Aspirante optimiste (170)
Raspunsuri - Pagina 10

Tmihaela spune:
Buna dimineta tuturor,eu am racit de aseara.Ma simt de parca a bautu cu ciocanul de snitele la mine,nu am dormit toata noaptea,ma ustura gitul de nici saliva nu o pot inghiti si plus ca am temperatura 38.5 si sunt pe baricade la munca.-ici si sa urez o zi buna tuturor
Mihaela

GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
sa aveti o zi cat mai placuta la munci si sa treaca cat mai repede!
Monica-Elena, multumim pentru urari, vacanta cat mai placuta, cu zapada si SARBATORI FERICITE!
Pup toate fetilii.

gogosar spune:
Buna dimineata.
Am intrat si eu sa av salut.Nu am noutati despre mine, muncesc si la serviciu si acasa in vederea finalizarii curateniei de sarbatori....Sunt o harnictza ce mai....ma laud si eu.
Monica, saru-mana de urari, si tu sa ai sarbatori fericite( sigur vor fi) si anul care vine sa iti aduca numai impliniri.
Mihaela, ce facusi draguta, acu cand iti iesira analizele bune si te apucai de prestat, racesti? Ia pune mana si fa-te bine repejor.
Fetele va pupic dulce pe toate.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Tmihaela spune:
Monica,multumim mult de urari,Sarbatori Fericite si la tine si sa iti aduca mosul tot ce iti doresti atit tie cit si familiei tale.Mai gogosarel ce sa fac si eu daca astia pe aici ne tin in curente.O sa incerc sa ma fac repede bine(sotul mi-a zis aseara ca are un calorifer linga el in pat)
Mihaela

GeorgianaI spune:
Feteliiii, ce e asa liniste pe aici?
Laurici, Ardituza - mai traiesti maica?, Vale, Ancuta Wish, Mirelus si toate celelalte? Unde sunteti plecate? la Gravidutze si pe mine nu m-ati anuntat?
Chiar daca nu mai scrieti nimic, io tot va iube pe toate.

iepumic spune:
Buna-ziua, fetelor.
Multumesc mult de sfaturi si incurajari si scuze ca nu am putut raspunde mai devreme.Daca medicul recomanda cauterizarea o sa o fac si o sa incerc sa urmez intru-totul tratamentul pt. aneixta pe care mi l-a dat. In rest sa speram ca toate se vor rezolva cu bine.
Va pupicesc.
Iepumic

lauricipani spune:
Iaca si io p'aici ca zilele astea am avut de tras....acum sunt putin mai bine.
Georgicule pui, inca mai traiesc si ma pregatesc cu bagajele ca plec in Grecia de sarbatori, mai exact in data de 17 dar deja de maine nu mai vin la birou.
Nu stiu daca o sa mai am timpul necesar sa intru pe dc de aceea vreau sa va transmit la toate SARBATORI FERICITE si un An Nou plin de bucurii si sanatate, acest Craciun sper sa fie ultimul fara teste cu doua liniutze pentru frumoasele aspirante. Oricum pana atunci mai este ceva timp si poate poate mai rasar ceva teste pozitive!!!
Si o mica poezioara pentru frumoasele mele:
Nu am comori
nici aur, nici smirna, nici tamaie
doar bucuria nadejdei in steaua ce mangaie,
rasarita din zarile mereu albastre
e timpul-mag al vremurilor noastre
El vine din adanc cu pasul masurat
trecute decenii, secole, milenii ...
Cu fruntea sprijinita in al sau toiag
suspina timpul-mag ... gandului pribeag
- umili in inimi sa ne unim desculti,
cu slava sa-naltam a noastre rugaciuni -.
Trimis din sferele mereu albastre
e timpul-mag al vremurilor noastre
si-n noaptea de colinde, Sfânta de Craciun
s'aprind lumini, marire sa cantam
- Pruncul Slavit, in iesle Iparat -
si urmând calauza semnul cel de sus
sa nu pierdem o clipa, DARUL LUI IISUS.
Nu am nici aur,
nici smirna,
nici tamaie,
doar bucuria nadejdei in steaua ce mangaie. Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

GeorgianaI spune:
Laurici, si tie din partea mea SARBATORI FERICITE! Un an nou plin de impliniri pe toate planurile si fetitza mult dorita sa vina cat mai curand!
Din tot sufletul, numai bine iti doresc!
Pupici pentru toate fetilii.

lauricipani spune:
Ahhhh, Georgicul meu scump! Cred ca sti si tu cat doare durerea asta......imi pare rau ca intru in sarbatori putzin negativista dar eu cred ca la mine o sa fie foarte greu de acum incolo. Sper insa sa va vad pe voi pline de incredere si cu teste pozitive cat mai curand.
Azi dupa-amiaza o sa vina la mine acasa preotul sa-mi faca o festanie si o sa-l rog sa ia si listutza cu noi toate ca poate poate ...
Apropos, ieri m-am speriat INGROZITOR DE CUTREMUR, brrrrrrrrrrr... Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

martha78 spune:
TMihaela, ai grija de tine si sa te faci repede bine!!! Isanatosire grabnica iti doresc...
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.