La France (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, eu mi-am scos cozonacul din cuptor. e facut "maison" dupa reteta din carte. Arata bine, miroase a cozonac, acum sper sa fie si bun. Nu i-am pus nimic decit zahar vanilat si esenta de rom (asta vine direct din Ro).

Sa va scriu reteta (care e destul de lunga) :
- se face o maia din jumatate de pahar de lapte, drojdie uscata si 60g faina.
- se mixeaza 3 oua, 100g unt, 4 linguri de zahar, arome. Apoi se adauga 200g de faina in 3 rinduri. se pune inca jumatate de pahar de lapte.
- se adauga maiaua si se mixeaza inca cel putin 3 minute.
( fac o paranteza : aluatul e destul de lichid ca orice chestie facuta cu robotul)
- se pune in aluat stafide inmuiate in rom, pepite de ciocolata, fructe zaharisite, fara a mixa. (asta am sarit)
- se unge bine tava cu unt
- se pune aluatul
- se acopera tava (tavile) cu un prosop si se lasa 3 ore la dospit
- se coace apoi 1 ora in cuptor.

Fug la treaba.

Uitam : rahatul il inlocuiesc cu jeleurile (la pate de fruits). Am facut ieri fursecuri cu asa ceva. Singurul hic : se topesc destul de repede.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mai, sa fie, mi-ati facut pofta cu cozonacul vostru ! Nu pofta sa mananc, ca nu ma omor cu cozonacul (poate doar putin, cand e cald), dar parca-parca m-as inchide in bucatarie sambata, de dragul coptului.
P’orma l-as transporta la cumnata, cica sa-i duc ceva romanesc.
Mai vad.
Mi-am schimbat semnatura. Asta fin’ca – trec la marturisiri – imi place Johnny de mor. Idol, ce mai. As zice ca, orice stare de spirit as avea, si prin orice fel de momente as trece, ma regasesc in vreunul din cantecele lui.
Asa ca de cand cu mersul prost, ma regasesc in „Ma religion” unde, cica, atunci cand ai pierdut orice speranta, atunci te paste mai abitir norocul. Astept s’ajung la fund...
(Pentru amatorii de muzica) azi avusei socul cel mare, am aflat ca melodia cu pricina e veche si nici macar nu-i a lui Johnny. In 2004 o canta Kyo. Dar cum eu nu le am cu Kyo... De curiozitate am ascultat-o si pe aceea, si n’are nimic de-a face.
Gata, termin cu deliru’.
Va pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Nauca mai sunt!

La multi ani Otilia, Nadia si Anaïs, La multi ani ... Marghiolitei...
Din suflet, toate urarile de bine!

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

banane calde!!! portocale la sticla!!! coca-cola la cornet!!! cine mai doreste???

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Otilia
Scarmanus, pune draga intrebari, ce-s mofturile-astea? Ai comandat alea de gradinarit? Ca ai vazut ca trebe sa te grabesti, in ianuarie nu se mai livreaza si trebe s-astepti la anu' dupa aia. Se livreaza produsele numai cind e si sezonul de plantat.

Oti, sa zici tu ce-i vrea ca nici mie nu mi-ar placea sa dau lamuiri despre te miri ce de ziua mea, asa ca io ce mie nu-mi place nici altuia nu fac . Sper ca ti-a fost biiiiine de ziua ta.
Iote, acuma pot trece la lamuriri. Carevasazica, unu la mana, pe unu din site-uri cica tre sa comanzi un minumum de sous ca sa-ti onoreze comanda. O alta problema e ca au griffes, adica plantute mijite, nu bulbi, cum imi trebe mie, nu vreau s-o stresez pe biata femeie ca nu-i gradinareassa priceputa. Doi la mana, da, tre' sa ma grabesc dar mai intai am rugat-o sa se uite prin florarii, tu ce zici, se gasesc bulbii astia sau nu pe toate gardurile? ca abia daca nu gaseste nicaieri intra in discutie planul doi, adica cu comanda pe internet. Cunosti cumva ceva lanturi de florarii mai simandicoase unde se pot gasi fara probleme bulbii astia? Vezi, soro, ce complicatiuni? Alea roz is nemaipomenite, nu ma las pana nu pun mana pe ele. Daca miros precum cele albe, om m-am facut!
Pusiche tuturor.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Cutremurator, Chatonel, multumesc!

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Fetelor Sarbatori Fericite si toate cele bune.. valiza e prêt, decolarea e in zori asa ca pupici de la mine si sa petreceti cat mai frumos iar la anul sa ne auzim cu bine si fara prea multe probleme.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cu placere, Lu, este doar un inceput timid.... am inca pb cu serverul ca sa pun tot filmul, dar pina miine dimi o sa fie filmul tot!!!! Macar atit.....

Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru România. Sint 16 ani de cind am crezut ca România mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Lulu ce viteza ai tu la ADSL de ai putut sa vezi documentarele lu Chato ca eu nu pot sa le vad?!

Aura&Luca,3 ani jumate trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nici la mine nu merg, am incercat sa le dezarhivez ca nu le pot vedea direct, si nu merge. Si tare mi-as fi dorit sa le vad.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput