Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by prixi
Buna, fetelor!!!
Felicitari, Andreia pentru rezidenta!Ce bine ii sta Biancai in costum popular! Cred ca esti foarte mandra ca ai asa o fetita!
In privinta pozelor, eu am pus destul de des poze pe aici... Ma gasesti sub numele acmrox pe webshots. Ultimile pe care le-am pus sunt de aseara cand am avut niste prieteni romani in vizita, care au venit sa ne vada bradutul.
Roxana
Am vazut acum citeva poze (din Albumul tau - am incercat si ep webschot, dar mi-a intors altceva:-(). Ma bucur sa te cunosc! Ce tineri si frumosi sunteti!!! Sa va de-a Dumnezeu numai fericire, sanatate si bucurii!
Alex, nu fii trista ca nu ai fetita! Eu l-am vazut pe Robeert recent si e un dulceeeeeee.....iti vine sa-l maninci!!!! Fiecare copil e frumos si scump si dragalas!!!! Si-i iubim, ca-s ai nostri!
Domnisoara mea a venit aseara la 7 fara un sfert acasa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
S-a simtit f. bine, dar eu am facut 13-14 prin casa, desi stiam unde e si cine o aduce acasa
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim spune:
Ce mi-a placut cum a spus Alex: "e bine cand e veselie pe aici prin muntzii Vrancei!" Sa stii ca asta am simtit si eu, dar nu m-am priceput s-o spun asa de frumos. E tare placut sa ai cu cine te aduna si povesti de una de alta...Ce bine ca ne-am intalnit!
Asa, si ce ziceai de fetite? Pai hai, la treaba! Da-mi reteta de baietel si promit sa o zic si eu pe cea de fetite
.
Prixi de la mine si Ruxi! N-am reusit sa vad pozele cu bradutul tau.
Helbi e tare bine ca Bianca poate vorbi 2 limbi in acelasi timp. Noi facem ce ne pricepem mai bine sa o deprindem pe Ruxi cu engleza. La gradi are performante foarte bune, iar accentul se pare ca l-a prins deja. Acum este dependenta de niste reviste pe care le gasim pe aici care includ si un CD pentru invatarea limbii engleze. De cate ori mergem la Mall prima ei grija este sa vada daca nu cumva a mai aparut ceva in colectie. Chiar aseara i-am cumparat ultimul aparut si nici n-a avut rabdare pana acasa, ni l-a cerut sa-l asculte in masina. Retine destul de bine cuvintele. Acum avem un joc al nostru: cand facem puzzle impreuna nu avem voie sa vorbim romana, se accepta doar engleza.
A, ca veni vorba de lut la cuptor: si noi am reusit performanta de a lasa o forma de manuta (cred ca stiti amprentele acelea de se pot face din lut) nu 15 minute, ci pana cand ne-am amintit, ca desi a sunat ceasul la cuptor, noi nu ne-am deranjat niciunul sa il oprim. Dar vad ca nu s-a crapat forma...asa ca de data asta am scapat.
Danuta eu tin pumnii stransi sa ai cu cine te lauda cat mai repede, ca tare-i mai frumos sa fii mamica!
Aseara am zugravit camera Ruxandrei. Avea peretii albi si am hotarat sa punem ceva culoare, asa i-am colorat in galben-pai, ca sa putem lipi floricele colorate facute de noi. Cand o fi totul gata punem poze.
Va doresc o zi frumoasa.
Mami Simona si printesa Ruxi
helbi spune:
Sim, Bianca vrea nu vrea trebuie saa le vorbeasca pe amindoua. Ce mi s-a spus mie la inceputul gradinitei ei, adica la 2 ani si 10 luni, era sa vorbim cu ea NUMAI romaneste. Si acelasi lucru ni s-a repetat in toamna asta, dar de la scoala. Si nu suntem singurii carora li s-a spus asa ceva.
Asa ca ma gindeam la voi cu Ruxi....daca unul ar vorbi cu ea in permanenta NUMAI engleza, ar fi ok ptr fata, ca ar intelege ca ea cu acel parinte nu trebuie sa vorbeasca altceva. Dar asa.......noua ni s-a spus ca o vom bulversa.......si ca ea va lua accentul nostru, al adultilor..........
Acum, voi faceti cum credeti voi, mai ales ca voi sunteti singurii care va cunoasteti copilul si capacitatile lui.
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
helbi - sa-ti traiasca fetita, frumusica tare, "tarancuta"!
Ati fost tare harnice, ati deschis un nou capitol, ati tot scris ... Eu am cam tras chiulul. Nu am chef de nimic in perioada asta, nu stiu ce este cu mine. Sunt putin nostalgica si plictisita. E oare pt. ca se apropie sarbatorile, pt. ca se termina anul ...
dana - ti-ai facut valizele? Calatorie placuta si sa va distrati in vacanta, la soare...!
Va pup, numai bine la toate si ... ne mai auzim.
PETRO.
prixi spune:
Buna fetelor!!! Ce mult ati scris!!! Si ce ma bucur!!!
Andreia, multunesc pentru aprecieri! Dar imi pare rau ca m-am ingrasat... Te-am vazut pe tine in cateva fotografii si ai o silueta de invidiat!
Oricum, nu ma stresez prea tare pentru ca Adrian tot frumoasa ma gaseste, asa ca...
Uite ca nu stiu de ce nu ati reusit sa vedeti bradutul, ca la mine a mers din prima. Mai incerc o data...Poze cu bradutul meu!
Aici sunt cateva poze de asta vara, iar aici poze din excursia mea de o zi la Paris.
Petro, mi se intampla si mie sa trec prin asemenea stari... Eu am dat intotdeauna vina pe lipsa soarelui si a luminii si s-ar putea ca de la asta sa fie pentru ca in restul anului nu am nimic! Incearca sa eviti lumina de neon si sa nu stai prea mult in incaperi fara geamuri in timpul zilei! Sa stii ca ajuta!
Sim, poooooooozeeeee muuuulte vrem! Vezi ca ne-ai promis! Si cu Ruxi la serbare, si cu camera ei, ca sa ne bucuram si noi cu tine!!!
Alex, veselie multa in munti, aici la noi, dar daca ar scrie si restul fetelor, ar fi un chef de toata frumusetea!!! Eu l-am vazut pe Robert si era dragalas foc! Mi-ar face placere sa mai vad si cateva poze mai actuale cu voi! Ai povestit ca ai fost in Luxemburg, prin Germania si sunt convinsa ca ati facut si poze...
Vrem si noi sa le vedem!!!
Restul fetelor unde sunteti? Sa nu imi spuneti ca nu intrati nici macar sa ne uram pe anul asta...Eu mai sper, sa stiti!
Andra nu are net, Dana se pregateste de plecat si de organizat ziua ei, la fel si Petro, dar restul?
Fetelor, va urez numai bine la toate si ... keep in touch!
Roxana
DidiAlex spune:
Seara buna!!!
fetelor, ma bucur nespus de mult cand vad ca ati mai scris...nu mesaje din alea telegrafice ci asa niste scrisorici numai bune de citit si de intrat in atmosfera. unde simti si traiesti din plin, intocmai ca personajul principal.
io incerc sa o iau cu culorile preferatenu le stiu pe toate dar cat le stiu..restul le potrivesc
Andra, nu are net. am vb pe mess dar e buna de regizoare fata asta!!
Dana, La multi ani!
Pet La multi ani!
sa fiti fericite si sanatoase.
Andreia, si noi s-ar parea ca o sa ramanem pe aici 5 ani. efectiv nici pe plus nici pe minus nu sunt. sper sa imi treaca..ca io sunt optimista incurabila dar, incerc sa nu mai analizez totul cu "Daca".
Sim, pai cum sa nu fie veselie. Acu in Ajun de Craciun. avem motiv.
Vorbesti de retete de baietii...habar nu am..la mine nu a fost planificat Robert in nici un fel dar, sotul meu a vrut de cand l-am cunoscut: baiat. el este singurul nepot la ambii bunici si cred ca de aici i se trage. Mai are o sora, mai mica.
Si culmea e ca daca noi nu am vrut sa stim in timpul sarcinii ce este, am fost convinsi ca este fetita, avand o sarcina care a inceput sa se vada de la 6 luni! si Robert avut la nastere 3.900.
Io, cred ca cineva acolo stie mai bine cat putem duce.
Cat despre noi in general, am avut un We cam nasol. nu prea folosesc io cuvinte din astea dar joi am crezut ca mor de stomac si am speriat si baietii care nu stiau ce sa imi faca. Si vineri, test. Test nene din ala toata ziua. nu stiu de ce nu l-au anuntzat. si fara dictionar . asa ca am facut-o cam varza ca eram rupta de oboseala si nici atunci nu imi era prea bine.
Bineinteles ca sotul nu m-a crezut ca de obicei io fac "varza" la examene si cica nu e asa! Om vedea.
Ieri in schimb am avut-o la noi pe Nora. Nora -Louise e numele ei (nu mi-am cuplat inca baiatu')si e fetita unor colegi de servici care e mai mica decat Robert cu 4 zile. Smecherica asta mic cand le-a auzit pe fete, mama si fiica nici nu a vrut sa mai doarma la pranz. s-au jucat si pt mine a fost perfect. Cu unul e cosmar cu 2 e parfum. sper sa tina..si mai tarziu
Ultima inventie de-a lui fii-miu zis Troncanila/Trotineta: a observat el ca poate sa mearga si cu spatele asa ca in ultimile zile merge precum racu'
Plec sa dorm ca iar am scoala maine. si abia astept sa va citesc!!!! la toate fetele prezente siiiii absente si Noapte buna!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez
helbi spune:
Prixi, SUPERBE poze!!! Banuiesc ca erai cu mama ta, nu??? Cred ca a ramas tare incintata de asa frumuseti!!!
Mai...am vazut si bradutzul! Tare frumusel, dar cel mai tare mi-au placut globuletele de la Coca-Cola! Se vede ca lucrezi acolo ....acum, lasind gluma la o parte, chiar imi place mult bradutzul! Sa aveti niste sarbatori superbe!
sim spune:
Prixi am vazut zapada in pozele de la tine! Vrem si noi, macar un picut, asa de Craciun! Mai, mai ce frumusete de bradut ati facut! Acum am reusit sa-l vad. Stii cum ma furnica prin degete sa ma apuc si eu?! Mama, mama... Dar chiar tre sa astept pana sambata, ca nu de alta dar e jale pe la noi prin casa. Stau toate lucrurile gramada (evident ale Ruxandrei) in asteptarea mobilei.
Ce ziceai tu acolo? Te-ai ingrasat? M-ai omorat...pai asa "grasa" ca tine multe ar mai vrea sa fie. Roxanica draga esti frumoasa foc, lasa gandurile de slabire ca la tine nu e cazul.
De poze n-am uitat si pe cuvant ca fac multe multe si pe acasa si pe la mandrulitza mea la serbare. Aseara am probat-o cu rochita de craiasa si se purta exact ca in desene animate: isi ridica usor, cu 2 degete multele straturi de rochie, isi aranja singurica carliontii in oglinda. Am ras de nu se poate!
Alex pai sa stii ca cea mai buna reteta tot asta ramane: la voia Domnului. Daca n-am mai tinut eu temperaturi si zile de calendar si Sovata si tot degeaba. Anul care vine merg prin aprilie sa fac niste teste si sa vedem ce surprize oi mai avea pe acolo. Dar daca noi vrem al doilea pui, ii clar ca tre sa vin el odata!
Ti-ai revenit din starea aia ciudata? Sper ca esti mult mai bine. Eu ma tot lupt cu o nenorocita de infectie urinara si am bagat tratament soc cu ofloxacin (era singurul recomandat din antibiograma). Si asa niste stari de greata si ameteala imi da... si tre sa-l iau vo 2 saptamani. Tre s-o scot eu la capat cumva.
Helbi ai mare dreptate cu impartirea sarcinilor: fiecare dintre parinti cate un grai. Treaba e ca pe a noastra n-o mai putem "duce" de acum ca e prea mare. Insa, am gasit metoda asta: in anumite imprejurari (diverse jocuri) nu se accepta sa vorbim romaneste. si tare mult ii mai place. Sper sa mearga pana s-o mai mari.
Va pup pe toate!
Mami Simona si printesa Ruxi
pet.cost2005 spune:
Salut!
prixi - am vazut si eu fotografiile. Frumoaaaaase, superbeeee.... Imi place bradutul, este exact ca in povesti. Si se asorteaza perfect cu peisajul. Mai este zapada? Speram si noi sa avem aici putintica de Craciun pentru ca fara nu au acelasi farmec sarbatorile.
Va pup!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_
felicitari virtuale animate
prixi spune:
Salutari ...era sa zic din vechea Troie, dar cum nu are nici o legatura cu tara in care locuiesc, va zic "Bonsoir les filles"!!!
Ce mult s-a scris si ce ma bucur... Am citit pana acum tot ce s-a mai scris pe aici si pe la alte "sobekte", dar eu tot numai aici postez! Aicea shea ;-) imi place mie cel mai mult sa scriu! Acum am si timp si nici nu-i nimeni care sa imi ceara de mancare, ca vad ca al meu sot a uitat sa mai ajunga si pe la cashile noastre, asa ca ... sa ma pun pe scris!
M-am intors de la job si cum am ajuns am deschis calculatorul, ca sa i se incalzeasca lampile, m-am despachetat si ...pe forum! Comportament grav de addicted, dar merge...Cum alte vicii nu am, cafea nu, tigari nu, barbati nu...sa zica merci Adrian!
Mai Alex, sa mor de ras si nu alta...Ai un fel de a descrie ca eu chiar ajung sa si "vad" ceea ce ne povestesti tu pe aici! Il si vedeam pe ala mic al tau cum se chinuia el sa pedaleze la trotineta ca sa mearga cu spatele... Si apoi cand ai avut invitati si el nu s-a mai dus la culcare...E mare smecher! Hai, mai povesteste-ne!
Pupici si multa sanatate! Si normal...bafta la teste!!!
Andreia, ma bucur ca ti-au placut pozele mele! Eu cum vad ceva, repede si mai tarziu, cand ma mai uit pe ele, imi place sa reconstitui din memorie locuri, persoane, ce anume am simtit in momentul respectiv... In poze eram cu mama, care e blonda, si cealalta bruneta e sora tatei...Sper ca nu despre ea ai zis ca e mama mea!
Ce mai faceti voi doua? Ce activitati a mai avut Bianca? Mai reusesti sa tii pasul cu ea? O sa fie mai usor acum ca ati obtinut rezidenta? Si noi o avem si s-a vazut diferenta.(jobul meu si altele)
Sim, saru'mana, dar stiu eu ce zic! Problema mea sunt soldurile si acum cu jobul meu numai in fata calculatorului, am toate sansele ca posteriorul meu sa devina si mai mare! Deja sunt la marimea 46 la pantaloni! Eu te-am vazut in cateva poze la nunta Danei si am vazut ca, la fel ca Andreia, ai o silueta foarte frumoasa! Felicitari ca ati reusit sa va mentineti atat de bine dupa o nastere!
Vai, mi-am imaginat-o pe Ruxi cum isi aranja gratios rochita si apoi carliontii...Ce sa mai... Si eu m-as fi topit daca o vedeam si vorba aia, ca nu-i sunt mama...Dar daca aveam o fetita si ar fi facut la fel...As fi murit de incantare, recunosc! Sa iti traiasca si de abia astept sa o vad in pozici!
Si acum, pentru ca maine o sa intru destul de tarziu, vreau sa le urez Danei si Petronelei un sincer "La Multi Ani", sa fie fericite, sanatoase si sa li se indeplineasca toate dorintele! Distractie placuta maine si sa va ganditi si la noi cand o cupa de sampanie cu sotii vostri!
Fetelor, va las acum, ca si-a trimis barbate'miu buzduganul, adica m-a sunat sa imi spuna ca vine acasa! L-am speriat putin spunandu-i ca il astept ca sa imi pregateasca masa, dar s-a prins el ca glumeam!
Va pupicesc pe toate si va doresc o seara frumoasa! Ups...deja e tarziu! In fine, atat cat a mai ramas din ea!
Roxana