Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
rrox3 spune:

Ioana mea iar e racita
N-ar fi mare lucru, doar ii curge nasul ca un robinet, dar cu antecedentele ei, sunt cu inima cat un purice sa nu inceapa iar nebunia...
Andira eu m-am hotarat de mult. O vaccinez la 9 luni, sau macar la 9 luni fara o saptamana, mai avem putin pana atunci. roblema mea cea mare e ca nu vreau s-o duc in policlinica si nu gasesc nenorocitul ala de vaccin AR sa-l cumpar... da' mai caut. Si acum sa vedem cand ii trece raceala
Oricum, n-am primit inca nici un telefon de la pediatra si nici eu n-am sunat-o sa intreb ceva, stau cuminte ca strutul cu capul in nisip...
Coco Iti doresc ca Vladut sa nu aiba nici o rectie neplacuta la vaccin, dar pediatra lui mananca rahat, scuza-mi expresia. Scrie chiar pe prospectul vaccinului ca la 16% dintre copii vaccinati (si e vorba de copii peste 9 luni, caci lor le e indicat vaccinul) fac febra cu sau fara eruptie in zilele 5-12 de la vaccinare. Si mai sunt si alte posibile reactii adverse.
CatXO Bine ai mai trecut pe la noi!
Ma bucur ca sunteti bine! 
Ana71 Multumesc pentru informatii 
Oanamaria iti tin pumnii sa ajungeti cu bine in vacanta de Craciun si sa te lase Rares sa dormi.
Caramella si eu am gasit-o odata pe Ioana dormind intr-o pozitie d-asta neobisnuita si m-am speriat! O lasasem in leagan fiindca aveam treaba in bucatarie. La un moment dat mi-am dat seama ca nu o mai auzisem de cateva minute si cand ma duc, Ioana se legana in continuare, dar cu capul cazut drept in frunte pe masuta leaganului!!! Nu patise nimic din fericire, dar pana am ajuns la ea si am ridicat-o mi-au trecut vreo cateva variante de nenorociri prin cap...
Mamacita Si eu folosesc o strecuratoare mica, presez branzica cu o lingurita in strecuratoare si e gata. O mananca doar mixata cu fructe. Felicitari pentru somn!
Daria imi pare tare rau ca ai asemenea probleme tocmai cu mama ta. Cred ca ar trebui sa ai o lunga discutie serioasa cu ea, intre patru ochi. Fa-o sa te asculte, fiindca eu am impresia ca nu asculta deloc ce-i spui tu, e prea ocupata sa-ti impuna ce zice ea. Poate daca o magulesti cu activitatea ei in rolul de mama o sa-i atragi atentia. Chiar si cele mai zbir mame sau soacre se inmoaie cand le iei la sentiment si dupa aceea usa e deschisa si poti comunica.
multi lui Brien! Multa sanatate!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
ninocikap spune:
La multi ani!! pentru David Emil - Erix,Thea Ioana - Crangutalil, Daniel - Corrinutza, David - Cenia. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
ellinia spune:
Buna dimineata!
Rrox, multi pupici Ioanei, sa nu fie raceala ci doar o inispozitie de moment! Si sa nu-i mai curga nasucul!
Ana71, si eu stiam ca sunt fiole pentru 8 copilasi si se face in maximum 30 minute. Doctorita noastra a avut o doza unica, nu stiu cum si de unde, da s-a oferit ea singura sa vina acasa, nu am rugat-o eu (cu toate ca aveam de gand). Locuim departe tare, in Piatra Neamt. In ceea ce priveste scaunele moi care mai apar din cand in cand nici nu mai stiu cum sa le interpretez...Contracarez cu o banana si isi revine. Cu simptomele de la dinti ne chinuim de la 6 luni si deocamdata nu are decat 2 si gingiile foarte umflate ...de vreo 2 luni!
Fetelor, imi pare rau ca aveti probleme cu mamele. De fapt, vorba vine, pentru ca bunicii au tendinta sa fie foarte posesivi cu nepotii, unii dintre ei isi cresc copii foarte strict dar nepotii poa' sa li se suie in cap! Nu sunt rau intentionate. Asa patea mama cu bunica mea, era superprotectoare in ceea ce ne privea (si eram patru). Poate de asta ii si spunem "mamica". Venea la mama acasa si ii gasea nod in papura din orice. In timp s-a linistit, au discutat mult, fiecare a inteles care ii este locul si rolul in cresterea noastra si conflictele s-au aplanat. Va doresc sa le rezolvati si voi!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
Vad ca greva foamei incepe sa fie preferata de mai multi bebelusi. Inseamna ca e o chestie trecatoare (sper) si face parte din capriciile varstei! Eu incerc sa scap de ea de aproape o saptamana. Aseara chiar am incercat sa-i bag mai mult cu forta un iaurt pe gat ca nu vrea sa manance nimic! A mancat insa biscuiti simpli, inmuiati in ceai. Am incercat tot felul de chestii doar-doar o manca si asa simpli a golit o farfurie. Am sa mai incerc si azi, decat deloc, e bine si asa!
Gegea, bafta la vaccin!
SARBATORI FERICITE VA DORIM! 
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andira spune:
Rrox - imi pare tare rau ca nasucul Ioanei isi face de cap ...![]()
si sa-i treaca repede!!
Sa stii ca n-am uitat de nr ala de tel, dar am intrebat-o pe mama, a zis ca-l cauta, si cred ca a uitat...
Ii mai aduc aminte.
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Aaaa, si Rrox - daca gasesti fiola de vaccin AR, spune-mi te rog si mie unde, si eu as prefera sa nu ma duc la cabinet, in tipete si inghesuiala...![]()
Irina, piticul meu drag
rrox3 spune:
Ellinia, Andira multumim
Deocamdata tot nasucul pe post de robinet...
Andira nu e nici o graba cu nr. ala de telefon, mai la vara imi trebuie. Multumesc. Sigur ca anunt si pe aici daca gasesc.
La multi ani!! tuturor copilasilor cu aniversari in ultimele 3 zile si astazi!! Scuze, dar nu am mai apucat sa le urez fiecaruia in parte... 
rrox3 spune:
Ninocikap tie cat timp ti-a zis pediatra sa-i dai Imunobaby? Se da dupa o schema, se fac pauze? Ca pe el scrie doar dozajul zilnic. Si tu cat ii dai? 3 ml. o data sau de doua ori pe zi? Eu i-am dat o singura data, astazi ar fi a treia zi.
Ce mai face voinicelul? I-a mai trecut raceala?
sa se faca bine repede!
mamacita spune:
SI....INVIDIATI-MA
:inca o noapte de 9,5 ore,dupa cele 3 ture de care v-am zis inainte de a ne culca!

YESSS!
gegea,vezi ca merge,am primit"the real reward'
Si noi saream la primul scancet,ca sa nu faca hernie ombilicala,desi n-am avut probleme,dar baieteii sunt ceva mai predispusi la asta.Si ramasesem asa,teleghidati,ne-a fost tare greu sa-l auzim cum urla la propriu,pana raguseste,ca e tare sensibil la gat,dar vad ca ceva tot s-a prins el ca am trecut la metode mai drastice.Si dat fiind ca pe moment nu par sa-l supere dintii,profitam.
Si asa este,ai gasit exact cuvantul,branzica e inecacioasa goala,Eu l-am incercat sa-i vada gustul.
danna,va dorim multa sanatate si va pupa samuraiul Alexut!
catxo,ne bucuram sa auzim de bine si,de cate ori poti sa te desprinzi putintel,mai spune-ne de voi!
rrox,nu se poate
,ce-i cu racelile pe scumpetea cuminte?O sa-i trimit samuraiul s-o apere!
Si eu am gandit la fel despre pediatra lui coco,dar eu cu oltencele nu ma cert,ca am facut facultatea la Craiova si stiu ce inseamna!![]()
Adevarul este,lasand gluma la o parte,ca n-am vrut s-o sperii,speram sa n-aiba nici unul din bebelusii nostri reactii si mai bine sa fii optimist,sa crezi ca n-o sa li se intample,altfel te doboara gandurile si grijile.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
A,ce voiam sa va intreb,voua cum v-au prescris fierul:zilnic,neintrerupt(pana cand)sau in cure de X zile?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png