Aspirante optimiste (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Deci, trebuie sa dau de baut, ca am promis!
Acum vin de la ecografie, din ovare polichistice, acum am ovare micropolichistice, inainte aveam dimensiunile 43 mm si 39 mm si acum .....am 32 mm si respectiv 31 mm! si asta dupa 2 luni de tratament.
Ce sa mai, sunt f fericita, ca doar acum vad si rezultate.Asa....deci, poftiti la bauta

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floriciko, felicitari, abia astept sa aud ca esti . Eu sunt cam deprimata azi, o fi si vremea de vina...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Romaniau,felicitaari
flori,merci de beutura si io care ziceam ca vi stu in ton cu fetele astea,cu 2 liniute,data viitoare acu
Jocelyn,da-i bataieun vin rosu,caldurica in casa si prin alte locurisi gata bb,astept de baut cand ramai!
Anangel,nu mai fi trista ma,vine Craciunuuuu!o sa vina si bb al nostru,e acolo rezervat pen noi,ai sa vezi!
Liana,Simo
va pup si prestati cu folos!

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pai bine fetele frumoasele, a ajuns subiectul pe pag 2?

romaniauu, felicitari!

pup pe toata lumea

dandana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara, voiam doar sa va salut...am fost azi la coafor sa ma simt mai bine...si cand ajung acasa vesela -desi putin circumspecta asupra rezultatului deci, clar, asteptand incurajari si opinii ca "e bine, e super"-...ce gasesc? Galeata cu melancolie rasturnata prin toata casa!!! Da' ce fleasca era!!!! Si acum ascul Kenny G., ca-i mai de atmosfera..
Pupici tuturor...

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Tabitha, valentinag, asi, MirelaV, Liana30, dandana va multumesc frumos pentru urari si va doresc sa vi se implineasca visul sa aveti un copil cit mai repede. Nu renuntati, nu va simtit obosite, bebele vine la fiecare.

Eu repet miine testul pentru ca de fapt miine trebuia sa il fac.

Vreau sa va intreb pe fetele din Romania daca se poate cumpara Progesteron de la farmacie fara reteta.

Va pupic de noapte buna si va doresc vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64423" target="_blank">Aspirante Optimiste 171

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput