bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Ubi, Ixxi zicea asta. Pai sunt si ei deja mai mari, gata cu pasatul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Da Ubi, Crisu mananca singurica, cu manuta tot ce poate: morcov si alte legume, carne, paine, biscuiti, banana (bucatele mici). Ii place sa le culeaga ea singurica, iar mai nou imi da mie sa mananc.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Se mai intimpla vreunui bebelus de aici sa faca kk in timpul fiecarei mese? Si sa nu mai vrea sa manince dupa asta? Noua ni se intimpla tot timpul . Pina la kk maninca bine, pe urma incepem cu rugaminti

Si nu ii plac fructele la masa de la 11. Ii plac doar piersici la borcanel..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, Crinuta, v-am trimis filmuletul. E foarte scurt dar graitor

Dana, Shobo, multumim, dar acestia n-au fost primii pasi, primii pasi au fost acum 2 saptamani, dar ieri a fost prima zi cand a mers aproape tot timpul cat a fost treaz...mai cu hopuri dar important e ca e hotarat si nu-i este frica si prima zi cand am reusit sa fim pe faza si sa-l filmam.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Vazut si placut mult de tot. E un scump Andrei cum se duce el la mami lui.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu sunt una din fetele de la constanta.

am revenit.
am o mica intrebare:(nu am citit celelalte capitole promit sa recuperez)
voi ati vaccinat contra pojarului?

jo si alexandra

Mergi la inceput

Da Jone, multe dintre noi le-am facut vaccinul contra pojarului, si nu numai.
Unele au facut Priorix, contra rujeolei, rubeolei si oreionului.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, multumim mult.

Ubi, de la tine mi s-a intors, cu mesajul "disk quota exceeded", cred ca ori ai mail-ul plin ori nu poti primi atasamente asa de mari (are cam 1,84 Mb)...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ahaaa, deci tot o portie de lapte se considera chiar daca e cu cereale. Pai sa va zic ca i-am dat aseara aceste cereale 130ml apa+6 linguri din "7 cereale cu lapte Milupa" la culcare in loc de sin si apoi sin asa ca desert, adica era cam full, a mai tras de fun asa din fiecare citeva inghitituri si a dormit ff bine pina la 9 dim . Iar Codrin n-a mincat NIMIC altceva decit sin seara la culcare timp de ~10 luni... de unde ma gindesc eu daca saracutzul uneori noaptea nu facea foamea numai cu titi de la mami care nu-i mai ajungea.
Daca si in restul noptilor va fi la fel inseamna ca e clar, nu ii mai ajunge DOAR titi seara si de aceea vroiam sa stiu daca "cereale cu lapte" se poate considera ca masa de lapte. Pt. ca eu aici merg pe mina lui Culcer, care zice ca pina la 2,5 ani si peste copilul tb sa primeasca 2 mese de lapte/zi. Si vroiam sa fiu sigura ca ii dau astfel lapte suficient si la culcare.

Este ok 150ml de cereale cu lapte? sau ar tb sa-i maresc doza sa vad cit papa. sau e de ajuns atit si restul sa-l mai pun la sin? aseara asa am facut, si a mai tras putin din ambii sini si gata, la culcare. Asta ar insemna probabil sa il intarc usor usor fara batai de cap spre 1 an, ceea ce mi-as si dori. Sa vedem!

Alta intrebare:
la 10 luni dc vreau sa-i fac eu cereale simple cu lapte, de care lapte sa-i bag? praf sau direct de vaca? daca de vaca, degresat (sub 1%) sau 2-3%? i-a dat cineva pina acum lapte de vaca cu cereale?

Si Codrin de azi maninca deja nepasat, sper sa ne descurcam la fel de bine si pisat cu furculita sau dat pe razatoare / bucatele de fructe/leggume. totusi carnea fiarta i-o toc ff marunt sau chiar i-o pasez separat si apoi o amestec cu legumele.

multumesc mult

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Kita, parca tu ma intrebai de calendare. eu le-am facut la X press printing, pe splaiul Unirii, nr 4

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput