Catering la serviciu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

claucia, e foarte simplu: poti sa gasesti o casuta care te trimite la No Stress chiar in prima pagina de la www.reclamaaaaaa, in partea dreapta sus (Primul sistem de livrari cu preturi de supermarket) sau la sectiunea Comenzi online, in partea de mijloc a paginii. Dai click pe No Stress si iti apare o pagina cu descrierea:
( Profitati acum de No Stress - primul sistem de livrari cu preturi de supermarket pentru a va face cumparaturile on-line, in cel mai rapid mod, cu livrare la domiciliu. Castigati astfel timp, eliminati stress-ul cotidian si va puteti planifica relaxati cumparaturile, alegand on-line pe site-ul reclamaaaaaa din produsele pe care vi le oferim.
reclamaaaaaa va livra comanda la adresa specificata de dvs., de luni pana vineri. Pentru comenzile efectuate pana la ora 1300, livrarea se face in intervalul 1600-1900 in aceeasi zi, iar pentru comenzile efectuate dupa ora 1300, livrarea se va face a doua zi, pana la ora 1200. )
precum si cu produsele pe care le poti comanda (sunt de la Selgros, la preturi de supermarket, adica foarte avantajos- plus ca nu mai trebuie sa te deplasezi si sa stai la cozi ...din cate am vzut eu poti comanda:
-alimente de baza
-patiserie
-carnati
-condimente
-sosuri
-deserturi
-dulceturi
-legume
-paine, paste
-lactate
-bauturi
-consumabile
-detergenti
-produse pt copii
-cosmetice etc

Daca mai ai vreo intrebare, nu ezita, eu de 26 de saptamani am avut tot timpul sa ma familiarizez cu astfel de servicii

Noe26+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri.
Eu am lipsit de la birou cateva zile... am avut un examen.
O sa incerc sa sun si sa compar ofertele.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput