mutare carte de munca

mutare carte de munca | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Am lucrat la 2 firme. La firma unde imi este cartea de munca (Bucuresti) am incetat contractul in 4 decembrie. La firma din Cluj sunt angajata din 1 iulie.
Trebuie sa o mut din 4 decembrie pe firma din
PS: vreau sa intru in CIC, sunt in concediu de maternitate in firma din Cluj.
Multumesc

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Habar nu am sa-ti raspund de data asta. Poate stie altcineva sau mai bine te duci in Cluj la inspectoratul de munca si intrebi inspectorul de care apartii acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vezi Laura cate probleme ma framanta, in loc sa imi vad linistita de fetitza?!

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Ai dreptate! Dar de ce nu ai terminat cu astia din Bucuresti cand te-ai angajat pe firma ta? Ai zis ca erau si neseriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pai tocmai de aia, ca erau neseriosi si poate ma trezeam ca nu imi mai plateau nimik. Dar tot acolo am ajuns!!!!!!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Stii vorba aia:dai sa te carpesti si mai mult te rupi!
Dar rezolvi tu pana la urma stai cu bebe la iarna la gura sobei!
Iti tin pumnii! Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Odata incetata contractul indiv. de munca la o societate, angajatorul duce actele de incetare a CIM la ITM(Bucuresti din cate am inteles), dupa aceea poti merge la ITM sa iti ridici cartea ta de munca.Dupa ce iti ridici cartea de munca de la ITM Buc. trebuie sa o depui la ITM Cluj unde lucrezi in prezent. De altfel ITM-ul nu iti inregistreaza contractul indiv. de munca pana ce nu duci cartea de munca.

Cristina S.

Mergi la inceput

La noi inregistreaza si fara carte de munca.
Kriss, Codruta are deja al doilea contract de munca . Citeste mai bine postarea ei.

Mergi la inceput