La France (46)

La France (46) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

quote:
Originally posted by didita

sunt trei copii (intre 74 si 82 de ani) care . . .

Scuze, Didita... sunt cam stresata, da' nu m-am putut abtine sa nu rid cind am citit despre copiii de 74-82 de ani!!!

Vacanta placuta (totusi ;)) si Sarbatori Fericite!!!

In rest eu tocmai ce-am venit de la "formation", prima parte de assmat (30 de ore - 5 zile), sunt muuult mai priceputa acum decit inainte in ceea ce priveste copchiii (evolutie, alimentatie, somn, eveil etc.) si-am facut si o zi cu un pompier "gesturile de prima urgenta" special cei mici. Asta numai bine ca mi-am pus in cap sa ma opresc si sa fac altceva... Adica sa cint si sa fac traduceri/interpretariat. Am drepturi la assedic 23 de luni, deci am timp sa ma hotarasc... si sa fac cursuri "aprofondate" sau nu... Asta in limba franceza sau/si eventual engleza, ca la cintat nu-mi trebe!

Va si va

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

N-am semnat nimic ca s-a sculat baba cu fundu in sus si n-a mai vrut!

de fapt am aflat ca povestea este mult mai complicata: e o mostenire, sunt trei copii (intre 74 si 82 de ani) care nu se inteleg deloc. casa trebuia sa ramana a babei dupa impartire (ca mai erau terenuri, pduri etc) doar ca fratii mai vroiau niste bani, pe care baba nu vrea sa-i dea. Asa se hotarasera sa vanda si sa imparta banii, dar se pare nici asa nu e bine. Unul din nepotii ei ar fii vrut sa cumpere ferma, dar cum ea nu poate sa-l sufere pe respectivul frate (tatal nepotului) n-a vrut! Ca urmare fratele i-a cerut partea de bani din mostenire samd... Nu stiu cum am aterizat noi ca musca in lapte in asa o chestie! I-am trimis pe toti acolo unde la sade bine si incerc sa uit de nervi si sa petrec linistita de sarbatori!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

ce-mi place expresia :

quote:
Originally posted by didita

sunt trei copii (intre 74 si 82 de ani)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetelor, Emma a facut o mare boacana la scoala. Taiau hartii cu foarfecele si Emma s-a apucat sa faca pe coafeza cu o fetitza. Noroc ca a observat destul de repede maîtresse si a scapat biata fetitza cu numai un smoc de par taiat. Oricum ele se amuzau amandoua, si abia dupa ce le-a explicat doamna ca nu-i bine s-au speriat de boacana. Noroc ca fetitza-i buclata-buclata si nu se vede nimic. Dar... azi dim, mama fetitzei, vine c-o falca-n cer si una-n pamant cum ca fetitzei ei i s-a taiat parul... A incercat sa se scuze maîtresse, a cerut si Emma iertare, dar degeaba. In plus, a si montat-o pe fetitza impotrvia Emmei, si acum fetitza se uita cu dispretz la Emma :o
Cand le-am povestit asta colegilor de la job, una mai mistocara mi-a zis ca daca madama tot infuriata va fi, sa-i spun sa zica merci ca tunsul e gratuit :D si ca altfel o punem sa ramburseze shampooingul :D (fac si eu haz de necaz)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Merci pentru adresele de imprimat poze. Duminica fac un tri printre poze si le dau la imprimat. Va spun pe urma daca in poze am iesit deformata sau cu burta prea mare!

Pupicei si numai bine
Liliana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Lume, lume,
Veste buna

Romania din nou la tarif local

08 11 65 48 48

http://www.no-limit-telecom.com/

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dia de atata amar de vreme asteptam asta si uite k minunea s-a produs..sper sa si functioneze bine.
Pupici la toate fetele..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Tot eu ..l-am si incercat pe mobil pt Romania si merge perefect...asa k la atac fetelor..

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci pt numar. L-am incercat azi si merge, dar are ecou nasol de tot...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La mine nu merge! Imi zice intr-una "ce numero n'est pas valide."

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu l-am folosit acum si am vb cu romania si asa e cum a zis Chatonel se aude un ecou pe fix, pe mobil se aude perfect.L-am folosit si pt Italia si e impecabil.ink o data Dia

Cait

Mergi la inceput