Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 11
roxana1974 spune:
Simo, vad ca am scris deodata :))
Spor si succes la cautat broasca cu tastatura, cand gasesti da link sa vaz si eu ce cautai, ca-s blonda la ora asta!!
nana_sim spune:
Roxa-boxa uite asa arata infama broasca:
http://www.homeproductsnmore.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=IR&Product_Code=PAKL-01ROB&Category_Code=100-250
baby-boom spune:
Simona, faza cu bag divort era conectata la tot ceea ce se discutase despre jumatatile noastre ieri si azi.....eu doar acum 3 ore m-am impacat cu al meu.....am crezut ca fac apoplexie azi, ca mi s-a trezit la 13.30....si pentru mine era o zi din asta de stat in priza!!!.....in fine, de ceva timp nu pot intra pe aceasi lungime de unda cu hazbandu' meu ....incerc in continuare!!!
...mey, delicioasa Smaranda, pur si simplu delicioasa....imi amintesc amu' si ce ne-ai zis atunci in Napoli Centrale de ea....suuuper!
Roxa, al meu nici macar n-a dat cu aspiratoru'...dupa ce ne-am intepat bine, si ne-am turnat unu' altuia cani cu apa'n cap...vorbesc serios...s-a trezit si a facut ordine in bucatarie.....si io am refuzat sa fac ceva azi...asa ca a ramas casa juma' cu curu'n sus.....ata ete, ce sa-i faci, ca la tati ni greu!!!
Altfel, ce ati mai facut voi azi?
Ati vazut voi ce teatrala e ficulina mea? Io si amu rad cu lacrimi cand vad poza aia in care canta opera...si urmatoarea de fapt...hihihihi....
Fetele, sa stiti ca citeam la nu jtiu ce topic (mamici casnice, parca....?????) ca zicea o tipa din Bucuresti ca noi astea din cj ne intalnim saptamanal......hi, ce-o crescut pipota-n mine cetind asemenea vesti de aur....pan' la capitala o ajuns vestitele noastre intrevederi...huhuhuhu!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
roxana1974 spune:
eheeei fetele mele iaca dupa ce am sters aragazul am pus punkt! M-am delektat cu o inghe cu topping de fructe de padure si ciocolata razalita pe razatoarea mare ca pe aia mica imi fu leme!
Simo, nice jmekerie, DAAAR, nu ti-e frica ca iarna e frig rau si computeru' sau cip ce-o fi acolo inauntru ingheatza si poate nu mai functioneaza cum trebe? Am vazut asta la ATM-uri...pur si simplu nu mergeau de frig...unele Sper sa nu aberez prea tare, in rest mi se pare geniala treaba cu codu si ca nu mai cari chei dupa tine.
Flo, lasa mama ca ai timp next week, nu te mai amari...
Mariana, am 2-3 posturi intr-un topic cu dedicatzie speciala...idola ta da sfaturi pretzioase, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63923" target="_blank">aici
Floo acu am si eu pipota mare, iti dai seama ca lumea ne citeste??? si ne mai si admira
pe aceasta cale tuturor celor care ne urmaresc de la Roxa-boxa (si daca ne si scrieti, va punem la lista de oaspeti speciali)
bebelushelor, dans!
carrie spune:
Salutare,
Io-s cam amarata, bunicu e iar in spital si nu e bine, e tare slabit si bolnavior, si-l iubesc tare de tot si imi vine sa plang de numa…
Da voi ce harnicutze ati fost cu scrisu, sa nu va suparati daca nu va raspund la ceva ca abia reusesc sa va citesc I inainte sa pic lata.am fost la job de la 8 la 18L, o sedinta luuunga ptr proiectul de resurse umane pe care-l desfasor eu in firma.hihi bine ca nu era ptr proiectul altcuiva ca si tampeam…
Vreau sa revin umpic la subectu cu barbatii.Mariana intr-adevar am un sot deosebit, atent , tandru, ma ajuta in casa, cand e acasa numa el spala vase, intelegator si un tata super, desi lucreaza mult.azi de ex a stat cu fata fara cracneala, au mancat , s-au jucat, au fost la plimbare, au facut nani si am lipsit cateva ore bune. E adevarat ca a fost mai tensionat si incordat la cate baiuri am avut cu actele de casa dar e de inteles.deci chiar nu ma plang .acuma defecte normal ca exista da sa nu va zic cate am eu.chiar uite cu sinceritate deschid lista:
1.sunt dezordonata destul de tare
2.uneori, cand nu e cazul, timida-desi munca in HR m-a calit mult
3.impulsiva, si…
mai sunt da va las si pe voi
Anca, Asi, ma bucur ca ati chefuit!noi chefuim la petrecerea de la firma sotului sambata, vineri e serbare cu Mosu la gradi si duminica la noi la firma, unde eu is organizatoru si am emotii rau ca o sa fie vreo 250 de oameni.
Mariana vreau si eu catalog de la taticu expert in parchet si scari.si in principiu venim si noi miercuri.
Simo am vazut si io broasca cu cifru, chiar m-am laudat la al meu ca uite ce preocupari am si io, da mi-a zis ca si mai faine is alea cu amprenta digitala.de, io nu-s chiar asa la curent ca barbatii astia.
Flo draga las ca ii trec bazdacii la domnu tau.trebe lasat umpic si apoi trezit
m-am uitat la poze si la frumusetile de copii, sa traiasca toti si la un milion de luni tinerei "zmeoaice"
va pup ca m-am cam intins
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
mariana tache spune:
Fetelor, vreau neaparat sa ma laud! Azi am inventat o reteta si mi-a iesit super-super .
"Pui la cuptor umplut cu ciuperci, masline, usturoi, cascaval afumat si muuuuuult unt" Ca si condimente am pus: sare, piper, oregano, maghiran. Pe langa umplutura am si impanat puiul cu ustusoi si masline; iar in jurul puiului am pus cartofi taiati rondele mai groase. Vai! Ce gust are! Dar cartofii !
Si ca sa va demonstrez ca am facut o mancare super delicioasa, va spun ca Stefan a mancat 2 aripi + catofi si imi zicea in continuu "mai, mai" de nu conteneam sa-i racesc (este vorba de acelasi Stefan la care nu de mult ii dadeam de pofta de mancare! )
Roxana, "idola mea" a fost chiar docila pe topicul indicat, desi a scos 2 perle cat casa! (de fapt una dintre perle a reeditat-o ). Pe topic la copilasi de martie-april 04, fetele i-au zis "gravidutza noastra fitzoasa".
Cristiana, imi pare rau ca nu voi avea catalogul pe miercuri, dar s-ar putea sa am ceva poze pe CD; o sa le caut. Dau PM cu adresa.
Florina, da si tu link-ul in care se vorbeste despre noi clujencele si despre intalnirile noastre! Ca deja nu mai pot de mandrie!
Simona, dau si tie adresa, da?
Ha! M-am infierbantat! Caut pozele lui taica-meu si daca le gasesc vi le pun aci pe net! (ca tare ma mandresc cu munca lui!)
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Doaman Tache, din nou pe mosie?
Mai doaman draga puiul tau trebuia sa fie tare.
Poate am sa incerc si eu reteta maine pentru sotul meu, mai ales ca a zis ca vrea pui, si dorintele lui sunt ordine pentru mine( nu credeti ca nu-i adevarat)
Eu chiar acum am facut niste pachetele umplute cu sunca, carne cu sos de rosii, carne cu sos de branza roquefort si puiul care am sa il las pe maine si poate iti incerc reteta ca tot mi-ai facut.
Va doresc o seara placuta tuturor, caci eu mai am treaba, ca doar imi vine sotul, ma fac pentru .
Azi sarbatorim si cei 8 ani impreuna.Am luat un tort.
pupici multi
mariana tache spune:
Gata fetelor! Am reusit sa pun poze cu parchetul montat de taica-meu!
Uitati-va AICI.
Olim ce fain ca aveti seara cu program prelungit.... Incearca puiul; sigur o sa-ti placa.
Mai, tu chiar nu vrei sa zici nimic pe tema asta sau nu ai citit (iti spun a 4-a oara!): tu din Ulmeni, eu din Farcasa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
....inca una si ma duc ....
Moooooooooor de nervi! De o saptamana vreau brad dar nu am de unde sa-l cumpar! Ce naiba se intampla anul asta de apar asa de tarziu?! Nici nu m-am gandit ca la ora asta nu voi avea brad impodobit
Vreau braduletttttttttt!!!!!!!!!!!!!
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Uraaaa, sunt prima pe ziua de azi!
Roxa si Mariana, din spirit de solidaritate cu gasca am raspuns si eu fetei de la Deva cu problemele cu alaptatul, nu ca as stiu eu cum se face de la mine, dar scoala finelor si finilor e una foarte buna, ca m-am implicat activ!
Florina am incecat si eu o diversiune (aia cu divortu')
Cristiana multa sanatate bunicului!
Azi lucrez, urati-mi spor! Si vreau sa ma duc si la biserica putin, am de multumit!
Simona