit sa vin de la serviciu, am aruncat fusta de pe mine si am luat pantalonii iar Serbanica se lasa greu imbracat si m-a si pacalit, cand sa iesim pe usa a inceput sa se screama si am crezut ca face caca...no, iar trage de copil, da-i jos ghete, ciorapi, sosete...puse cu greu...a facut pipi si iar hatzeshte copilul la imbracat...no...si in plus asa cum ati vazut, nu aveam io kef de nimic de cu buna dimineatza...ma dadeam cu de pamant :)...

Mi-a placut mult intalnirea, mi-a parut tare bine sa le revad pe Flavia si pe Ana si sa-l cunosc in sfarsit pe Dragoselu care imi era tare drag din poze. E tare cumintel. Vaaai si cat ne-am mai distrat acasa cu maicamea, i-am povestit cum i-a bagat Serban in gura Anei bucata aia mare de fornetti, cum i-a indesat-o...si ea mititica n-a protestat..a mancat-o toata, imi vine sa si acum singura si de goamga Marianei...

Mariana, soro :)) isi mai face efectul goanga aia sau s-a daramat "mitul goangei"?

Florina, ce mai face mititica? I-a iesit vreun cucui sau a scapat cu bine?

Stanca, mi-a parut tare rau ca lui Razvi i s-a facut rau de la cioco...nici lui Serban nu-i dau decat extrem de putina, un patratel mic mic de un cmp pe zi...ca ai vazut ce grasun e...nu stiu insa ce face bunasa cu el..sper sa nu-i dea...am mai vazut femei nebune, mai ales bunici care-si indoapa nepotii...sper ca ma asculta ziua cat sta cu el...Imi dau seama ca esti topita, si eu as fi, insa Serban inca nu vorbeste asa...abia astept insa sa-mi povesteasca si el...

Simo, sa stii ca eu am luat aseara catalogul acela acasa, la un moment dat o sa facem cumva sa ti-l returnam...fiindca chiar vrem sa ne cumparam gresie nu stiu daca chiar de la ei, dar acolo am vazut modelul care ne-a placut cel mai mult si o chiuveta dubla...

Svety, ti-am vazut si eu odraslica dulce

va las deocamdata aici, dar revin mai tarziu

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Aha! Roxana! Deci tu esti hoattttttttttaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Azi, pe cand sa ma uit si eu pe catalog....ia-l de unde nu-i!
Numai de asta am intrat acum aci (ca-s pe fuga; trebuie sa ies cu copiii afara; ma vad cu Stanca ) sa vad care-i cu musca pe caciula...iar daca nu recunostea nimeni fapta, sa va dau in urmarire generala . Sa-ti fie de folos revista, ca eu eram doar curioasa nu ca am nevoie de ea.
Mitul.....rezista!

Stanca si eu m-am gandit la CD.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelorsi va pup ca sunteti d-ale mele.
Acuma ne-am trezit oficial.
Baby-Boom, ar trebui sa te trezesti si tu ca-i tarziu.
Azi nu cred ca stau mult pe net ca am de terminat curatenia si vine nasica Cristinica sa ma ajute.
Sa va zic ceva, ca oricum vorbesc mult si in vant cateodata: Eu am nascut tare usor prin cezariana; mi-am vazut copilul, m-am refacut repede, dar conditiile din spital, sau mai bine zis "politica", m- dat gata. M-au tinut lela 2 zile la reanimare, fara bebe, si m-am ridicat f.f.greu. Daca nasteam la Cluj era altfel. Cred. Eu sunt mai cu fite si am vrut rezerva si la Turda mama are trecere. Eram f. hotarata sa mai fac peste 1-2 ani copil, dar acu' ma mai gandesc... Mihai vrea 3!!! si-mi tot ca am nascut usor.
In fine nu va mai bateti capul cu mine.
Mariana, ai pus pozele?
Trebuie sa ne luam si noi un aparat foto digi. da Mihai zice ca nu ne trebuie. Am clasic, dar as vrea sa va arat o gramada de mutrute ala bebe.
Cat am scris!!! sunt bolnava... ma opresc.

(ma duc afara)

mami de dani

Mergi la inceput

svety mi-e . Urasc cablurile de la calc, dar n-am ce face!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

si de la noi
azi nu mergem afara deci avem timp de net, Medea a facut reactie la vaccin cu nas murdarel si febra mica mica.... .
intilnirea a fost suuuuuper!
de copii.... ce sa mai ..... sint topita cit pot fi de dulci si de seriosi in tot ce fac!
simona tare ma bucur ca te-am cunoscut si eu!
roxa-boxa si eu am vazut ca erai abatuta dar vorba marianei numa' n-am apucat sa intreb de ce? nu gaseam momentul potrivit nicicum!
goanga a fost suuuuuuuper mariana, iar apropos de poze ma ofer la ajutor, cu orice crezi ca as putea (copierea mi se pare si mie o idee buna).
si la toti ceilalti participanti

Mergi la inceput