Anexa 39
Mai trebuie sa completam anexa 39? Sau facem doar o simpla cerere de mana pentru plata CIC?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
Raspunsuri
laura radulescu spune:
Fa o simpla cerere de mana. Dar eu zic sa ai si anexa 39 pregatita, ca nu se stie!
cristinamh spune:
am depus azi dosarul.
cerere de mana + 2x anexa 39
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
cristinamh spune:
se primeau... era afis ca incepand cu 12 dec se depun la primarie...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
Christel spune:
Lamuriti-ma si pe mine: Se depun deja dosarele(unde?), ca cineva zicea ca a fost sa-l depuna la primarie si au zis ca nu primesc nimic pana dupa 15 ian cand o sa apara si normele metodologice? Voi unde l-ati depus?
quote:
Originally posted by cristinamh
se primeau... era afis ca incepand cu 12 dec se depun la primarie...
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
cristinamh spune:
eu l-am depus la casa de pensii...
nu stiu care e figura cu primaria, dar ma bucur ca am reusit sa scap de asta. am inteles ca ar fi un singur birou in bucuresti care sa se ocupe de problema asta... sa ne reziste nervii la anul, ca va fi maaaaare zapaceala!!!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)