Cluj rulz (26)!
Raspunsuri - Pagina 3
country girl spune:
Florina, io stau acasa si de Craciun si de Revelion. Dar ma bucur.
poze cu "Zmeoaica"
baby-boom spune:
No, ca suntem doua!!!...
...Pai, nici pe mine nu ma obliga nimeni sa stau acasa; de Craciun mai ales, niciodata nu mi-am dorit sa fiu altundeva decat cu familia.....poate de rev mi-as fi dorit sa fi mers undeva...ca n-am mai iesit de 3 ani (trei).....no las' ca "chefuim" impreuna, Ina!!!
...si tot scriind mi-am adus aminte ca si Roxa-Boxa se delecteaza anu' asta cu aceleasi treburi!
....Dar anu' viitor de rev sigur fac scandal!!!
Pupam pe toata lumea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
svety spune:
Da, ma cheama Svetlana ca bunica-mea era rusoaica. Din Rusia nu Rep.Mold. A ajuns aici in timpul razboiului ca sotul ei era locotenent. El era roman.
Ma duc sa-mi usuc copilul, ca tati i-a facut "baie lui". Apoi il pun la sursa lui de laptic pana adoarme si daca mai e cineva p-aici, mai scriu.
mami de dani
baby-boom spune:
EEe, dar cati rusi sunt acum in republica....in Chisinau mai mult se vorbeste ruseste decat romana....
....imi place tare numele....faza nashpa e ca echivalentul lui roman e Luminita, care nu-i ata de romantik, nu????
....si familia soacrei mele era rusa, de vita nobila....Orlov..
....fug ca s-a tezit
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
...si apropos de Orlov, la un moment dat, inainte sa ne casatorim nu stiam pt. ce sa optam, (io, capoasa tineam de numele meu.....)...si ne-am gandit sa impacam si capra si varza si sa optam pt. varianta nr. 3....ulterior ne-am razgandit, da' ar fi fost misto!!!
....de fapt soacramea e Orlova, tat'su era Orlov!
poze cu noi
baby-boom spune:
.....evident vorbeam de nume mai sus....sunt nitel mai abatuta...de fro' 17 luni!
....in speranta ca vine si in seara asta la "curatenie", ii urez Marianei noapte buna!!!!!
Noapte buna la toata lumea!!!
p.s. Roxana, pe tine te-au "dovedit" baietii, de nu mai esti available deloc????...care dintre ei????
Stanca, la fel...nici tu n-ai prea scris...si sa nu-mi zici ca n-ai avut ce.........
...ca asa am zis si io odata, da' mi-o dat Mariana peste nas!!!!
Ne vedem maine, maine, la Club, nu?
poze cu noi
svety spune:
Nici mie nu imi place Luminita si multa lume care stia ce inseamna Svetlana, insista sa-mi spuna Luminita. Ce pot ura lucru' asta!
O paranteza: tata e din Cluj si-l cheama Molnar. Am fost terorizata 26 de ani de Molnar Svetlana. Aaa ma cheama si Maria. Matusa tatalui meu sta in Constanta si ea nu prinsese maghiarizarea, asa ca e Morar.
Culme: nu stiu nici ungureste nici ruseste.
Nu stiu daca am facut bine, dar i-am dat lui BB Dani Cereale Nestle pentru luna 6. Numai 2 lingurite. I-a placut. Sper sa nu-mi faca reactie.
Mihai mi-a adus de la Cluj un MAXI COSI si toata seara s-a balansat piticu'.
mami de dani
mariana tache spune:
Iata-ma-s cu matura si farasul in mana si naframa in cap
Dar bagati de seama la ce ora am intrat!
Pana acum am tot avut treaba! Pt maine v-am pregatit o surpriza!
As vrea sa va scriu la fiecare in parte cate ceva, dar chiar is rupta si fug la culcare.
Mai pove maine (adica azi). In cazul in care nu reusesc sa intru pe topic (cauze: doi iezi cucuieti, care azi m-au stors de valaga) va spun la toate ca va asteptam cu drag!
Ps: speciali pt nurorile mele
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Inca ceva!
Vreau su eu sa citesc articolul despre Stanca si Razvan! Careva sa aduceti revista, ok?
Somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!