Cu ce te supara cel mai tare...partenerul?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

- cand isi face oua focul trebuie sa fie la maxim si uleiul peste tot in bucatarie
- primul lucru pe care il face cand ajungem acasa este sa dea drumul la tv
- cand isi pune hainele pe usa
- cand isi lasa pantofii in sufragerie (unde si dormim)
- cand isi baga ciorapii in buzunar
- cand se duce pe santier si vine cu tot noroiul in casa
- cand mancam chestii diferite se uita luuuung la ce mananc eu si baleshte ca un boxer

Mama cate chestii ma enerveaza la el si nu sunt toate.....dar e al meu...si cred ca si eu il enervez pe el....stiu sigur ca il enerveaza cum stranut si ca sunt obsedata cu spalatul hainelor si cu ordinea si curatenia in casa.

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Cel mai tare ma deranjeaza momentele de indiferenta totala, parca nici nu exist. Dar si daca sta numai "calare" pe mine cu dragalasenii ma sufoc. Cum o dai, cum o intorci tot nu-i bine.
Si apoi alte nimicuri:
- cand intra in casa prima data deschide calculatorul si implicit ca sta prea mult la calculator
- dupa ce mananca lasa totul asa intins spunand ca tre' sa odihneasca masa (asta de la d-na ma'sa i se trage care ii spunea "lasa asa dragule ca strang eu ca tu dai firmiturile pe jos")
- daca ii zic sa faca ceva, raspunde imediat, dar nici nu se misca. Asa ca eu ma enervez si ma duc si fac eu.
- cand face baie face toata casa apa, hainele isirate in urma lui, ...
- si multe alte nimicuri

Ce e mai grav ca uneori ne mai certam din cauza acestor nimicuri si apoi regretam "ce fraieri suntem ne certam de la toate cacaturile in loc sa ne iubim, sa fim fericiti ... "

Am uitat sa spun ca momentan nu vrea copii si incep sa ma intreb daca o sa vrea vreodata.

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Cind se intimpla sa bea un pahar in plus e atit de bine dispus incit nu-i mai ajunge ringul de dans si are tendinta sa ma invirteasca prea mult incit ametesc (vorbesc de latin dances).Ce nu-i place lui la mine: ca-s dezordonata. Dupa regulile si tipicurile lui sint. Eu stropesc aragazul cind fac oua, in timp ce el pune ziare pe ochiurile nefolosite cind face chiftelute. Insa sterg aragazul dupa aceea, deci nu-i o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Da mi-am amintit ca nu imi place ca isi lasa hainele imprasitiate cand vine de la munca...si nu i le strang chit ca ma pica cu ceara ca sa invete odata sa si le puna la loc...intr-un tarziu isi aminteste de ele si si le pune la locul lor.CAnd apuca sa se aseze la calculator si asta se intampla in weekend nu il mai ridici nici cu macaraua....si eu vorbesc cu el si el zice decat:Da ,da ,da e semn clar ca sunt neinteresanta in momentul ala.....cand mai are comentarii privind cum gatesc sau :'asta nu se face asa'..ii zic calm arata-mi cum se face si il las pe el sa pregateasca la ce 'NU m-am priceput eu'....nu mai povestesc ca e jaf in urma lui la bucatarie.
Cand iese de la baie si isi lasa prosopul langa masina de spalat...de parca ar fi asa de greu de ridicat capacul masinii de spalat...dar nu il iau nici pe ala si il las acolo pana il deranjeaza pe el.
In rest...pe el il deranjeaza ca comentez prea mult(scuza-ti cacofonia)...ca nu aud cand ne certam...si probabil are si el neplaceri...dar astea fac parte din rutina zilnica ...nu sunt motive de cearta....se rezolva pe parcurs.
Aaaa si ieri am ars mancarea si el gustoasa a zis ca e...ori mananca orice ori minte cu nesimtire

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hai ca mi-ati adus aminte cu gatitul.
Al meu are o pasiune pt. gatit.Cind il apuca sa te tii!Urasc enorm ca dupa ce gateste el,bucataria arata ca dupa cutremur,sau taifun,sau ce-o mai fi.
Ma dispera pt. ca eu cind gatesc fac si curat in urma asa incit cind am oprit aragazul bucataria straluceste.
Ei bine,dupa ce gateste el, stau sa spal vase si sa frec de-mi ies ochii din cap.Si i-am zis de ce nu vreau sa gateasca,s-a dat ranit,da` tot n-a renuntat
Dar acum citeva luni am facut o descoperire interesanta,stie sa spele vasele.M-am taiat rau la un deget si citeva zile a fost bucatar ,si fata in casa
Deci se poate daca vrei

Printesele mamii
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Ma enerveaza cand se comporta ca un copil rasfatat.Mi-l si imaginez batand din picior si tavalindu-se pe jos ca nu i-am luat nu stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat spune:

Pe mine ma scot din sarite urmatoarele:
1. ca raspunde la telefon "Da, va rog...", chgiar daca stie ca sunt eu. Acest obicei ma infurie la culme, desi am vazut ca il au si altii.

2. Ca e mutulica si nu prea vorbeste decat "la subect", iar cu mancare a e la fel... Chiar daca ii place, nu zice nimic din proprie initiativa, daca il intreb eu, spune "DA". Adica i-a placut, dar nimic mai mult.

3. Ca ii este lene sa se spele pe dinti de cate ori as vrea eu (putin maniaca la capitolul asta).

4. Ca foloseste orice produs cosmetiv ii recomand sau cumpar eu, dar daca ar ramane fara ele, nu si-ar lua niciodata singur.

5. Ca nu stiu cine dreaq l-a invatat (las' ca ma ocup io de asta) ca femeia are grija de tot. Pun-te masa, scoal-te masa, cumpara tot prin casa, ne trebuie ulei etc. Dar haide sa nu fiu nedreapta, totusi, face tot ce ii spun, la capitolul asta. Daca ii cer sa spele vase sau sa dea cu aspiratorul sau orice altceva, se executa imediat si fara mofturi, "Da, iubito". Ideea e ca trebuie mereu sa zic io ceva, adika initiativa 0. Asta e micul repros. Insa cred ca as putea sa ma obisnuitesc cu asta.

6. Si cel mai grav. FUMEAZA si pe mine ma scoate din sarite mirosul. Mereu ii spun ca e sconcs. Mai rau e ca nu prea are intentia sa renunte. Nu fumeaza cu mine de fata, dar tot pute a fum. sau sunt eu nebuna, pentru ca nu suport fumul de tigara.

In rest, e cel mai dulce si mai supportive si fantastic si horny barbat din lume and I love him.

Mergi la inceput