Mamici din nou aspirante-9
Raspunsuri - Pagina 5

asi spune:
.Am revenit si nou dupa un we petrecut la niste prieteni.
Ne-am simtit minunat si am venit obositi nu gluma ,dar am mai fi stat ca a fost tare bine.
Eu nici macar nu stiu in ce zi sunt.Stiu doar ca prin 24 ar trebui sa fie ovulatia.Desi am terminat tratamentul cu bu am un chef nebun de
Azi cumpara tati bradut si cam pe joi-vineri il impodobim.De Craciun cred ca megem la bunici.
Familia mea
Razvan

zozela spune:
Sim...sa vezi nebunie atunci..
Pana atunci insa.. si
pt.toate fetele!!
Nunta noastra-26.06.2005

roandre spune:
Sim superba serbare a avut fetita ta si a aratat extraordinar de bine...si mie mi-ar fi tremurat picioarele de emotie la asa o ocazie.
Bravo, ai de ce sa fi mandra!!!
Asi, hehehe...cred ca esti in ziua 13 dc nu ma insel.
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mia. spune:
Si mie mi-au placut pozele de la serbare!Feeric!
sanii parca nu ma mai dor atit de tare,parca ma doare burta un pic...????Chiar daca as fi gravida as sta cu emotii primele luni ca am mai pierdut o sarcina asta-vara dupa 2 luni!maine ma duc sa-mi fac niste analize de singe si urina,am trimitere,poate se vede ceva!
Vad eu,daca nu-mi vine pina de Craciun,il fac atunci!testul...ca rezultatele de la teste se duc direct la doctor si eu la doctor am programare in ianuarie...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

geliza spune:
Buna mamici aspirante,
nu v-am uitat si am venit cu vesti...am vazut aseara samburelul la eco...are 3.5 mm si e la locul lui...ma bucur enorm...
Sim, super pozele...super serbarea...sa-ti traiasca printesica...e o scumpa
Asi, bafta multa la prestat in ajun...poate mosul anul asta iti face o surpriza...si lui Roandre...si tuturor
va pup si va doresc sa reusiti cat mai repede
Eliza , bebe si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

sim spune:
Cornelia esti draguta ca de obicei! Multumesc mult! A fost o serbare chiar frumoasa si s-a vazut ca au muncit din greu si pentru costume si pentru program. Ceea ce-mi place mult de tot este faptul ca in fiecare an aduc acelasi Mos. Este un actor de la teatru evreesc am impresia. Deja copilasii stiu ca doar acel Mos vine la gradi si tare il mai asteapta ca e foarte simpatic. Face poante si cu parintii si cu ei. Cadourile primite sunt mult peste contributia pe care ne-au cerut-o si au fost foarte frumoase.
Asi chiar e mai bine sa mai pierzi din cand in cand sirul zilelor. Iar daca ai chef, asta e de bine . Multa bafta sa se prinda luna asta!
Roandre saru'mana! Hai ca parca te aud ca maine - poimaine ai serbare cu Alexia la gradi. Adevarul este ca putine lucruri te pot emotiona mai tare decat sa-ti vezi puiul crescand de la un an la altul si sa-l vezi intrand in lume pe propriile-i picioruse. Am ramas incremenita cand am vazut-o cum ia microfonul si isi incepe poezia in fata a peste o suta de oameni de parca s-ar fi nascut pe scena. Si trebuie sa spun ca Ruxi este o fiinta destul de timida de felul ei, e rezervata si nu incearca sa se bage in seama. In sfarsit, chiar am fost mandra de ea.
Mia multumesc mult! Cum de rezisti fara sa faci test?! Cat dureaza la tine CM?
Eliza multumesc pentru asa vorbe frumoase! Sa creasca mare samburelul si sa stea cumintel la mami in burtica!
Eu sunt inca pe tusa. Mai am 2 saptamani de tratament si sper ca in ianuarie sa-mi iasa si mie analizele bine ca sa ma pot apuca de planul bebe2.
Mami Simona si printesa Ruxi

asi spune:
Azi am luat bradut!
E des si tare frumos.Cica e din Norvegia.
Aseara sotul meu era odihnit si am profitat de ocazie
Sim eu nu stiu cum m-as abtine sa nu la serbare.Numai ce ai povestit tu de Ruxi si mi-au dat lacrimile.
Roandre tu ce mai faci?Mai ce memorie ai.Acum am numar si azi sunt in ziua 14 deci ai dreptate
Mia cum de te poti rabda sa nu faci un test de urina?
Cornelia ,Eliza pe burtici.
Familia mea
Razvan

Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Am mai intrat si eu pe la voi , sa vad ce mai faceti.
Cornelia si Geliza, ma bucur mult ca totul merge bine. Sarcini usoare in continuare!
Sim, am vazut si eu pozele de la serbare. Ruxi este o minune.
A avut si Tommy vineri serbare. El fiind asa mititel nu a spus poezie, dar noi tot am fost emotionati . Eu a trebuit sa ma ascund dupa tipa care statea in fata mea, caci altfel, daca ma vedea Tommy, ar fi venit alergand la mine. Asa, cum nu m-a putut depista, a stat cumintel pe scena, impreuna cu ceilalti pitici.
A venit si Mosul la gradinita, dar Tommy nu a fost incantat de intalnire (a plans destul de tare). Sper sa avem mai mult succes cu ceilalti care vor mai veni de Craciun...
Va doresc tuturor o saptamana placuta! pentru toti puiutii si mamicile!
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

roandre spune:
Geliza, cand aud ca bb e bine parca salta inima in mine de bucurie...imi place tare mult cand citesc ce mai cresc sambureii vostri!
Sim, maine-poimaine va povestesc de prima serbare a Alexiei si prima poezie spusa....trece asa repede timpul asta!
Asi, hehehe...am retinut ca esti cu 2 zile inaintea mea asa ca mi-e usor sa-ti spun in ce zi esti mai ales ca eu zilnic imi tin evidenta temperaturilor.
Iulia.P, se face el mare Tommy si va vrea apoi sa vina Mosu in fiecare zi...hehehe
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

shian spune:
Cm 30 si nimic nou,in afara unei pete maronii(a disparut ulterior) care m-a dat peste cap!Imi tot fac de treaba ca sa nu ma mai gandesc si incerc sa-mi impun lozinca:daca n-a fost sa fie mai incearca!
Astazi merg cu Shion la controlul de 1 an si 6 luni,ieri i-am facut al doilea vaccin impotriva gripei aviare,iar de maine ne pregatim pentru excursie!
Sim,am vazut pozele si am ramas fara cuvinte!Frumoasa foc printesica ta,sa-ti traiasca!
Cornelia,mi-ai trezit amintiri cand ai pomenit de salopeta!
Ce cadou i-ai cumparat micutului?Da-mi si mie o idee ...
Mama lui David,cum a fost la petrecere?
Mia,cum rezisti atat, fara sa faci testul?
Mult noroc tuturor si pentru ca nu cred ca mai am timp sa intru pe forum pana pe 23 cand plec in excursie,va urez de pe acum un Craciun plin de surprize,multa sanatate si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!
Pupici si la buna reauzire!
Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124