Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
roserb spune:
ALEXANDER, NOI ITI DORIM SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA!
(IAR MAMI POATE SE APUCA DE LUCRU SI PENTRU O SURIOARA)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Buna dimineata!
Alexander,'la multi ani!'Sa cresti mare,sanatos si norocos.Sa-i bucuri in fiecare zi pe parintii tai,sa fiti sanatosi si fericiti.
Cum ati petrecut in WE sarbatoritilor?..adica Vio,Mikimi.....Asteptam poze!
Pupici si o saptamana buna.
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by raluca.gabriela
Maine postam poze si dam detalii, astazi anuntam numai ca nu e cinstit: Felis intotdeauna deschide subiect de felicitare prima pt toti copiii... Pai deschid si eu acu pt Amina Bobitei, ca e cea mai mica si poate apuc
...
Nu cred ca cine deschide conteaza... ci faptul ca urezi cuiva toate cele bune cu o ocazie e important... Eu am vrut sa aibe fiecare subiect separat pt un anisor, ca aici am tot urat la fiecare lunisoara, insa acum era ceva special... Am vrut sa fie un loc special, unde sa scriem cat mai multe si fiecare mama sa se bucure. Nu a fost asa... Uneori nu am facut decat sa intristez mamele pt ca nu au fost prea multe postari... si imi pare rau...
Intr-adevar am fost chiar dezamagita... cat de putina atentie s-a dat .. dar poate chiar acesta a fost motivul: pt ca am deschis eu... si iarasi imi pare rau...
Dar daca stau sa ma gandesc... eu am ratat startul ca eram in Italia... desi as fi vrut sa pot deschide subiect. Dar se pare ca atunci nu s-a prea inghesuit nimeni... De ce nu ai facut-o?...
Sunt subiecte deschise pt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63546" target="_blank">Alexander (Miki) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64021" target="_blank">RUXI (Monica) si in rest lista este deschisa.. : spor la treaba...
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bine ca te-am gasit la telefon... ai inteles acum ca ma oftic ca tu mereu esti prima (si nu stiu cand mai ai timp) sa le faci bucurii tuturor, asa
cum esti tu. Eu sunt mai lenta si ma trezesc intotdeauna la spartul targului

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by Otiliav
fulguletz, adica si voi va mutati la vila cu piscina. Felicitari, sa va fie de bine!
Onitzo,mey, tu vrei sa o concurezi pe Ralucacea cu silueta de sirena...
mey fetilor, eu cred ca daca femeia nu e un pic impanata pai nu-i femeie, mey...
asa..ca ma roade invidia...
si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"
behehehehehe

daca puneam eu poze cu mine de la mare, abia atunci ma concura da' io nu pun ca nu sunt femjeie destul 
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
miria_cristina spune:
Buna!!
LA MULTI ANI, sarbatoritilor!!!
Ce poze frumoase am vazut!!

FELIS - multumesc mult de raspuns! Noi stam cam departe de zona respectiva, dar acolo vom merge sigur sa facem comanda, ca e convenabil!
Vroiam sa ies cu fata la plimbare. dar e urat afara si m-am razgandit.
Asa ca am timp sa citesc tot ce scrieti!![]()

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
miria_cristina spune:
Fetele, care dintre mamicile de la noi sunt in Noua Zeelanda??
Stiti careva???
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
eveline spune:
La multi ani Victor, Daria si Dennis, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!
VA anuntam cu fericire ca am petrecut si noi sambata pe placul inimii, tortul a iesit super si delicios, toata lumea a fost bucuroasa...am pus si noi cateva pozute de la petrecere pentru cine vrea sa vada.
Si pentru ca bucuria sa fie completa, cand am intrat pe DC pe cine credeti ca am vazut pe prima pagina la "Galeria eroilor"....bineinteles pe Bianca.
Va pup pe toate si numai bine!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
eveline spune:
Mentinem urarile pentru Victor Daria si Dennis, cu mentiunea scuze ca ne-am trezit peste o luna (citiram gresit prima pagina
) si uram un La Multi ani! fericiti si plini de sanatate si iubire lui Alexander!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Alexander!
Sa cresti mare,frumos si sanatos!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mihai-Cristian (06.12.04)
cea cu silueta de sirena...
si
LA MULTI ANI ALEXANDER!