La France (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Vad ca e ceva activitate pe forum.
Doruletz sper sa ai parte de soare in Corsica cu toate k niste prieteni care vin maine pe continent cum zic ei ne spuneam k nu prea e soare nici pe acolo.
Vad k toata lumea se intreapta spre caldura eu in schimb plec in nord la Lille saptamana asta dar apoi ma indrept spre soare.Sie u as fi vrut sa plec in tara dar nu se poate de sarbatori asa k voi plek in februarie..asa nu mai fac coada de la vama(ma consolez si eu).
Eu astazi am fost la biserica greaca unde au facut bradul de Craciun si o mica petrecere.A fost super dragut, mai ales muzica greceasca care mie imi place la nebunie.
Va doresc o seara placuta.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Buna seara si de la noi!
Noi nu plecam nul parte de craciun,dealtfel n-am plecat niciodata ,faute de meserie mizerabila a sotului care-i legat de vacile lui!
Doar o plecare scurta pe 29 decembrie la Quimper la o cununie romino-franceza!!!
Vacata ne-a adus mucisori si voce ragusita si noua ca si voua !!!

Corina slava domnului ca a trecut cosmarul spitalului si acum sinteti acasa linistite ,nu-i usor ,stiu!
Elenafelicitari si tie ,stiam eu ca esti o bataioasa si ai sa razbesti ,Sarbatori Fericite si mai gindeste-te si la tine decit la ceilalti ,stii tu ce vreau sa spun!
Nadiasi tie drum bun in SUD si sarbatori fericite!!
Parca ,parca simt si eu ca miroase a cozonac pe aici !!!
Numa io dupa cel ratat de anul trecut (si era a sa buna reteta de la Elena!!) am lasat-o balta cu cozonacul ,ceia ce nu ma consoleaza caci i-mi lipseste enorm ,o sa ma consolez mincind sarmale pe 29 la cununie!!!
Nici nu stiu carei fete mai vroima sa-i raspund si la ce ,caci abia am scos capul din stage si am luat si eu vacanta atiti dorita!!!
Va rog sa ma iertati daca v-am uitat pe vreuna dintre voi!

A da! Oanei vroiam sa-i mais spun ceva ,nu stiu cum sa incep ,mi se pare straniu sa-ti spun Oana :Sarbatori Fericite ,acum cind vad in ce situatie sinteti ,ma intrebam eu de ce oare nu mai scrii tu ca inainte pe forum!!
sarbatorile acestea care vin sa fie pentru tine prilej de speranta si implinire ,oricit de greu ti-ar fi si cit de jos ai cadea nu-l condamna pe dumnezeu si nu-ti pierde increderea in el!
Aura&Luca,3 ani jumate trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Doruletz, ti-am vazut printesa la 2 luni si vroiam sa te felicit pentru o asa frumoasa don'soara!!!

O sa incerc sa fac poze cu bradul si casa decorate de Craciun (ghirlande luminoase la ferestre si toate cele... )

Nadine (si doruletz), mai vazusem eu - nu mai stiu unde - solutii pentru leganat: un fel de resorturi puse la picioarele patului, astfel incit sa legeni patul cu tot cu bebe. Daca nu, am auzit ca leaganul de interior de la Graco face minuni, toti bebeii, oricit de dificili ar fi ei, se calmeaza si chiar adorm in asa ceva:

http://www.eveiletjeux.com/choisircommander/fiche.asp?n0=&id_produit=202891

...si-i pina la 11kg (cam 18 luni)

Bafta!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, La France !
Didta drum bun si vacanta placuta in Ro ! Mirunda si Mihiasiro voi cind plecati ?
Drum bun, NadineCait si Doruletz !

Elena felicitari ca ai terminat !
Doruletz ai o papusica ! o tare dragalasa.

Cine are o reteta de cozonac corecta ? Eu am una de la mama, dar e cu 12 oua si x kg de faina (deh ! ca in Moldova).

Copilasii mei se mai duc azi si miine la scoala dupa care vom fi cu totii in vacanta. Intre Craciun si 31 vom pleca pina la soacra-mea.
Azi e ziua Marghiolitzei, e don'shoara mare, are 3 ani !
Ieri am sarbatorit-o acasa, azi la gradinita si miine va fi la cresa, impreuna cu petrecerea de adio ! O tine intr-un chef.
Tre' sa-mi fac timp sa va pun poze cu noi si cu zapada. La mine e iarna de-a binelea cu ger si zapada.

O zi insorita !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna dimineata
Mik, sa-ti traiasca Marghiolitza, sa se faca mare si frumoasa! Chiar asa, s-o tineti tot intr-un chef, ca nu-i rau deloc
Auras, ne-a fost dor de tine Ce bine ca esti in vacanta!
Elena, felicitari Dai de baut? Tinem toti pumnii pt mai departe (icon care-ti face galerie)
Nadia, cand e vorba de-ntalneli, io-s prima Da' acu' plecam la Paris:( Of! Tare-as fi vrut sa-ti vad si eu frumusetea de fetitz
Corina, pupaturi si sanatati, mai multe, vad ca doar o sanatate nu-i de-ajuns Te sun.
Precis mai am de spus cate ceva fiecareia dintre voi, da' de la o vreme memoria-mi joaca feste. Ma consolez si eu spunandu-mi ca pe masura ce trece timpul lucrurile incep sa se echilibreze, mai pierzi un dinte, da' capeti in loc o dioptrie
Aaaa, plecam la Paris pt Craciun, nu stiu cum stam cu internetul la socri, asa ca eu va urez de pe acum SARBATORI FERICITE!
Va pup si mai trec pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Saptamana asta mai lucrez si pe urma VACANTA!!! Abia astept sa lenevesc o saptamana intreaga!

Oti, cum merg repetitiile pentru revelion? Sper ca nu te-ai razgandit. Ai gasit cu cine s-o lasi pe Adelie?

Doruletz, distractie placuta in insula (suna mai exotic). Ce n-as da sa plec si eu undeva (dar fara fete :D )

Noua Mosu' de la scoala ne-a adus cate o carte de povesti (Mica sirena si Ratusca cea urata) In relief. Fetele au fost atat de incantate, incat dorm cu cartile in pat!!! Sa vedem ce ne aduce Mosu acasa, ca e surpriza ;)

Mik: La multi ani la Marghiolitza! Sa creasca mare si frumoasa!

Oana! Capul sus! In curand Seb face un anisor (mai tzii minte cum ne tzineai pe jar anu trecut? Ca nasti, ca nu nasti...) Peste cativa ani problemele tare o sa para un vis urat. Fii optimista!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna ziua tuturor , din ce mai ramane c'acus e seara , dar cu vacanta lui Alexandre care incepuse nu prea am timp sa vin sa va vizitez , sunt tare ocupata cu bradul (pe care nu prea vroiam eu sa-l fac anu asta din cauza doliului ptr bunica , dar al mic nu intelege si am facut un pic , totusi) , iar soacra-mea are musafiri de Craciun si o ajut la cumparaturi , ca e tare buna cu noi toti ! In lipsa mea cat am fost plecata l-a tinut pe al mic si s-a ocupat de el f bine , ca altfel eram pierduta rau , sotul era ocupat cu serviciul si nu ne ramanea decat varianta cu nounou , care nu prea ne convenea !
Anca Maria merci ptr condoleante , deasemenea le multumesc tuturor , sunteti toate sufletiste si-mi sunteti drage !
Da , intr-adevar si aici , administratia e mai mult decat proasta uneori , sper ca ai rezolvat-o totusi cu cartea de sejour si ca ai primit o veste buna ca sa poti pleca , ca altfel nu stiu daca o poti face cu un carte de sejour expirat , oricum cineva zicea pe-aicia sa te adresezi la prefectura sa vezi ce se poate rezolva , aratandu-le biletul de drum cu rezervatia ! Incearca ! Eu iti doresc sa ai noroc si sa-ti rezolvi problema asta ca sa poti petrece sarbatorile in sanul familiei tale din Ro. te
Nadine2004 , daca poti face pasaportul in timp normal fa-l aici , nu in tara , ca-i BAI mare acolo , pana te intelegi cu administratia lor si-ti manci o gramada de nervi ! Daca ai cetatenia e si mai bine , merge mai repede , ca ptr cetatean roman trebuie asteptat 4-5 luni ca sa-l obtii prin serviciile consulare , eu l-am facut in tara din cauza urgentei cu mama , si am muscat-o grav de tot , dar acum faptu-i consumat si chiar daca mai sufar si nu pot dormi noaptea cel putin sunt langa sotul si copilul nostru care mi-au lipsit atat de mult ! Pupici tie si fetitei tale dulci Anais
Didita drum bun si sarbatori fericite in tara , si ai grija la rujeola ca epidemia e destul de mare , sunt multi copii spitalizati ! Numai bine !
Emoison
Maria sarbatori fericite de asemenea !
Mik La Multi Ani Marghiolitzei
Oana mult curaj iti doresc si pupici dulci tie si lui Sebica , sper din tot sufletul sa se aranjeze tot ce-ti sta pe suflet , hai capul sus , vor veni si zile mai bune , tu ai fost intotdeauna o fata increzatoare si curajoasa din cate am inteles asa ca ne baisse pas les bras !!! Te
Daca nu mai am timp sa intru , va doresc la toate ca mosul sa fie tare generos si sa v-aduca , sanatate fericire si numai bucurii de sarbatori ! Craciun fericit si un calduros si sincer LA MULTI ANI ptr noul an 2006 !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Drum bun si "Sarbatori Fericite" celor care pleaca........
O reteta de cozonac simpla si sigura pentru incepatori are cineva??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Drum bun si "Sarbatori Fericite" celor care pleaca........
O reteta de cozonac simpla si sigura pentru incepatori are cineva??????

Mergi la magazin si iei un Panetone :D Mai simplu (si mai sigur) de atat nu se poate...

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ia aluat de brioche si coace-l in casa, ca sa ai miros de cozo

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput