Mamici din nou aspirante-9
Raspunsuri - Pagina 7

mamaluidavid spune:
Buna mamicute dragi!
Am intrat sa va urez Sarbatori Fericite si fie ca Mosul sa va implineasca toate dorintele
Noi suntem mai bine,toti ssuntem raciti,David 3 zile a avut febra aproape 40.Acum si-a revenit,am ramas cu muci la greu,tuse si gat super inflamat care nu ne lasa sa papam mai nimic.
Dar ne revenim noi,daor azi am facut 1 an,nu?Gata de acum suntem barbati
Bebelina mea e bine,am vazut-o miercuri,a crescut,avem cap maini si picioare,si inimioara de data asta a fost Ok,deci totul e in regula.
Craciun Fericit!!!!!
Stefania 8+
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

mamaluidavid spune:
Sim am vrut neaparat sa iti laud printesa,e o frumoasa foc,am ramas impresionata!
Stefania 8+
David

Irinel spune:
Fetelor, eu pe fuga ca de obicei, da nu pot rata ocazia sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi. Sanatate multa si bebici in burtici cat mai rapid (evident ma refer la cele care nu sunteti inca cu burtica).
Simona ai un ingeras de fetita! Sa fie sanatoasa si fericita si sa ii faci un fratior (sau macar si o surioara cred ca tot e bine :-))
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 21+ saptamani

cornelia_laura spune:
Dragele mele am intrat doar ca sa va urez la toate:
Sa aveti un Craciun Fericit! Fie ca seara de Ajun sa fie una plina de caldura sufleteasca si Mosul sa va aduca multa bucurie in inimii. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

pako spune:
Va urez si eu un Craciun Minunat si sarbatori pline de fericire!
Simona, am vazut si eu pozele...sunt absolut superbe si ai un ingeras tare frumos.
MamaluiDavid, sanatate puiului si un calduros "La multi ani!"

sim spune:
Dragele mele dragi!
Mami Irinel, Pako, Stefania, Iulia, Shian va multumesc din tot sufletul pentru vorbele atat de frumoase!
Este un copil de care sunt tare mandra pentru ca dincolo de frumusete este incredibil de inteleapta si ascultatoare. Dar ajunge cu laudele, ca i se urca la cap
. Domnisorica noastra tocmai a implinit 4 ani pe 21 decembrie. De aici si faptul ca n-am mai intrat pe forum de cateva zile. Am avut invitati 2 zile la rand si am primit o tona de cadouri care de care mai frumoase. Am avut o saptamana plina, dar minunata.
Asa ca iata-ma-s si va urez din tot sufletul sa aveti Sarbatori fericite, cu sanatate si multa intelegere, iar celor ce inca nu ne-a adus Mosul puiutul mult dorit le urez sa le fie ascultata ruga si sa aiba aceasta bucurie cat mai curand!
Va imbratisez cu drag! Craciun fericit!
Mami Simona si printesa Ruxi

Mia. spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR ASPIRANTELOR!
EU NU M-AM PUTUT ATINGE DE DULCIURI,mi-e rau de citeva zile...si mi-e somn intr-una...testul nu l-am facut..
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

asi spune:
Noi am revenit acum dupa un Craciun ca-n povesti.
Suntem obositi dar a meritat.
Mia cred ca te trec pe lista fara sa mai faci testul.
Familia mea
Razvan

shian spune:
Si noi am petrecut si ne-am simtit tare bine de Craciun!Am fost la munte,am avut parte de zapada multa si de un frig pe masura,dar a fost superb...!
Sunt fericita fetelor,mosul mi-a adus ce i-am cerut!Mi-a adus un plus la test si astazi doctorul mi-a confirmat:sunt insarcinata!!!
Va doresc si voua sa traiti cat mai curand bucuria pe care o simt eu acum!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

mamaluidavid spune:
Anca felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
Sarcina usoara iti doresc!
Voi cum v-ati petrecut fetelor?
Eu vai de capul meu cu raceala care de fapt este gripa,ieri am fost la spital(nu maternitate) si am dat peste un imbecil de doctor care nici nu vreau sa ma gandesc ce putea sa ne faca!
A "uitat" ca sunt insarcinata,scria foarte clar si pe fisa si mi-a prescris medicamente normale de gripa,o gramada.
Mi sa parut ciudat ca si sotul avea pe reteta o parte din medicamentele mele asa ca l-am pus sa intrebe la farmacie daca intr-adevar sunt medicamente OK in sarcina.
Normal ca nu erau;a sunat farmacistul la spital,a vorbit cu doctorul si a spus ca a uitat!!!!!!!!
In fine fiindca a fost Craciunul am lasat de la noi,bine ca nu am patit nimic.
Eu va urez petrecere frumoasa in continuare si Un An Nou Fericit!!!!!
Stefania 9+
David