Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor, multumesc din suflet pt sfaturile privind raceala. o sa le pun in aplicare. fata mea aseara a incercat stand in patru labe si facea hatza, hatza. era tare haioasa.
mai fetelor eu sunt in stare de soc. nasii nostri divorteaza.(noroc ca mai avem inca trei perechi de nasi) si faza este destul de ciudata. pareau o pereche fericita, au un copil de 3 ani, nu s-au certa niciodata si tocmai urmau sa se mute in casa noua. sotu'(nasul) s-a comportat normal tot timpul nu a zis absolut nimic, s-au dus la cumparaturi pt Craciun, au facut meniul pt Craciun, s-au dus cu tetitza in casa noua, iar tati i-a aratat unde va avea camera si unde va fi bradutul (asta se intampla we trecut)ca apoi luni.... sa se trezeasca biata femeie cu sotul care vine acasa, isi face bagajeul si se cara spunandu-i ca a dat divort de ea, si ca la termen sa nu-i faca figuri ca el vrea divorul repede. ce teatru a putut juca!!!! si noi am vorbit cu el we trecut si nu a zis nimic!!!! nu imi vine sa cred!!!! iar soacra si mai al naibii s-a bucurat enorm cand si-a vazut baietezelul acasa si mai sa isi pupe nora de bucurie! a durut-o undeva ca fetitza este unica nepoata!
suntem amandoi total uimiti mai ales ca se cunoaste cu sotul din scoala. i-am zis lui barbate-meu: frate daca vreodata dai divort sa ma anunti din timp ca sa va ciufulesc bine pe amandoi!!!
scuze ca m-am descarcat oful aici dar pt restul cunostintelor/rudelor (exceptand sotul, subiectul este pt moment tabu). bine ca macar la partea asta soacra-mea mi-a zis din start ca in fam lor nu exista divort!!!! oricum nu o stau cu frica in san toata viata. daca e sa fie mai bine sa se duca la alta decat sa stau cu un mincinos in pat.
off incurcate sunt caile domnului!!!!

ps. beatrice, sotul meu este mort dupa fructele de mare mai poti sa imi dai niste idei cum sa le prepar? stii tu unde!!!!retete daneze!!!!

pupicioi

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai sa semnez si eu pe ziua de azi rapid ca avem treaba.
LA MULTI ANI! celor nascuti in 11 sa fiti sanatosi si numai bucurii sa aveti in viata!
Androix mersi pt. site voi studia problema ca e de importanta majora.
Loreen mi-am scaldat ochii pe apartamentul tau, pai e superb, nu am cuvinte, pai ai tras cu meseriasii dar stiu ca a iesit ceva de vis, plus accesoriile adik mobila, lampi, parchet. Poti sa apari la emisiunea "casa de vis" sa spui ce-a fost si ce a iesit. Felicitari!!!
Ma cocosez citindu-ti postarile, tu nu mai ai voie sa lipsesti!
Pengunica sa-ti traiasca baietelul e atat de scump si deosebit, vorba Oanei, si cu Naomi face o pereche tare draguta si tu arati super.
Oana normal sa nu tunzi pletele fetii, pai e tare scumpa cu codite daca se uita si in camera era o poza de revista. Si mie mi-ar veni toata ziua sa o piaptan si sa-i fac tot felul prin par, e o scumpa cu par asa mare si eu chiar nu prea am vazut la bb atata par. Si lui Bia mea i s-a lungit parul, dar al ei e rar si lung si blond. Ii mai pun si eu cate o agrafa ca tare mult mi-am dorit o fetita ca sa am ce-o aranja, dar deocamadata agrafele sunt doar de "sanky" ca nu prea stau.
Apropos de par mi-a crescut prin locurile lipsa in urma tratamentului, cam vreo 1-2 cm, problema e ca imi cade in continuare si am ajuns la concluzia ca trebuie sa-l tund si m-am chinuit un an sa ajung la lungimea asta.
Ioana zici ca Ana zice "poza"?
La mine in casa chiar se intampla lucruri ciudate, ziceam de termostat, dar uite ca azi mi-a facut fite lampa, o stingeam (cu toate ca era pe stins, e din aia de picior) si o gaseam din nou aprinsa si nu intelegeam ce naiba o tot aprinde Andreas ca doar e un soare afara, dar am stat langa ea si fiind pe pozitia stins s-a aprins becul???? Si s-a repetat figura ca am ramas proasta uitandu-ma cum se aprinde becul lampa fiind pe oprit. M-am dat batuta si am scos-o din priza, dar ceva nu e in regula in casa asta.
Ma apuc de prestat in bucatarie si ce-oi mai putea face cu consortul ca ieri a dat lenea in noi, cu toate ca si azi ma chinuie coloana, poate ma invrednicesc sa ma infiintez maine la usa dr. ca vin sarbatorile si n-am chef sa-mi plang de mila, ce oloaga sunt. Ioana sa dai raportul ca ai ajuns si tu la dr.
Hai sa avem un we perfect!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Gabitza, la 6 luni Ana are 7,850 Kg si 70 cm. E mare, cuminte si sanatoasa. Va dorim tuturor numai bine!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Urata faza cu divortul, cine stie ce o fi facut barbatul asat de-a lungul vremii si a stiut sa disimuleze totul.
LA MULTI ANI PENTRU CRISTIAN VICTOR, SERGIU-MIHAI, FREYA , TIMEEA , ADINA!

De fapt am intrat sa va spun ca mi-a facut Sefu' azi.
I-am facut o bunatate de "aproape" tocanita, dar fara sare si boia si a mancat-o in scarba... Se face ora sa mancam si noi, oamenii mari, si am facut chiftele de vita, penne rigatte cu sos cu oregano, usturoi si normal, o tona de parmezan deasupra.
Barbatu-meu-el nu vrea din-alea, ce sa-ti povestesc ca si-a mai pus si a 2-a portie. Thomas tipa si el asa ca i-am dat o penna cu de toate pe ea si se stramba. Apoi taica-so mai incearca o data si inghite copilul penna de parca era somalez. Asa ca i-am facut vreo 50 gr de penne cu sos cu usturoi si oregano so parmezan-a ras tot, desi nu era flamand...
Asa da copil, ca nu mai stau sa fierb toate zarzavarturile lu' peste, ca s-a saturat de ele.
Bine-nteles ca vorbim de paste Barilla, ca sa ne ingrasam cu lucruri scumpe.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna ziua, fetelor!
Of, e duminica dupa-amiaza, maine incepe o noua saptamana pentru tati ca noi... Tocmai mi-am dat seama ca de azi in 2 saptamani e Craciunul. Desi spiritul sarbatorilor a inceput din noiembrie parca tot nu-mi vine a crede. Hotarat lucru, trebuie sa facem bradul. AM vrut sa mergem la Obor sa vedem ce zice piata brazilor anul asta dar cand am vazut ce frig e, m-am razgandit. Oricum trebuie actionat ca mie imi place sa fac bradul devreme si sa-l tin pana spre 15 ian.
Elisor - nu zice Ana "poza", dar cred ca asta va fi primul ei cuvant pentru ca tati o indoctrineaza mereu cand ii face poze si o roaga sa stea frumos. Sanatate la spate si te tin la curent cu ce fac la dr. Din pacate cu fiecare zi scad sansele sa fac tratamentul de 10 zile la care visez pentru ca nu gasesc femeie. Am vazut azi o tanti, cica avea 48 de ani, m-am socat, arata si se tinea ca una de 60 de ani. Ma rog, femeia a lucrat in conditii dificile de munca, dar ANa o va stoarce de puterim mie imi trebuie o femeie viguroasa. Iar nesimtitele astea de la agentie tot nu au sunat
Mygirl si Pengunica - frumusei foc bebelacii. Cred ca incerc sa-i pun si eu Anei o clamita, asa de ochii lumii.
Monu - da, numai ciudatenii se intampla in lumea asta
Loreen - si mie mi-a placut "Meet Joe Black", la filmul asta am facut exceptie pentru ca desi il stiu aproape pe de rost l-am vazut si eu de vreo 3 ori; mie insa imi place si de Claire FORLANI (ea), iar coloana sonora e absolut superba, a descarcat-o barbatul si o ascultam din cand in cand.
Androix - crede-ma ca savurez fiecare de clipa de alaptat. A devenit o a doua natura, parca fac asta de o viata si ma gandesc cu groaza ca si zilele alaptarii sunt numarate. Parca vad ca dupa ce ma intorc la munca o sa sara Ana ba peste mic dejun, ba peste cina (din cauza mea, evident), o sa-mi vina si ciclul de la stres si gata productia
Hai va las ca vrem sa ne uitam si noi la un film - sa vedem cat doarme Ana. Sa aveti o duminica frumoasa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Astazi nu ne mai laudam cu pofta de mancare, am incercat sa-i dau piure de legume cu ficatel si a refuzat din start. Acum a luat-o somnul, nici nu stiu ce sa-i mai dau cand se trezeste.
Fran, e sigur infectie urinara, i-a recoltat la policlinica si i-a luat si sange din manuta. Luni trebuie sa mai duc o proba de urina sa vedem daca isi face efectul antibioticul sau trebuie sa-l schimbam. Nici nu stiu daca sa-i pun punguta acasa sau sa merg cu ea. Daca tu zici ca exista riscul sa iasa pozitiv acasa as cara-o iar dupa mine.
Mygirl, e dulce foc Alex. Daca ai sti cu cata nerabdare astept si eu sa-i creasca parul Mayei sa-i fac codite...!
Fetelor care mai alaptati, ce consistenta are laptele acum? Eu ma uitam de dimineata ca era cam transparent... oare nu mai e la fel de bun?

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

nu am mai avut timp sa intru pe aici dar am terminat repede de citit.
IN final am fost la targ deci nu am mai ajuns la biscuiti.
Ioana biscuiti la sc. medalin srl parca ii zice, str. Elena Clucereasa nr. 7. E o strada exact vis a vis de pta Domenii, doar ca numaratoare incepe de la 97 si strada e cam lunga. Sper sa ajung luni sau marti. CIca au tot felul de produse fara gluten.

De la expo am luat un costumas de vara dragut, un dres gros si un cilindru gonflabil de la chicco. Vreau sa spun ca o distreaza grozav traznaia aia de jucarie, e usoara si o tine bine in maini, o loveste cu picioarele, e foarte incantata de ea. Aaaa si i-am mai luat, pentru mai tarziu, o papusa d-ai ca de teatru, bagi manutza in ea ca in manusa. De fapt am luat-o ca sa o distrez eu ca pana o va folosi ea ....Am luat scufita rosie, aveau tot felul de personaje de poveste.
Am vazut costumas de care zicea Gabitza, intr-adevar faine, grosute si cu doua fete dar era mai frumos bleu decat rosu, prea era de mos craciun. Si de la targul de suverniruri i-ma luat botosei de cojoc, sunt dragutei si au fost doar 150 de mii.
Ieri am umblat pt tati prin oras sa isi mai ia ceva haine si am luat 2 perechi pantaloni, o pereche de pantofi, 2 camasi si un sacou.
Tura urmatoare e a mea:))
Aaaa eu mi-am luat niste bijuterii din argint de la targ ca eu sunt fana argint si o fusta asimetrica.

Loreen felicitari pentru dintisor. Ai vazut de ce era agitata?
Fetelor ma tot uit la pozele cu bebici si ma topesc, sunt asa de frumosi

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Cloreta, suna intai sa te duci la Medalim ca poti avea surpriza sa nu aiba nimic pentru bebelusi. Iti dau eu nr. de tel. daca nu-l ai : 2246799. Mi s-a intamplat de 2 ori, dar eu stau aproape. Vezi ca e in spatele unei curti in care strajuieste un catel mare, flocos, dar bland. Casa de la fata e darapanata, dar daca te uiti bine, vezi in spate firma.
Vreau si eu sa ii iau Cristinei scaun de masa sa manance la bucatarie ca scuipa peste tot. O sa-i iau de la Barza din acela din pal sa se asorteze cu mobila din bucatarie.

O seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
De saptamana viitoare avem si noi premergaret! Tot sor-mea sa traiasca! Noroc ca a fost ea mai mare si a facut copii inaintea mea
Monu, pai sa stii ca incurcate sunt caile Domnului! Chiar ca ramai masca in fata unor oameni de genul asta. Noi ca noi dar biata femeie ce soc o trai. Si aproape ca as putea intelege sa plece la alta femeie dar sa-si faca bagajul si sa mearga la ma-sa???
Ficatelul il fac inabusit in tigaie, putin ulei si apa si il las sa se patrunda pana se evapora apa, cu capac. Si il mai las putin cateva secunde sa se prajeasca in uleiul care ramane. Am facut o data si cu usturoi si sos de rosii. La fel am inabusit ficatul si apoi cand a fost gata am pus peste el sos de rosii in care am taiat 2 catei de usturoi si am mai fiert putin. De fapt inainte sa pun sosul am taiat ficatelul marunt si l-am pasat putin cu firculita ca sa se amestece bine. Si am mai fiert totul putin si gata. I-a placut lui Filip. El de fapt saracutul nu mi-a refuzat nimic absolut la mancare. Tot ce i-am dat nou a bagat fara nazuri. Singura problema este ca nu prea se omoara sa manance mult. Adik daca baga 200 ca azi, deja sunt in extaz. Azi i-am dat supa de pui si dupa cum am zis a mancat 200 de ml. Si eram si in deplasare cu doi copii de 5 si 3 ani care se maimutareau pentru el. Dar el cumintel foc: si cu okii dupa verisoarele lui si cu nasul in ciorbica pe care cu sarg i-o infigeam pe gat.
Iar legat de ciocolata, sa va mai zic ca am descoperit o ciocolata amaruie cu crema de menta de la Anidor?
Elisor, era tare daca se aprindea si dupa ce o scoteai din priza
Rufus, pai doar asa un rand si un sfert? Mai povesteste si tu una alta despre fete!
Ioana, sa te iei de mana cu barbate-miu! Ala daca ar putea sa faca bradul din noiembrie pana in februarie ar fi cel mai fericit barbat! Si musai vrea natural, ce conteaza ca io aspir acele incepand cu a treia zi de cand il instalam? Asta ca sa nu mai zic si ca in fiecare an cumpara inca doua instalatii de beculete si in curand n-o sa ne mai ajunga toate prizele din casa, ca sa le putem instala pe toate in pom Iar de globuri iar nu mai zic ca asta macar e boala comuna. Ma intreba cineva de globuri luate de la selgros. NU mai stiu cine Nu este neaparat sa fie din plastic. La selgros se gasesc si din sticla facute la noi. De fapt ca sa fiu sincera eu numai la selgros am mai vazut ca in rest au cam disparut. Ca am luat si eu azi doua cutii. In fiecare an am luat cateva globuri noi si cred ca anul asta pentru prima data nu vom avea loc in brad pentru toate globurile. Ce ma enerveaza este ca nu se gasesc d-astea de sticla decat rosii, albastre argintii si aurii. Pai io vreau mai multe culori Nici macar la alea din plastic nu sunt mai multe culori, tot astea predomina.
Florentina, sanatate multa fetitei!
Cloreta, sunt super botoseii. D-aia ii luase mihai lui filip de mos nicolae, dar a trebuit sa-i schimbe ca ii veneau fix, in 2-3 saptamani ii ramaneau mici si nu a mai gasit masura mai mare asa ca a luat alte aratari de botosei. Si de unde eram inebunita acum o saptamana ca n-are fi-miu ghete uite ca am descoperit ca aveam unele de capatat cat pe ce sa ne ramana mici daca nu le gaseam + 2 perechi de tenesuti care nu stiu sa-i dau acum? cred ca o sai dau ca pana la primavara rade Filip de mine daca ii mai dau atunci. Si o sa mai capatam inca 2 perechi de ghetute de la verisoare Sper sa nu fie cum avea aia mica cizmulitele azi: albe cu rosu si cu o fundita care era impodobita cu pietricele stralucitoare Ca stiu si io ca calu de dar nu se cauta la dinti da nici chiar asa...
Hai va pup ca iar am scris o gramada...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu am prestat in bucatarie cum va spuneam, asa ca mi-am asigurat mancarea pe 3 zile, hai 4. As fi vrut sa fac si clatite ca ma innebuneste de cateva zile Andreas, dar...nu prea mai am chef.
I-am dat maimutei morcovi cu carnaita de pui (tatza) fierte in oala cu/sub presiune, cu putin parmezan si untulet, dar am stat 3/4 pana a mancat 60 grame si pt. asta a trebuit sa se maimutareasca Andreas ca s-o faca sa rada si sa am acces in gura. Supa n-am reusit never sa o fac s-o bea.
Androix esti o mamica fericita ca papa Filip asa bine si fara nazuri, asa eram si eu cu Andreas, nazurile le are acum si moama ce delicatese ii faci si eu astept sa trec pe mancare adevarata ca o vad cum saliveaza cand mancam noi.
Monu chiar ca e soc, vrei sa divortezi baiete dar da semnale, nu asa totul merge bine si deodata poc mamaliga. Putea sa faca un infarct saraca din cauza socului. La noi au divortat nasii de casatorie, dar ea isi gasise pe altul si nasul a gasit-o cu amantul in patul conjugal, in urma fazei nasa i-a cerut divortul, atat de socat a fost ca s-a urcat pe balcon (et.9) si a zis ca el se arunca. Acum ea nu e nici cu ala (care e un afemeiat incurabil), nasul e in Italia la munci, sunt divortati dar impart acelasi apartament. Ciudata relatie au, eu sper sa se impace (semnale au cam fost) ca tare bine ne-am inteles.
Va las ca vrea si Bianca la PC

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput