Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici si tot cu dupa coltz

pai bine may betycoooo iauzi la ea ca singura a tinut animat subectu'????????aoleuuuuu..aoleuuuuu..ok...ok..nu mai zic nika..
mamiFlori io sa treaca si durerea aia..
Elise io te inteleg si imi pare rau ca sotul tau a trecut prin asa ceva..repeta spermograma ca poate e o greseala..io ma rog sa fie bine...
MRL promit ca o sa va aduc numai
Tabitha io moldoveanca mea favorita..vezi ca acuma mu mai gresii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: nu-ti pierde cumpatul. Si eu am fost insarcinata cu sotul meu acum 10 ani, iar la spermograma de anul trecut a fost depistat cu azoospermie. Am repetat spermograma, acelasi rezultat. Deci aparitia azoospermiei a avut loc dupa prima si unica mea sarcina. Pe de alta parte, am mai auzit de cazuri in care la Giulesti s-a dat verdictul azoospermie, dar in alta parte s-au gasit totusi . Noi ne-am gandit sa mai repetam inca o data spermograma la dr. Matei, la Sabyc. Am auzit ca e f. buna in spermograme, desi lasa de dorit in ceea ce priveste IA.

Eu ma rog ca la voi sa fie o greseala, oricum trebuie neaparat sa repetati spermograma in alta parte. In ceea ce priveste modul in care i s-a anuntat rezultatul, eu pot sa-ti spun ca la noi ne-au dat pur si simplu rezultatul, fara nici un alt cuvant. M-am dus mai apoi la dr. de familie, care habar nu avea ce inseamna azoospermie, apoi la o asistenta de la un cabinet ginecologic, o cunostinta de-a mea. Si ea mi-a explicat ce inseamna azoospermie. Ai dreptate intru totul, dr. Moisa nu trebuia sa il anunte intr-un asa mod. In general barbatii sunt orgoliosi mai ales daca e vorba de virilitatea lor si daca le spui direct si fara nici un menajament: "esti steril" ii poti afecta psihic enorm. Mi s-a intamplat si mie odata sa ma repeada dr. Moisa, dar am pus-o pe seama faptului ca era stresata, nu-i port pica pentru faptul ca s-a rastit fara motiv la mine. Incerc sa ma pun in locul ei.. Dar in cazul vostru nu trebuia procedat asa...

Faceti repede o spermograma in alta parte si sa dea Domnul sa fie o greseala a celor de la Giulesti.

Iti tin pumnii si nu uitati ca, chiar si cu azoospermie, puteti avea copiii vostri. I se face sotului punctie sau biopsie testiculara si daca se gasesc se face ICSI. Cunosc un caz care anul asta in martie a reusit si fata ar trebui sa nasca de acum, daca nu ma insel... Sa dea Domnul ca voi sa nu trebuiasca sa ajungeti la asta.

Te pup si ai grija de tine si mai ales de sotul tau in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

'Neata
De data asta m-am sculat eu cu fata la cearceaf...
Liana - muica - de ce-mi pui vorbe in gura pe care nu le-am spus..."animarea" subiectului nu am facut-o singura...trebuia sa scriu si nominalizarile?????
Elise - daca te linisteste - imi pare rau pentru ce ati patit...si tu si sotul tau...eu sunt pacienta ei de ani buni si nu o recunosc in ce-mi povestesti...si am tot batut culoarele Giulestiului+cabinetului din 2001...in fine, nu vreau sa se zica ca-s subiectiva.
Pentru linistea voastra, repeta spermograma!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

liana: buna dimineata, olteanco! Stiu ca de acum nu o sa mai gresesti, ca altfel...

O zi buna tuturor fetelor si hai sa ne rugam sa ninga ca in povesti (poate chiar sa ninga cu bebei, ca tare bine ar mai fi...)

Mergi la inceput

Tabitha - referitor la "desi lasa de dorit in ceea ce priveste IA" - reusita unei IA nu consta in "talentul" doctorului.
Si culmea e ca a avut reusite cu IA si din cauza asta, eu am apelat la ea.

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

bety: scuza-ma daca m-am exprimat gresit, vroiam doar sa atrag atentia asupra faptului ca mult fete care au facut IA cu cuplul Matei-Mihalache s-au plans de dureri care nu au aparut la alte fete care faceau IA in alta parte, dureri care nu par a avea legatura cu capacitatea organismului de a suporta durerea, ci mai degraba cu felul in care se executa procedura, caci pe prea multe fete le-a durut... Sincer vorbind, nu le cunosc pe doctoritele mentionate, nu am facut nici o IA (deci nici cu ele), am vrut doar sa ii transmit Elisei mesajul de mai sus, astfel incat daca va ajunge sa faca IA cu respectivul cuplu sa fie informata. Normal, e alegerea fiecaruia la ce medic se duce. Iar daca la tine totul a fost perfect cu dna. dr. Matei, ma bucur pentru tine. Nu-mi doresc, Doamne fereste, sa sufere cineva doar pentru ca eu sa am dreptate. Mai bine ma insel eu, gresesc eu, si totul in rest sa fie OK. Sper ca m-am facut inteleasa si daca am gresit si in mesajul anterior sau acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Elise, imi pare rau ca ati patit asta cu de. Moisa. Eu am colindat pe la multi doctori pina am ajuns la ea. Mie mi s-a parut f. sufletista si o f. buna profesionista. Stiu insa ca se enerveaza daca nu respecti programarile sau te duci fara programare. De aceea, spre deosebire de alti doctori, are mobilul deschis (cu mici exceptii) si chiar raspunde la el. Parca imi povestesti de alta persoana... Oricum, trebuie sa iti gasesti un medic bun, cu care sa puteti comunica.
Fetele mele, va multumesc si va si va ca ma incurajati si ca pur si simplu sunteti aici! Mi-a trecut durerea, acum am alta problema: DE CRACIUN SI ANUL NOU nu avem liber la nimic!!!! Pina pe la 10 ian!!! Ce ma fac? Ca nu avem nimic organizat de revelion si daca tot stam singuri acasa... Dupa cum vedeti ma simt foaaarte bine de ma gindesc la asa ceva! Voi ce faceti de revelion?
O zi frumoasa, asa ca voi!
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata fetele,

Elise, imi pare tare raaaau! nu stiu ce a apucat-o sa se comporte asa, probabil avea o zi proasta, ca noi toti dealtfel. Mergeti si faceti spermograma in alta parte :) si poate da Domnul sa fie bine...poate a incurcat-o cu a altcuiva; zic si eu, nu dati cu pietre :))
Eu sunt in z 6 dupa ISA1 si 5 dupa ISA2 si sper. Z 28 pica exact de Craciun...

Va pupacesc mult,

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Floricel, nici noi nu avem nimic organizat, e primul an cand ni se intampla chestia asta, din cauza ca nu am fost atenti si ne-am hotarat prea tarziu sa dam banii, cand se ocupasera deja toate locurile la restaurant...s-au si suparat prietenii pe noi din cauza asta... Dar nu disperam, poate fi chiar interesant un revelion in doi, la urma urmei!

Elize, sunt sigura ca a prins-o intr-un moment nefast, pe de alta parte admit ca a fost o lipsa de delicatete care nu-i e deloc caracteristica. Chiar ma minunez, eu am vazut-o mai mereu stand de vorba cu pacienti (barbati) si explicandu-le rabdatoare tot ce trebuiau sa stie. Am insa un sfat, trimite-l la Matei, cu siguranta de la ea nu va veni nemultumit...Stiu ca si pentru el e greu, dar trebuie sa treaca putin peste orgoliu...bafta multa si sa dea Domnul sa fi fost o greseala rezultatul spermogramei.

Beti si Olteanca, cate un la fetele "dracoase" dar si foarte simpatice!

Liliana un dulce si tie si abia astept sa aud ca e gata casuta voastra ca-n povesti!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Fetele - eu de draci la scarbici...
Da' noroc ca sunteti p-aci si va pe toate.

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput