Cu dragoste, din IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
De putut, pot eu, dar doar daca iti surade vreun model care il am deja facut, ca e timpul scurt pana la Craciun si banuiesc ca atunci ti-ar trebui, nu?
Danna, mami de printese
Danna, sper ca maine dimineata cand ma trezesc, sa gasesc mailul de la tine. Da, in prima faza m-am gandit pentru Craciun. Dar mi-a cam trecut, gandindu-ma ca e timpul prea scurt si nu am cand sa caut prin arhiva mea foto pe care le-a dori. In aceste conditii, am alta idee, pentru anul viitor...
Oricum, astept mail de la tine si dupa aceea mai vorbim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
oany, multumesc pt. interventie.
Stii cum e si cu spitalele: sunt cazuri si cazuri, depinde in ce stare gasesti personalul, etc...
Eu sunt satula de "privitul de sus" la stat pana ce nu cotizezi si imi lasa un gust amar, de aceea prefer cabinetele particulare.
Pacat ca in Iasi nu este o clinica particulara unde sa poti naste.
la purtator
noi
oany spune:
Problema este ca toata sarcina am mers la un cabinet particular, in fiecare luna, unde am fost tratata cum nu se poate mai bine...si normal doar plateam la fiecare consultatie pe putin 500000, iar dupa ce depasisisem DPN( 17 dec), m-am internat, in Cuza Voda, caci de aici era doctorita mea... m-am internat joi seara ...nu m-a consultat nimeni la internare , nici a doua zi... iar cand mi-am rugat doctorita sa faca ceva, sa-mi provoace nasterea m-a anuntat ca dumneaei pleaca din localitate cateva zile si voi colabora cu alt doctor X...Nu vreau si nu pot exprima in cuvinte ce am simtit in momentele acelea...9 luni de zile cat ii bagi bani in buzunare esti bun,iar cand ai nevoie de ea te lasa ....Parerea mea e ca nu se face asa ceva...
Mi-am cerut externarea pe propria raspundere si am plecat la Elena Doamna unde in acea noapte am si nascut,...acum exact un an si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil minunat, sanatos care ma bucura in fiecare clipa...
Nu este decat parerea mea cu referire la cea "doamna doctor" si la maternitate si sper din tot sufletul sa fie doar un caz izolat...
Daria iti doresc sarcina si nastere usoara si sper sa te fereasca Dumnezeu de ceea ce am patit eu...
multi si dulci de la noi
Mami Oany si printesa Riana Ioana
http://photos.yahoo.com/ryannakit
ralnied1 spune:
Salutare!!!
Va mai zic, ca poate nu ati vazut data trecuta cand am scris. Deci, pana maine inclusiv, la Palat este Targul Cadourilor: haine, jucarii etc. Doar ca duminica era f aglomerat. Preturi acceptabile, zic eu... Poate il gasiti acolo pe Mos...
E si maine o zi!
tinatache spune:
oany, la ce dr. ai fost?
fetelor, am o rugaminte/intrebare: stiti cumva daca si unde se gasesc in Iasi materiale pt lenjerii pt copii? M-ar interesa ceva cu Winnie Pooh sau cu Mickey Mouse, Donald, chestii din astea, din bumbac. Vreausa o rog pe mama sa le faca la copii si ea mai vine prin Iasi, ca in Vaslui nu se gaseste mare lucru.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
Darria spune:
oany, wauuuuuuuu 500.000la fiecare consultatie? e cam mult. Stiu ca se plateste doar la inceput consultatia, apoi ce proceduri faci.
Eu am platit la inceput consulatatia(3 sau 400.000 nu mai stiu) si apoi doar ce fac, adica ecografia(pe langa ea mai primesc indicatii si vb. de analize fara costuri suplimentare).
La ce medic ai fost? Daca vrei poti sa-mi raspunzi pe pm.
Bine ca totul s-a terminat cu bine si sunteti sanatoase amandoua.
Multumesc pt. urari
Daca medicul meu ar tb. sa plece in acea perioada nu m-ar deranja atata timp cat ma lasa pe mainile unui medic bun si cred ca asta ar face. Un medic care se respecta nu isi permite sa-si strice imaginea.
tinatache nu stiu unde poti gasi materiale din bumbac cu maimutoi pt. copii.
Am avut eu lenjerie de pat(mare) cu mikey mouse dar acum cativa ani -adica mai gasesti de cumparat gata cusuta, daca are timp mama ta sa caute.
la purtator
noi
carmenp spune:
fetili, mai am un nacaz, unde gasesc brad artificial inalt si frumos? ca in metro nu mai sunt, in siraj is da` uriti si io tre` sa impodobesc si n-am ci.... pliizzz?!
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
adi69 spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Buna dimineata!
Adi, nu-i nici o problema, luni sigur cumpar ziarul pentru ca apare si un nepotel de al nostru, asa ca o votam pe Catalina.
Si ca sa ma laud putin (de, daca nu are cine sa ma laude ma laud singura ), uitti citeva poze facute la Ieseanul (ce mult conteaza un ochi si un aparat profesionist!) http://community.webshots.com/album/523471549qRvyiR
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Andreea,cum il cheama pe nepotel?
Duc maine taloane si dupa cum stii ,trebuie sa votez si-un baietel..
Carmen,nici eu n-am gasit brad artificial mare si frumos,asa ca am luat unul natural si-am sa mai caut la anul artificial..
Dana,si pe mine ma intereseaza un calendar pe anul viitor cu poza sau pozele fetitei mele,sa dam cadou la bunici/matusi.
Unde ai sediul,sau cum vad modele,cum discutam preturi,cum schimbam poze si ce program ai acum de sarbatori?
Mai am foarte putin timp pana de Craciun si-am intrat in panica ,n-am terminat cu prajiturile,n-am facut curatenia..si mai am si de facut mancare pt Craciun,de impodobit bradul (nici macar n-am cumparat cadouri pt prichindei!)si de pregatit copil pt serbare...iuhuu!
Oare unde gasesc o bagheta magica ,sa ma ajute?
Voi cum va descurcati?
Gabrielaaa? Unde sant costumasele?Joi avem serbare!
Voi cum va descurcati?
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
Nora__ spune:
Carmen, in Billa ai incercat?Si mai erau la targul de cadouri,cel mai inalt la 440000,dar nu pana in tavan,oricum,mai inalt oleaca decat noi...eu,sincer m-as multumi cu unul asa,ca nu vreau mare tare.
Cristina , lenjerii si gata facute si poti da si comanda cu materialele de acolo,sunt la un magazinas mic la piata chirila.Din statia de tramvai de la piata chirila,mergi spre spitalul neuro,pe linia de tramvai si cand se termina casele si faci la dreapta la spital,pe partea dreapta,pe colt,ultima casuta e magazinul.E ceva si de asigurari,parca acolo.Si apoi,cum faci la dreapta e parcarea.Nu am vazut cu donald sau mickey,dar erau cu ursuleti...etc,nostime.Vis-a vis este farmacia Vinca.
Apropo de cezariene,asa e,trebuie sa cam dai.Eu am dat 120 dolari,anul trecut,cand era 33000 lei/dolar,deci cam 4 mil.Asta la doctorul care m-a urmarit ,iar de operat m-a operat el si profesorul Costachescu,doctorul cel mic fiind feciorasul profesorului.Profesorul nu a vrut sa ia nimic.Oricum,a fost o situatie mai ciudata la mine,cu relatia asta de familie.Si am dat 50 dolari la anestezist.Si la moase...nu mai stiu.Si 200000 la asistenta de salon dupa operatie.Oricum,cu doctori,asistente,mancare,etc..tot ce se consuma in spital pt noi,m-a costat 10 mil.Si asta pt ca Profesorul nu a luat nik...altfel....dar i-am dat cadou,apoi,mai mult fortat,sa fiu io cu inima impacata.Oricum,e de apreciat ca la cum se comporta acum medicii,el nu ia bani.Ca nici la fata nu a vrut sa ia .
De operat ,te opereaza medicii de garda daca e urgenta si e musai,dar apoi...te lasa de izbeliste.
Va pup si spor la treburi si sa aveti niste Sarbatori minunate!
Nora
Comorile Norei
ralnied1 spune:
Braduti artificiali erau si in Billa, este adevarat. Dar aseara nu mi s-au mai parut asa frumosi. Si sunt cam la 1.50m. Probabil numai de astia au mai ramas. Dar poate se mai aprovizioneaza. Oricum, daca va duceti in Billa, inarmati-va cu multa rabdare! Si fiti siguri ca anumite produse nu mai gasiti deja... Aseara era o nebuneala, de ziceai ca vine sfarsitul lumii, nu alta!
E si maine o zi!