Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata, Teo, Liliana, Veronici si toate fetele, mi-a fost dor de voi!
Teo, da ai intuit bine...dar sa stii ca asta oricum e subiectul meu de suflet si n-am sa renunt niciodata la el...
Prea multe vesti despre mine nu am, sunt ziua 14, am endometru 10,4 mm si 1 folicul stanga de 19,3... azi fac un pregnyl si...astept.
Bety stie cat am plans eu zilele trecute ca nu crestea nik pe acolo, si uite ca Mos Craciun si-a adus aminte si de mine...macar imi da o sansa.

Cata un lui morcoveata mica, iar tu esti o graviduta superba...cred ca s-a indragostit T. de tine Ptiu, ce prostii spun...da' nu ma poci abtine!

Veronici, nu dispera puiule si lasa tu presimtirile, ca eu din contra, am una tare buna legata de tine...hai capsorul sus, pai se poate?

Teo, cum stati cu spermograma? a dat rezultate tratamentul homeopat? hai, ca ai cam ramas restanta la vesti...

Liliana, tu ce faci iubita? m-am tot gandit la tine, si speram sa vii cu o

Olteanco, esti minunata fato! cat timp esti prin prejma, stiu sigur ca n-am sa alunec...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Amely bune vesti! Sper sa iti aduca Mosul darul pe care il meriti. Ce frumos ar fi! La ultima inseminare au fost 18 milioane de gigei, deci a scazut din nou, probabil l-am reinfectat cu stafilococul nenorocit de care nu am putut sa scap pana acum, dar se va rezolva de acum incolo, sper. Tratament homeopat nu am mai facut de trei saptamani, desi am fost multumita de el si a dat rezultate bune in anumite privinte ( ovulatie, tiroida, mai putin cu stafilococul si streptococul), dar ma saturasem de atatea! Acum imi voi face cele 20 injectii in care consta autovaccinul pentru stafilococ, apoi voi lua vaccinul oral pentru stafilococ, apoi voi face pregatirile pentru FIV, apoi voi face injectiile pentru FIV, recoltarea, ET si apoi beta HCG, care bineiteles ca va iesi pozitiv ! Numai ca toate acestea vor dura mai multe luni si probabil boboceii mei se vor numara in toamna! Pana atunci voi veti fi la gravidute deja, Bia va fi mare, iar Mircea ii va calca pe urme. Ehee, ce departe merg eu cu gandul...

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely chiar ma intreabam ce e cu tine!Super endometru iar foliculul este si el ok...baga pregnylul si treci la munci...sa fie cu ochisori! Cit priveste complimentul, ce sa mai zic de tine...bietul T...asa blonda faina!Teo las ca-i vi de hac si stafilococului ala...cit mai repede...si FIV va fi reusit, asa trebuie sa te gindesti...pupici!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Teo, bineinteles ca va iesi pozitiv, nici sa nu te indoiesti! Iti tin in continuare pumnii asa cum ti-am tinut in tot acest rastimp si abia asteptam sa apari!

Cata, esti tare haioasa, m-ai omorat...

Fetelor...tocmai a fost cutremur...voi l-ati simtit? hai ca dau din ras in...alte alea

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Amely multumesc, nu am indoieli, nici eu nu stiu de ce sunt asa sigura! Am simtit si eu cutremurul, s-a zgaltait biroul, ce senzatie neplacuta! Noroc ca a fost scurt si ca nu intru in panica usor. si pentru tine

Teodora

Poze

Mergi la inceput

De obicei tu ai o intuitie de milioane Teo... pe asta ma si bazez cand zic ca-ti va reusi FIV-ul. Si... cine stie, poate se adevereste si ce mi-ai prezis mie (acu' deja ma dau mare!)

la toate fetele mele dragi!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Teo, casuta de vacanta este gata, mai au de curatat prin curte. Imi pare rau ca nu am apucat sa pun gazonul acum in toamna, mi-ar fi placut ca in primavara sa o vad cum rasare. Dar nu-i bai, la primavara o sa avem de lucru prin curte: gazon, toaletare pomi si un nou proiect pt foisor. Casuta a iesit foarte bine si abia astept sa incepem sa o mobilam. La etaj am 4 dormitoare asa ca este musai sa apara . te pupic dulce si ma rog pentru tine sa treaca repede infectia. Poate dupa analizele pe care o sa le refaci acum o sa iasa bine. Iti tin pumnii.
Amely, dulceata mica eu astept de la tine sa vi cu . vad ca stai bine si cu endometru si cu foliculul. Treci la treaba si poate vine pe neasteptate. Te pupic
veronici, nu te ai gandi la prostioare. Ai sa vezi ca in primavara o sa fie lotul cel mare de gravidute. Din cate am mai citit pe aici primavara sunt cele mai multe reusite. Asa cum totul infloreste si revine la viata in primavara asa si noi o sa fim gravidute in plina inflorire. Te pup dulce
Cata, pupicei dulci pentru Bia si pt tine
Eu am simtit cutremurul in masina. Stateam la stop si am simtit cum se clatina masina, ca si cand as fi avut pe cineva in spate si ar fi avut chef de dans. M-am uitat mirata in oglinzi pe toate partile sa vad daca nu m-a atins altcineva cu masina si pe moment mi-a trecut prin gand ca ar fi cutremur, dar m-am linistit repede. Cand am ajuns acasa am auzit la stiri ca a fost cutremur si m-am bucurat ca am plecat de la scrabici mult mai devreme. Acasa mama mi-a spus ca a vazut cum se clatina biblioteca dar ca a trecut repejor. Nici ea nu s-a speriat, o stiu ca sta bine la capitolul calm in caz de urgenta.
va pup dulce pe toate-toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici si nu va las stau cu dupa colt..daca prin pe vreuna ca pica e vai de ei...
Amely.Teo.veronici,betycoooo.MRL.
si pe toate,,, toate va

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tot aici sunt si tot cu dupa colt...avetzi grija....

aaaaaaaaaaa...rusinikaaaa..rushinika...pe pag2???

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Haideti, fetelor, dorim miscare.

Acum pot scrie si eu aici, la acest subiect, fara teama de a fi "expulzata", caci de ieri seara sunt pacienta dnei. dr. Moisa. Nu sunt, cred, o superpacienta, si nici gravida nu sunt inca, dar anul 2006 va fi f. bun pt. mine, sunt sigura de asta (asta ca sa vedeti ca sunt cel putin visatoare). Si va doresc tuturor sa va impliniti visul de a deveni mamici in 2006.

Mergi la inceput