La France (46)
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
Ba io te-am batut, Corina :) Nici macar n-am cumparat nika de halit, ca mergem la socrii si draguta de Sophie (mama motanului) pregateste ea tot ce trebe, il stil frantuzesc, bineinteles, da ce mai conteaza, daca io tot stau dijeaba?
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
lu.more spune:
Nici eu nu fac nimic, c'est décidé!
Cozonacu-l las pentru Pasti, diseara cic-o sa mancam "repas amélioré" cumparat de-a gata, iar maine la cumnata om vedea.
In schimb trebe sa ma cobor in garaj la impachetat cadouri si la facut etichete.
Am avut o bucurie mare ieri. Seful meu mi-a declarat ca e multumit de mine de nu mai poate si m-a cadorisit cu sampanie, bomboane de ciocolata si o carte care pica bine, ca nu mai aveam nimic de citit.
Si cu o prima neasteptat de grasa, si cu promisiunea ca din ianuarie va umbla si la salariu. Sfarsit de an in apoteoza. Colegul meu mi-a dat si el bomboane, iar snackul de unde-mi cumpar sanwichul la pranz, o cupa de sampanie si cateva fire de trandafir. Iar serviciul l-am terminat ieri cu doua ore mai devreme, ca stateam toti ca pe ace. Frumos rau.
Dupa care ne-am dus cu feitili sa le dam in masinute, si m-a obligat fii-mea sa urc in niste mingi de baschet care m-au invartit de nu mai stiam unde-mi era stomacul. La toaleta, imediat dupa, domnul de la intrare m-a lasat sa intru fara sa-mi ia banii, ca m-a vazut ca nu mergeam sa fac pipi... Eu cu stomacul in gat si alba ca parafina, el cu "gavariu pa ruschi"... ce ne-am mai distrat!
Fac o pauza si poate mai trec mai incolo sa va zic "sarbatori fericite!"
Daca nu, o fac acum:
Craciun fericit, si sa fim mai buni si mai bine cu totii!
Cu drag.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
chatonel spune:
felicitari, Lu! Vezi ca pina la urma vine si marirea aia de salar, atit de dorita?
Craciun fericit, fetelor si muuulte cadouri frumoase.
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala
http://chatonel.free.fr/
Otilia spune:
Va urez tuturor un Craciun Fericit cu daruri multe!!!
Joyeux Noël! Nedeleg laouen! (asta a fost in bretona :D)
Si fiti cuminti (dar nu prea...) in asteptarea lui...
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
georgianab spune:
Va doresc tuturor un Craciun fericit, sa fiti sanatosi, si un an nou cu multe bucurii!
pisik 4ever spune:
va doresc copii cuminti si soti harnici si ascultatori!
SARBATORI FERICITE!
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Otilia spune:
Capitol nou aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65059
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."