Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

"PS... nu s-a dezbatut niciodata sub despre constipatia cronica?... ca eu am incercat tot ce se poate, pana si remedii homeopate... NIKA... Plang langa el cd face!...." (FELIS)

Ma intrebam, daca in Romania nu se gaseste remedii pentru constipatie, ce-ar fi sa incercam sa gasim solutii undeva in strainatate?? poate ca sunt medicamente care nu se gasesc la noi si care l-ar ajuta pe Mihai sa faca fara dureri si sa scape de constipatie!!! dar cum sa n einteresam? banuiesc ca ai dat pe forum de veste, nu? eventual, mai da o data, mesaj, dar cu mentiunea pentru fetele care sunt stabilitate in afara, sa se intereseze ele pe la doctorii lor! sa nu e doar o parere!!!! FELIS, tu probabil ca te-ai gandit nu numai la sta, ci la zeci de solutii!!! am sa mai intreb si eu pe nist eprieteni care au terminat medicina in Bucuresti, dar acum o practica in AMerica! te anunt ce aflu!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Cand zici constipatie cronica toata lumea... "a... si fata/baiatul meu e constipat/a"toata lumea crede ca e constipatie pur si simplu... la care bagi un temometru in fund si gata iese... Pai eu bag uneori si cate 3 supozitoare pe parcursul unei zile si tot nu iese.
Zilnic:
- o linguritza de miere dimineatza dizolvata in lapte
- masa de fructe e obligatoriu de pere/prune cu zeama de portocala si miere
- un remediu medical sau naturist de cele mai multe ori... Toate fara rezultat

Deci dupa ce ca ii dau zilnic miere si fructe care ajuta, ii bag supozitor si de multe ori nu iese... nici asa... Detaliile mai putin placute:
- face cu sange cam la 10 zile
- face f gros (sotul s-a speriat intr-o seara cd a vazut: "Pai nic eu nu fac asa de mare!!!!!!")
- de multe ori stau si "scobesc" la propriu sa il ajut sa faca...

Toata lumea vine si zice cd aude de constipatie: "A... ceai de musetel si gata!..." sau orice alt remediu... Oare am eu fatza ca ma panichez aiurea?????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Io mi-am seama ca e ceva mai grav si mai serios decat o constipatie normala, de aceea mi s-a parut o idee buna sa incercam cu ceva medicamente sau remedii din strainatate. nu lua in seama pe cei de minimalizeaza problema lui Mihai si incearca sa gasesti o solutie...suntem alaturi de tine, mereu!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Nici ce mi-au dat in spital in Italia pt constipatie nu a avut efect!...
Toate au efect in prima zi... si apoi parca se imunizeaza... indiferent daca e vb de medicament sau aliment! POti sa ii dai si dupa o pauza mare... ca tot nu mai are efect in vecii vecilor Pt prima data si ... gata!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Felis ai incercat cu Lactuloza sirop???? Denisa facea la 7 zile kk si i-am dat cate juma de linguritza parca seara. Dupa o sapt se regleaza. Si nu e medicament. Numai ca trebuie sa ai rabdare am o sapt sa-si faca efectul. Noi am luat cam o sapt si de atunci nu mai avem pb de genul asta.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Raspund si eu la subiectul consitpatie dar pe scurt ca trebuie sa plecam la cresa. Felis, si David are de vreo juma de luna probleme cu kkuta. Dar nu pot spune ca constip lui e cronica in cazul lui, insa are cam aceleasi probleme ca Mihaita: kk tare ca de om mare la 2 zile si desi nu sangereaza, a facut un fel de hemoroizi, arata ca varicele. Plus ca in ziua cand nu facea, noaptea era cu dureri de burtica si gaze la greu. Pediatra a zis ca trebuie neaparat sa faca kk moale si ne dat asa: FORLAX 4g (2 pachete de cate 20 de pungute, 1/zi, deci tratamentul e de lunga durata). Am inceput de cateva zile si se observa ceva ameliorare, dar trebuie si alimentatie cu prune la greu si eventual dovleac copt sau fiert. Inca nu sunt pe deplin satisfacuta, dar suntem abia la inceput. Daca vrei mai multe amanunte sa-mi spui.
Acum trebuie sa fug.
Pupici lui Mihaitza si sanatate multa

PS La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi Rares Mihai si Rares Cristian, si celor de ieri (scuzati intarzierea:) Maria Alexandra si Iosefina Maria, si celor de maine (ca sa fiu sigura ca nu ratez:) Tudor Mihai si Teodor Alexandru.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani Rares Mihai si Rares Crsitian, sa cresteti mari si sanatosi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi multi ani lui Mihaitza!
Sa cresti mare si sanatos, sa fii ferit de tot ce-i rau in lume si sa ai o viata senina si linistita!
Pupici lui si mamicii Felis, o !
Felis, am vazut pozele de la petrecere si mi-au placut tare mult, e asa de fain ca va puteti intalni si copii se joaca impreuna.... mi-ar placea sa va vad si eu alive... poate in primavara, voi merge in Bucuresti la sora mea, si va gasesc prin careva parc...

La multi multi ani fericiti dulcei mamarutze Maria Alexandra!
Imi pare rau ca nu reusesc sa deschid link-ul cu pozele din mamarutze, mamarutze... nu stiu de ce....le-am vazut insa pe cele de la 11 luni... e o scumpica cu ochi albastrii si zulufi blozi. Cred ca era grozava cu floarea sorelui pe cap!
...Raluca, si zici ca au caciulitze si suzete la fel??...

Merci si pupici la toate fetele care mi-au admirat Iriselul cu nas rosu, am mai pus cateva poze noi, ca-mi merge mai bine net-ul acum.
Onitza mai dat gata cu aprecierile, sincer, tare bine mi-au picat!

Sper ca a trecut Mos Nicolae pe la toate pe-acasa!
La noi a fost, si-am avut o seara tare frumoasa, cu multa lume, cu luminitze si lumanari de sarbatoare (acum am pus toate decoratiile luminoase), fiindca sotzul meu e Mircea Nicolae...
si-am baut punch cu ghimbir si cuisoare pana am ametit usor..
Asa ma bucur ca vine Craciunul... e cea mai frumoasa perioada din an, pentru mine!

Dana & Iris
pozele noastre
IRIS 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rares Mihai, Rares Cristian si Maria Iosefina, sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi, sa aveti numai bucurii in viata!
Felis si Mihaita si kk bun!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput