Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 2
nana_sim spune:
Mai fac o incercare
http://community.webshots.com/album/518980369tMOTFD
http://community.webshots.com/album/518992833wppnbA
baby-boom spune:
Na, ca am auzit....si zici ca la voi e bateria...moooama cat am cautat-o
...Roxa, stai linistita, ca era din stocu' al vechi...iti dai cu seama ca ieri am schimbat toate bateriile din jucarii, sa fie ca "proaspete"...si am uitat sa le arunc...plus ca si Elise le mai invarte cu placere....
Mariana, olim, si noi avem cunostinte prin zona......familia nasilor nostri e din Vicea....
Am pus si io pozele...nu cuvantul operativitate ma descrie de data asta, da' io le-am pus primu' lucru' cand m-am trezit...aseara a trebuit sa culc zbiru' mik si dupa aia am cazut si io pe baricade!!!!!!
Simo, de ce esti necajita???? o , din aia care-ti place tie cel mai mult, sa te inveseleasca......si in + si un de la mine si Elise
... Stanca, la fel si tie sa nu fi suparata!!!!!!! Las ca trece repede timpu'!!!
Anca, voi ce mai faceti??? In febra pregatirilor????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
baby-boom spune:
Foarte frumoase pozele, Simona....mi-a parut rau ca nu sunt si cu indienii din rezervatie....ce fain ca ai vazut atatea locuri!!!!!!!
...super, inc-o data!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
Simo, chiar, de ce esti supa? Am vazut ca ai deschis un topic cu cazari in Bucuresti, ai gasit ceva pana la urma?
Am vazut pozele, sunt superbe. Visez sa ajung si eu in Barcelona.
Si ce misto ca ati facut poze din avion...ce imens parea...daca ma uit la lungimea aripilor...
Fetelor, pe unde umblati?
la copilasi
Roxa-boxa
nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...
mihaela ema spune:
No servus fetelor !
In sfirsit reusesc si io sa intru sa scriu ca de citit am reusit un pic aseara desi era cam gol pe aici .Noi am cazut lati aseara mai ales piticu urlacios care dupaia toata noaptea mi s-a trezit , noroc ca mere taica-so la el si pe mine ma solicita numa cind ii bai mare
Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut in sfirsit si sper sa repetam experienta asta cit mai des , poate asa se mai obisnuiesc copii unii cu altii si le mai lasa pe mamicile lor sa birfeasca linistite!
Am uitat sa va zic aseara ca am luat revista Avantaje unde a aparut STANCA cu Razvan si mi-a placut tare mult ce a povestit ea acolo ,dealfel si pozele sunt super!Felicitari Stanca ! esti o mamica de exceptie si o fata extraordinara !
Si lasa nu mai fi suparata ca vin si vremuri mai bune!
Florina am vazut pozele , sunt tare frumoase dar oare cum sa fac sa le am si eu salvate pe calculator ?
Deja urlaaaaaaaa si o dormit o juma de oraaaa!!!!!!!!!!
tre sa fug !
va pup, Miha
Darius 20.11.2004
baby-boom spune:
Mihaela, pacat ca sunt asa putine poze....nu stiu cum sa faci sa le ai pe desktop...iti trimit prin pm username-ul si parola de la webshots...poate asa poti!!!
...si io vreau sa citesc Avantaje, ca tare is mandra de Stanca....
.....esti extraordinara, Stanca, las' ca zic io mai multe cand ne vedem!!!!
....fetele nu prea is super calitative pozele mele...aparatu', bata-l vina!!!!!
poze cu noi
carrie spune:
saliu girlz
sunt in asentimentul vostru tare reusita intalnire, dupa cum ati observat Thea n-a prea vrut sa plece.ne cerem scuze pentru acapararea leaganului papusii.Flo poate totusi il imprumutam de la voi...
nici noi n-am plecat cu mana goala ci cu o pereche de sosete mici mici ale papusii cred
nu pot sta acuma mult am trecut doar sa va salut si sa va zic ca-mi sunteti tare dragi.
trebe sa iau si eu Avantaje...
va pupam
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
hihihi, ce-mi place ca v-ati simtit bine!!!!
...Cristiana, cum ziceam si ieri, sosetelele alea le-a purtat Elise si apoi le-am pus papusii, sa-mi amintesc cat era de mititik!!!
....va asteptam sa luati leaganul!!!!
....poi si la clubul ala de la hk se iau jucarii acasa, nu??? de ce nu si-n varianta noastra????
....va pupam!!!
poze cu noi
asi spune:
Miha multumesc!
Florina vorbim ca mi-a dor de voi.
Anca vroiam sa iti zic ca am probat cismele inca odata acasa si am ajuns la concluzia ca imi sunt mari.Asa ca le-am schimbat.M-a intrebat vanzatoarea ca au fost cadou si nu le-am probat?
Mariana am luat camera dar inca mai trebuie sa studiem.
ancuzza spune:
fetelor, is in pragul nebuniei! nu ca pana acu n-as fi fost prin zona, da' cred ca o iau razna defititiv! sa va zic... pana ieri dupa-masa toate erau cum erau...eu obosita, fata cu figurile cunoscute si trageam asa inainte! ieri mancam, ne spalam pe dinti, pe ce mai avem de spalat, luam pijamalele si ne indreptam cascand catre pat...baiu aici incepe..in momentul in care atinge fata mea patu se pune pe un urlaaaat cum sincer, nu stiu daca am mai auzit! o iau inapoi in brate, tace...casca..o pun in pat urla! am lasat-o sa urle..nimic...dupa o ora a adormit cu mine in pat! pentru nu mai mult de o ora! aseara...o tura de urlat, o ora de zbenguieli in pat cu noi...mutata in patut, urlat la 3, urlat la 5, trezit definitiv cu urlete la 7!!!
ca sa fie capacul pus bine, la amiaz am lins cu greu 5 linguri de supa si un iaurt, si astea cu ajutoare chemate de la servici, adicalea cu tati! adormit la 2 in brate la ma-sa!!!
nu stiu ce are si asta ma ucide si mai tare!!! poate sa fie toata tarasenia de la dinti? ma vede nervoasa si turbata si se comporta in consecinta??? ca nu e numai urlat din ala ...e cu lacrimi in toata regula!!! se poate schimba asa de la o zi la alta??? ce are de gand, sa renunte si la mancat si la dormit?
no, m-am descarcat! noroc cu voi!
am vazut pozele de la club! faie! pusi la toti copiii cuminti.
stanca, cand ai incercat din nou cizmele ... era cumva de dimineata? adica eu cam patesc chestia asta cu papucii cumparati dupa-masa, cand bag sama am piciorul mai dodolot!
acu ma duc sa vad pozele simonei, poate imi mai relaxez capu' obosit si nervos!
va pup