Cod vamal/tarif vamal

Cod vamal/tarif vamal | Autor: ariadne

Link direct la acest mesaj

poate ma ajuta si pe mine cineva pleaseeee!!unde pot gasi Codul vamal al Romaniei si Tariful vamal de import??? sunt doua "catastife" cat casa si din cate stiu nu se gasesc in comert/biblioteca/tarabe

deci, am vreo sansa sa intru in posesia lor?
a si inca ceva, Codul vamal si Tariful vamal se schimba acum la sfarsit de an???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

uite aici poti sa il comanzi...
http://www.indaco.ro/products_tarif_det2.html#costuri

dar se schimba pentru 2006 eu zic sa mai astepti putin....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

nicoleta, multumesc mult pt.info, am cautat si eu pe google insa versiunea asta nu am gasit-o pana acum.
nu este rea, insa prefer catastiful ala imens, oricum trebuie sa astept acum, ai dreptate.
multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ariadne daca vrei neaparat catastiful acela ... daca imi aduc aminte bine se putea cumpara de Centrul Roman de Comert Exterior, la cel din Bucuresti am vazut eu o data... incearca sa dai de un numar de telefon si sa intrebi si acolo.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

nicoleta, am sa astept pana in ianuarie, problema este ca am mare nevoie de multe taxe si asta pana in februarie(nu cred c ava aparea cel nou atat de repede).
icerc acum sa gasesc vechi cunostinte care au ceva contacte prin vame sa-mi trimita editiile curente.
multam`mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Initial creeata de ariadne

poate ma ajuta si pe mine cineva pleaseeee!!unde pot gasi Codul vamal al Romaniei si Tariful vamal de import??? sunt doua "catastife" cat casa si din cate stiu nu se gasesc in comert/biblioteca/tarabe

deci, am vreo sansa sa intru in posesia lor?
a si inca ceva, Codul vamal si Tariful vamal se schimba acum la sfarsit de an???

ari&celine

Codul Vamal este aprobat prin Legea 141/1997 (si o gasesti pe site-ul cdep.ro) publicata in Monitorul Oficial 180/1.aug.1997, iar Tariful Vamal se schimba in fiecare an si-l gasesti de cumparat, la sediul Monitorului Oficial.
Mai exista si Regulamentul de aplicare a Codului Vamal aprobat prin HG 1114/2001 care-l gasesti pe site-ul amintit mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
(nu cred c ava aparea cel nou atat de repede).

Sigur apare in decembrie, iar in ianuarie il gasesti de cumparat.

Mergi la inceput

badjoke, multumesc pt.info, super!

Mergi la inceput