Cluj rulz (26)!
Raspunsuri - Pagina 12
asi spune:
Eu plec la ca vad ca nu e nimeni pe aici.
Fetelor voi comandati mancare acasa(pizza,salate etc)?Eu comand de obicei de la Elite dar parca as mai incerca si altceva.
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
ola fetelor!
sunt obosita si mi-a intrat si frigul in oase! Serbanica doarme si m-am gandit sa va scriu...
Azi nu am fost la job, coana e plecata la tara sa taie porku (in liniste, va rog sa notatzi) si tatal lui e la Salonta unde e de-acu' un an jumate si vine doar la noapte!
Tumorau!!! fetelor!! tumorau iz da big dei, adeca ziua in care am ceva sanse sa-mi revin din starea in care sunt adica cu in sus, sau sa ma afund si mai ingroznicios, asadar maine e petrecerea de Christmas cu colegii de la job...mare petrecere mare tocma la Belvedere 500 de oameni! Voi veni of course cu detalii dar numai Duminica, la cafelutza de dimineata (catre amiaza de data asta)
Ce sa mai zic, nu mai stau ca-s in butoi rau de tot si n-am nimic bun de zis...doar ca-i multumesc Mihaelei pentru cele 2 geci pe care abia astept sa le vad si ca va pe toate,
pe curand,
Roxa
PS stiu ca job-ul nu e cel mai important, dar acum sunt suparata rau pe el...si pe mine si mai rau de ce m-am suparat asa de tare...
baby-boom spune:
....ziua a decurs in continuare la fel de ORIBIL!!!!!
....Elise a borat de fro' 5-6 ori in mai putin de 2 ore....nu stiu de ce caci nu mancase nika de dimineata...de fapt sarmana n-a mancat nika azi...a baut doar apa plata....si nici n-a avut ce voma, s-a chinuit doar, cu spasme, si f. putina voma...dar o apuca o data la 25 minute!
....acum doarme....o sa-i dau niste supica de regim, ca asa ne-a zis tanti dr....si saruri de rehidratare...si ceai de galbenele+sunatoare.....
...luni merg sa-i fac un set de analize, ca ma ingrijoreaza treaba asta....n-a vomitat ce mancase aseara...doar apa si laptele de azi noapte....
Ce poate fi?
...azi a fost o zi scarboasa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Stanca acu vazui ca ne-ai intrebat...io nu comand decat pizza, rar, si-mi amintesc ca odata am comandat ceva de la chinezesc, acum ca ma gandesc mi-e o poftaaa....ador mancarea chinezeasca...
asi spune:
Tocmai citeam la gravidute si am vazut ca Tatiana a nascut baieteii Daniel Cornel, 2200 gr si Eduard Mihai, 2400 gr in 9 decembrie.
Le spun si eu bine au venit si sa fie fericiti!
Roxana si eu am comandat de la chineji dar nu am fost prea incantata.Lui Bogdan ii plac tare.Mie asa si asa.
Familia mea
Razvan
codruta_grg spune:
In sfarsit am aflat de unde a luat fotoliul in forma de vacutza. De la Selgros!!!! Ti-am raspuns mai cu intrazier, asi!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
carrie spune:
salutare fetelor, is...adica rupta.zilele astea de decembrie is cumplite.
da sa va zic ce-i mai important.am avut serbarea de Mos la gradi.
am avut-eu-niste emotii cumplite!eram leoarca toata.i-am imbracat pe pici in costumase de mos, au fost adorabili.Theiutza a spus poezia si tati era asa cazut in admiratie ca n-a apasat bumbul de inregistrare pe camera.dar apoi la aparitia mosului a tras un plans zdravan.insa la primirea cadoului iara a iesit soarele.
in fine au fost tare draguti.
maine am curs si dupa masa, seara petrecerea de Christmas la firma sotului.Roxana, by the way distractie placuta si cheer up!!!
iar duminica serbarea de pom la firma noatrs cu un milion de copii si parinti si eu in rol de organizator.asa ca alt stress, alta distractie.da trec toate si visez la doua sapt de concediu.important e ca de ieri nu a mai avut subfebrilitate
Flo, sorry de o zi asa o zi tampita.mai sunt asa zile de-ti vine sa tampesti.tot am vrut sa-ti zic ca si noi cat mai folosim noaptea scutece tot Happy folosim, sunt f incantata de ele.si-s mult mai ieftine.
Asi, noi ne mai comandam la lucru mancare chinezeasca sau pizza de la Napoli care e dupa parerea mea the best.
si sa nu uitam: felicitari Tatiana sa-ti creasca mari si sanatosi flacaiasii si sa va bucurati de ei
asteptam sa ne scrii cum e cu 3 copilasi.
va pupa cu drag
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
svety spune:
trec doar sa va salut si sa va zic ca dani e bine. nu-mi vad capul de curatenie. mai inainte a plecat nasica; m-a ajutat. tre'sa fac si papa ca tati a plecat din cluj.
asa ma simt de casnica!!! si stau cu dani ca o maimuta, ca urla daca-l las jos. si ii place in maxi cosi
mami de dani
roxana1974 spune:
Fetelor, care stie, care e cel mai mare numar la scutecele Happy ca prea le laudatzi?
baby-boom spune:
Roxana, noi le-am primit cadou.....banuiesc ca trebuie sa fie ca la pampers, nu?...nu m-am uitat veci in magazin la ele
...ma uit imediat ce srie pe astea ale noastre, k?
...Stanca, pe voi cat v-au costat analizele care le-a facut Razvan?.... sa-mi fac o idee....mersi mult!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi