Imi scrie ca am 173 de obiwecte ctitice.
Si acum ce fac?
Habar nu am de cum functioneaza acest program.
Va rog, ajutorrrr.
Pai ad-aware le si sterge. Nu te speria ca scrie ca-s critice, pot fi doar cookies de obicei in dreptul lor scrie tracking cookies. Tre'sa aiba un "next" acolo dupa scanare unde de obicei intreaba daca vrei sa le stergi.
Oana_B
Le-am sters pe alea si acum i-am dat din nou sa caute si pana acum are inca 16, dar apar cateva din fiecare, adica modules, filed, deci din cele 6 descriptii din partea dreapta.Oare e chiar asa grav.
Multumesc pentru ajutor oana.
Oare din cauza asta merge si internetul asa incet?
Foarte posibil. Vezi ca ad-aware are si un buton de update pe undeva. Dupa aia mai fa o scanare.
Mai e un program free bun "spybot search and destroy", uite link in spaniola http://www.safer-networking.org/es/index.html incearca-l si pe asta.
Mai important decat antivirusul este firewall-ul care opreste la poarta galmele, pe cand antivirusul curata ce-a trecut de firewall. Unul bun si free este de la Zone Alarm. Mi se pare ca mai e Kapersky? tot free. Sau, depinde, poate vrei sa iti cumperi cu licenta.
Poate dupa ce faci curat in comp nu mai face IE figuri.
Oana_B
Multam tare mult pentru tot oana.
Sper sa reusesc sa curat pc.
Multumesc inca o data pentru tot
Am curatat calculatorul, dar viteza ramane foarte mica si problema cu deschisul a mai multor pagini persista.
Ce pot totusi sa fac cu el
Multam pentru raspunsuri.