Bebelusi de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si vroiam sa va mai zic, ca eu de sambata ii dau lui Luca banana la masa de dimineazta, si nu au aparut bubitze, nemek. Eu cred ca depinde de !!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

emaaimee..piciorul e spre vindecare sia cum, de incarnat nu s-a mai incarnat.
La ski nu o luam cu noi,.....nu stiu eu inca daca ams a plec..ma hotarasc in ianuarie...ca daca plec la sf lui ianuarie e clar ca os a o intarc de tzatzi

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, eu i le-am dat suc, nu supa. Ma refeream la faptul ca a fost prea mult pentru ea doua alimente unul dupa altul. Asa e fata mea, cred ca trebuie sa insist cu un aliment mai multe zile. Azi a papat marul, asa ca si maine voi insista cu el.

, dupa cum ziceam, nu am aparatul foto si sotul e ocupat, vroiam sa incercam cu cam web, el e priceputul. Poate maine reusesc sa pun poza, eu sunt multumita de mine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, speram sa am vesti de la tine pana la ora asta in legatura cu noua freza, am inteles ca si Dede e multumita. Acu' ma duc la nani ca ma simt obosita, azi am facut si curatenie putin .
OOOOOF, trebuie sa va marturisesc ca am avut o abatere de la cura azi, mai mult sau mai putin scuzabila. Pur si simplu la amiaz nu aveam mancare si am papat un linzer cu branza dulce si o cana cu lapte. Stiam ca e dulce, dar mi-era foame si nu mai prea era nimic de papa. Imi fac mea maxima culpa si maine promit sa gatesc.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Vad ca toate bb-gagicutele sunt deja ocupate!!!

Lasa, mama, ca-ti gasesc eu o fata cumsecade ...zestre ai, dintisor ai, tumbe fata-verso stii sa faci (cu ajutor doar la prima pt exemplu) .

Plina de invidie si fara nora,

starchi a lui Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Dragele mele, am venit si am intrat in priza,jucat, baie...rutina de seara...
m-am tuns exact cum eram, numai ca mai scurt. nu e cine stie ce, dar nu e rau. si macar e simplu de descurcat, nu il mai smulg la periat. o sa fac si poze, la un moment dat.
noapte buna si de la noi.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

M-a innebunit Daria in seara asta!!!

Asa maraita si plangacioasa n-a mai fost de pe vremea colicilor!!
O fi vre-un dintisor?! De vazut nu se vede nimic...Ufff

Starchi noi nu avem pretendent inca!

Da' la cat de maraita e acumm

M aduc ca urla!

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Si mi-a bagat niste boraciuni.....GRUPA MARE!

din 70 ml cat a mancat...nu cred ca mai are 20 in burtica....ufff!!!!!!!!

Noapte buna!

Multumim fetele de urari si de aprecieri cu privire la don'shoara Daria.

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irda, hai ca am si ras cand am citit ultimul mesaj auzi, boraciuni
Eu tocmai asta vroiam sa va intreb daca ai vostri mai varsa laptic... ca de vreo cateva zile m-a innebunit Emma, ba varsa dupa masa, ba dupa jumate de ora, ba chiar si dupa o ora.. nici nu stiu ce sa mai cred...

E drept ca eu am mancat cam multe chestii noi, adica multe pe care pana acuma le evitam din cauza ei, dar am zis ca e fata mare si sa nu mai tin cont asa strict ca inainte....... o fi si din cauza alimentelor pe care le mananc eu sau are fata ceva?

Mamini, sa iti fie de bine si tie!
Starchi, nici noi nu avem ginere
, bravo la Luca!
Monai, asa e, sunt multe fete care nu au mai scris de mult timp... Poate dupa ce implinesc pruncii 6 luni multe isi vor relua serviciul si asa sa mai intre pe net... sau sa aiba mai mult timp si de scris...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumescfetelor!

M

Mergi la inceput