da, eram acasa azi da nu stiu, o fi sunat in soapta la usa ca nu am auzit, am gasit hartia ca tre sa ma duc la posta s-o ridic.
in fine, o sa ma duc, dar mai am alocatia din iunie si iulie tot asa neincasata, ce tre sa fac s-o recuperez????nu pot renunta la atata banet ![]()
Lili si Serban (17 iunie 2005)
Alocatia de luna aceasta se ia de la posta pana la sfarsitul lunii, dar celelalte 2 alocatii restante se iau din alta parte o institutie care se ocupa de copii, am impresia ca trebuie facuta cerere si asteptat, adica mai multe drumuri:( Na, c-am uitat...) Am patit-o si eu, doar ca postasul meu batea la usa, numai ca nu-mi dadea mie alocatia, mama copilului, pentru ca tatal era titularul (iar tatal era la servici pe la ora 10-11 cand ne vizita el). Am incercat sa-l iau cu binisorul si sa-i explica ca n-am nici o intentie sa-i fur banii si ca titularul, adica sotul, n-o sa-i faca nici o reclamatie pt ca n-a primit banii personal, dar pas de te intelege. Dupa mai multe luni cu nervi si stat pe la cozi la posta, nenea postasu a facut o concesie (deja eram prieteni vechi
), imi da alocatia mie numai daca prezint buletinul sotului in original... Pai cum sa-l prezint daca sotul merge cu masina la servici si-ti trebuie buletinul cand sofezi? deh...(si cand ma gandesc ca sunt atatia postasi care dau toate pensiile dintr-un bloc unui singur pensionar care le distribuie - ma rog asta e cealalta extrema...)
Pana la urma am scapat de figura lui impasibila de postas cand am facut cerere sa-mi vina alocatia pe card - parca la primarie-, am depus parca cerere si extras de cont.
Asa ca sfatul meu este , nu mai amana, depune cererea pt alocatia pe card. Poate necesita acum ceva timp si energie, dar vei scapa de nervii lunari!!
Bafta!
multumesc pt raspuns, am tot amanat sa fac cerere pt virare pe card, ca tre sa merg IO ACOLO, bla bla
ufff, atata bataie de cap dar pt suma de 230 mii din care poti sa cumperi atatea, merita 
Lili si Serban (17 iunie 2005)