Fibrom uterin (10)
Raspunsuri - Pagina 8

arinna spune:
Si pe noi, cele care nu suntem mamici, nu ne pupi?Ca pe-aici suntem mai mult "aspirante"...mamicile stau mai mult intre ele...ne mai viziteaza din cand in cand...

kim spune:
...off restrictiile...! Arinna, astea nu-s probleme, cand vezi ca-ti face bine uiti pana si de cafeaua de dimineata. Bei ceai verde, sufli si-n iaurt! bine a zis oanalu.
De fapt nici nu e asa mare lucru cu administrarea, depinde cum iti spune dr sa le iei, eu de ex. luam 3 zile pe luna de cate 3 ori pe zi, sub forma solubila, 12 picaturi circa 10 min sub limba, inainte de masa. Restul lunii eram atenta doar sa nu nu antidotez cu cafea, menta, bauturi gazoase... Si depinde ce tratament iei, eu ultima data de ex. am luat ceva ce actioneaza 3 luni, si o sa mai iau ceva inainte de nastere pt a naste mai usor, habar n-am ce, asa mi-a spus dr, probabil ca homeopatia are efect de placebo, dar la mine functioneaza.
Succes cu actele, sa vii mai repede incoace!
Samyra, bineaivenit, eu primesc pupicul daca mai e valabil...
Mada28, bunvenit si tie! si eu mi-am facut o multime de griji cand am vazut ca nu raman din prima, apoi am intrebat medicii si mi-au spus sa nu-mi fac probleme ca pana la 6 luni-1 an, nu e motiv de ingrijoarare, abia dupa 1 an incep astia sa investigheze cu adevarat, pana atunci natura decide, si tu poti s-o ajuti cu ceaiuri, tincturi, voie buna si bineinteles sex. Si inca ceva, bb nu vine decat atunci cand vrea el, am vrut si eu sa controlez, sa programenz treaba asta, dar m-am convins, cu toate calculele si ovulatiile din lume, cand e sa se intample se intampla pur si simplu, cand nici nu te astepti, abia apuci sa te dezmeticesti.
28 saptamani fix KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mada28 spune:
Multumesc pentru incurajari KIM. Si eu sunt mai optimista azi. Am fost la ginecolog, si m-a incurajat. Nodulul exista dar e in afara uterului si nu afecteaza o viitoare sarcina. Mi-a dat un tratament usor(Ca, Vit K, si diclofenac) si a pus usoarele sangerari pe seama unei ovulatii puternice ( se reface organismul dupa anticonceptionale) . Deci ...la treaba!!! Va admir pentru puterea voastra si pentru puterea ce o transmiteti celorlalte si de aceea
m-am alaturat si eu grupului vostru.
Mada28

MadaS spune:
Diana
Cred ca a fost o gluma cu Diane 35 date de doctor pentru chist endometriozic...sau nu e vorba de Diane, sau nu e vorba de Dr Marinescu...sau dr Marinescu nu bause cafeaua
Diane 35 nu sunt numai anticonceptionala, ci un tratament bogat in estrogeni pentru diferite afectiuni (acnee in special) si care inevitabil pun ovarele intr-o pauza tipica pt anticonceptionale.
Atat fibromele cat si endometrioza au ca si cauza dovedita stiintific o anumita sensibilitate a organismului unor femei fata de excesul de estrogeni pe care il produce propriul organism sau pe care il "luam" din alte surse (alimente, cosmetice, etc).Deci, atat fibroamele cat si endometrioza CRESC daca organismul primeste un EXCES DE ESTROGENI.ATUNCI, CUM SA PRESCRII ESTROGENI CUIVA CARE ARE AFECTIUNI CE DEPIND SI SE AGRAVEAZA DE LA ACEST HORMON!!!!e o nebunie, orice medic care constata existenta unor astfel de formatiuni tumorale la femei interzic (pe viata) anticonceptionalele, indiferent care, si cu atat mai mult DIANELE, full de estrogeni
Fetele, sariti in ajutorul DianeiDi ...sa nu ia Diane 35.
Uita ce ti-a spus doctorul, ori aglumit el ari n-ai inteles bine
O intrebare, Dianadi, ai spus ca ai facut operatie acum 1 am pt fibromul mic.Pe cale laparoscopica sau cu taietura mare? sau pe cale vaginala (daca era intracavitar)

arinna spune:
MadaS,
...lui Daiana Dr Marinescu i-a spus ca e chist hematic, de-aia i-a dat Diane...asta nu stiu dca e bine sau nu, dar pentru fibroame probabil nu e indicat, dar tratamentul e de urmat doar 2 luni...iar Marinescu de fapt nu-i mai gasise nici un fibrom dupa operatie si la ultima eco ( desi la alta eco, cu alt medic, ii aparusera doua, plus presupusul chist endometriozic)...Asa ca nu mai stie si ea ce sa creada, care e adevarul....Poate pentru chistul hematic e bine sa ia Diane...

arinna spune:
Kim,
...eu am facut tratament homeopat dar 3 zile pe saptamana si mi s-a spus ca trebuie sa il urmez ani de zile...nu-i prea placut sa nu mananci dimineata daca vrei, sa nu bei cafea si altele atata timp...de curand am aflat, de la Daiana ca exista si alt mod de abordare si de administrare, mai rar si pentru mai multe afectiuni...o sa merg si eu la acea clinica...se pare ca si tu urmezi o metoda mai simpla...eu mereu uitam de ele, 10 bilutze minuscule, nu cafea, nu mancat, ca trebuia sa le iau pe ele la distanta de 1/2 ora fata de masa, dimineata, si de 2 ore daca ai baut cafea sau chiar si ceai citisem eu pe recomandari...dar nu era interzisa cafeaua, numai ca trebuiau sa treaca doua ore...inainte si dupa administre...asa ca m-am cam saturat...am rezistat un an dar nu mai pot...sincera sa fiu nici efecte n-am sesizat...
In general sunt tenace atunci cand imi doresc ceva, nu ma las usor, daca depinde de mine...dar daca anumit gen de tratamen nu-l pot respecta, trebuie sa-l schimb...
Mada28, ma bucur pentru vestile bune!

arinna spune:
Kim,
...am vrut sa spun ca mereu uitam de ele in ultimele luni, dupa ce s-a facut anul , in octombrie 2005,de tratament homeopat respectat corect...

Dianadi spune:
Dragele mele dragi,
cata implicare vad aici pe DC! O mie de sarutari, arinna, pentru site-ul recomandat, mi-am salvat in Word ce s-a putut,ca sa citesc offline. La ovare si endocrine pagina e in constructie.
Da, dr.Marinescu a zis ca este un chist hematic (probabil un folicul a sangerat, a zis), nici vorba de structura macrolezionara, a zis. Eu sper sa aiba dreptate. Eu avand exces de foliculina, am fost neinspirata si am luat o perioada tinctura de marar, care are efect estrogen.
Mada, eu am mai luat in urma cu cativa ani Diane35 la recomandarea medicului de familie, care, vazand ca am predispozitie spre acnee, mi-a spus ca sigur am si ovare polichistice, ceea ce era adevarat. Si pentru ovarele polichistice mi-a prescris Diane35! La fel si o prietena a luat Diane35 pentru chisturi!
Prin urmare... ce spun si celelalte fete?
Dilema mea este daca sa iau Diane sau un tratament naturist, nu le voi lua, bineinteles pe amandoua deodata. Avand in vedere ca ma voi duce din nou la el, la doctor, am datoria morala (si practica, fata de mine) sa ii urmez tratamentul, nu? Desi eu sunt in favoarea celor naturiste, dar aici trebuie o indrumare foarte buna.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

arinna spune:
Daiana,
...da dragutza mai esti...da, ne implicam, pentru ca aproape toate , dar eu si MadaS sigur, ca si o alta prietena de-a mea,am tras-o cu eco gresite, contradictorii, si tratamente eronate,alarmiste, plus recomandari instantanee catre cutit ...De aceea a incercat sa te atentioneze,in ideea sa te gandesti bine si eventual sa mai consulti pe cineva, in general, inainte de a incepe un tratament,si se documenteaza foarte bine si pe cont propriu
...( Scuze, Mada, vorbesc in numele tau, da stiu ca intri mai rar si mai ales in weekend nu prea...)
Desigur, decizia e a ta,ca si medicul ales...Am vazut ce ai scris si la naturiste...