Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Mai fetelor lasati barbatii in pace ca sunt asa cum sunt si nu merita osteneala.Oricum nu se rezolva nimic doar nervi in plus.
Florina Razvan are stfilococ auriu nu betahemolitic.Auriul il are toata lumea.Luni o sa vorbesc cu dr. si vedem cum facem.Lui ASLO ia iesit normal deci nu are nevoie de tratament(teoretic) ca e purtator sanatos.
Anca cum a dormit Ale?
Simona microrevelion e un chef care se face inainte de sarbatori cu colegii si colaboratorii de serviciu.A fost dragut dar la Sun e atat de proasta ventilatia.
Mariana eu am gasit o metoda buna cu cumparaturile.Cand ajunge la magazin ii spun sa ma sune sa ii zic ce sa cumpere.Miercuri venim si noi.
country girl spune:
Roxa-boxa, vin si pozele cu matzonele, dar sunt pe un cd si tre' sa le caut. Oricum fericirea lui ca i-am trimis mancare din Belgia, cica i-ar place somonu' (dare-ar in ele de matze!)
poze cu "Zmeoaica"
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor!
Asadar Stanca si Ancuzza, v-ati distrat la Sun, frumos! Sa stiti ca io am o nostalgie extraordinara pentru Sun...in tinerete acolo mergeam la disco si am petrecut clipe faine. In plus, tot acolo am facut eu petrecerea burlacelor inainte de casatoria mea, vai ce fain ne-am distrat in noaptea aia...am primit atatea dedicatii...si la final DJ a spus "Roxana sa te intorci pe la noi..." stitzi vorba aia...mumu...n-am mai fost acolo de 6 ani!
Mariana, esti de groaza, m-am tavalit de la fazele descrise de tine, bai ce la fel sunt totzi! Acu ce sa zic...al meu de dimineata l-a apucat harnicia asta inseamna ca da cu aspiratorul, asta la el inseamna curatenie, deci al meu a facut curat! Restul nu mai conteaza, nu se pune, rezulta ca eu nu fac nimic, dumnealui A ASPIRAT! Trupa, mira-te!!!
No, va las, ma duc sa mananc ceva si revin, ca ies baietzii afara
Roxa-boxa
codruta_grg spune:
Felicitari INA, La multi ani pentru zmeoaica ta
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
codruta_grg spune:
Da Roxana si eu am amintiri din tinerete in Sun...... Eram in primii ani de facultate....phuuuu sunt deja 10-11 ani de atunci...
PS: am mai fost prin discoteci...dar apogeul in facultate a fost!!!!
Incepea week-endul martea si se termina duminica..
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
baby-boom spune:
Io bag divort.....
...
uite sa va distrati: http://pg.photos.yahoo.com/ph/floppyflorina/album?.dir=9df8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
....poza 3 si 4, parca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Io bag divort.....
...
uite sa va distrati: http://pg.photos.yahoo.com/ph/floppyflorina/album?.dir=9df8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
....poza 3 si 4, parca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
1. da da da
2. tuu matza ta e o matza scumpaaaa! ce pozeaza ea mititica e o dulce! obrajorii aia pufosi!
baby-boom spune:
La multe luni9 micutei zmeoice!!!!....bine ca nu-i zmeu...de fapt nu-i asa bine, ca dupa teoria Marianei cica stie ea de ce-a vrut ficiori...
....ooooffff....subspecia mea evidenta inca doarme....i-am turnat o cana de h2o pe el, l-am dat jos din pat si am facut asternuturile....si stiti ce-a facut magaru'??? s-a mutat in living....urmeaza sa-l parasc la socrela, ca-i de partea mea intotdeauna.....
poze cu noi
asi spune:
Florina super pozele!
La Sun e aceeasi chestie de cand o stiu eu.Amintirile sunt faine in rest.....