Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)
Raspunsuri - Pagina 9
Davina spune:
Buna fetele frumoasele.
Noi am terminat cu cumparatul cadourilor si cu ambalatul ,acum stau toate sub brad .A ramas numai sa-i cumpar sotului cadou ,dar cred ca o sa merg cu el prin magazine sa-si aleaga ...asa ca nu va fi surpriza :-).Eu pe al meu mi l-am ales deja
Idei de cadouri la copii: jucarii ,CD,DVD ,mingi.
Pentru femei : cosmetice,epilatoare,parfumuri bune,seturi de bucatarie(pentru cele ce le place sa gateasca ),papuci de camera ,halat dupa baie ,aur,carti...
barbati :portmoneu,stilouri,craveti,CD,DVD player,ceasuri.
Lilia pentru cumnati fa prajitura brawnie cappucino ,pentu ca ai facut-o de mai multe ori si nu vei da gres.Ati primit aparatul foto pe care l-ai comandat ?daca da ,v-au pus sa platesti la posta bani ?
Crinia ii dau legume proaspete sau congelate daca nu am la moment in casa .
Rodica mersi de link.Au ajuns ursuletii la destinatie ?
Lucia si eu am patit-o ca si tine in Ro,m-au facut ca un galbenus ca imi venea sa pling ...acasa ma faceam cu sampon cu culare in fiecare saptamina ca sa-i dau alta nuanta .Aici am schimbat cred ca 10 frizeri si am ajuns cu parul pina la urechi de ce prot lucreaza .Unghiile cu gel arata frumos dar si eu stiu ca-ti subtiaza ungia pentru ca o pileste mult inainte de al pune,ori poate e altfel de gel nu ca aici ...
Cornelia si eu sint la fel ca si tine la cumparaturi ...vad multe lucruri care imi plac dar pina imi aleg ceva ... de aia sotul nu mai vrea sa mearga cu mine la shopping
Natalia bravo pentru performante si ce mos tinerel si suplu ati avut la party
Sper ca nu am scapat pe nimeni .Acum sa va intreb ce faceti de Craciun stati acasa sau va duceti cu colinda prin ospete ?
v-am pupat
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
MamaElei spune:
Buna dimineata!
Ma bucur ca au raspuns mai toate fetele. Alinkav, Vio, nu mai apari pe aici?
Lucia, cum esti cu moralul? Mai bine?
Cornelia, mult spor, fa mai repede lucrul si mai scrie-ne si noua ceva, ca ne facem griji!
Noi la nasu am luat 2 pahare mari-mari, de coniac, de la aureola (45 lei buc) si o sticluta micuta de coniac. E mai mult haios cadoul, dar chiar eram in pana, ca ei au de toate. LA nasa nu stiu inca, dar cred ca ceva pt ingrijirea parului. Pt mama mea - o tava de copt din sticla termorezistenta, tata mea -un chipiu (dar mai trebuie ceva), sora-mea - un ceas ieftin si viu colorat de la piata (si l-a ales singura, se pare ca nu-i plac surprizele), mama - o bluza, tata - ceas de masa pt birou, cumnata - papuci de camera de plus in forma de catelusi, pt sotu - nu zic (prietenii stiu de ce), Paula - un telefon muzical, un pian, ca l-a striat pe care l-a avut, jucarii moi pt baie. Pt inca niste familii am sa iau niste figurine-ciini si Mosi Craciuni de ciocolata pt copilasi.
Davina, pachetul a ajuns, chiar foarte repede, prea repede deja. L-am expediat vineri seara si deja joi mi-au scris ca l-au primit. Se pare ca le-a placut, dar nu va zic ce mult m-a costat, ca la parinti le-am pus o sticla de sampanie, ca altceva nu stiam ce...
De Craciun vom fi prin sat. Seara pe 24 - la ai mei, un cerc mai restrins, iar pe 25 - la socri un cerc mai larg si atunci va trebui sa am acele pachetele cu mici atentii de care ziceam (figurine si ciocolata pt copii), ca altfel falimentam!
Hai, ca v-am innebuit de cap! Sa vad daca veti avea rabdare sa cititi!
Rodica si PAULA (02.09.04)
lia_c spune:
salutare... eu repede
merci p/u idei fetelor, ei au o multime de pahare si p/u cogniac, bere, vin, sampanie, suc... categoria asta s-a inchis cred...
am pus niste poze cu jucariile si operele mele de Craciun, mai am opere si la mamica, insa n-am reusit sa le facem poze inca...
Lucia, pozele cu coronita pe usa din anii trecuti nu le-am mai gasit scanate, vezi ca am pus coronita de anul asta, insa am facut-o din creanga artificiala de brad... cea mai simpla si ieftina :) O s-o pozez si pe a mamicai si iti spun cind o pun... Ciorchinele alea ampus unul la bucatarie agatat de mobila si altul in dormitor de lustra... e f simplu de facut...
cind ma mai eliberez scriu mai multe
o zi cit mai reusita
P.S. Rodica,ieri am trecut intimplator pe la Green Hills, au la reduceri niste cani cu Vini Pooh muzicale, cost a 19 lei dar cu Geen Hills Card costa 15, eu mi-am luat una p/u mine . Vezi ca sint cu diverse desene. Cred ca sint un cadou bun p/u copii... Cind o ridici incepe a cinta, dar cinta o perioada si apoi se odihneste si apoi iarasi incepe... Noi ieri toata seara ne-am "prikolit" cu ea... Altceva bun n-am vazut la Green Hills...
lia_c
LiliaToma spune:
ALINA( DAVINA) nu am primit inca aparatul. Dupa cum am inteles tr sa ajunga pe 23 prin cineva care vine la Bucuresti. Sper sa fie asa ca tare de mult timp il astept...de vreo 3 luni...
Dar daca ar fi venit prin posta nu cred ca noi am fi platit ceva daca prietena mea platea de acolo..daca nu platea, cred am fi platit noi taxele postale.
RODICA, interesante cadouri ati luat voi.
E buna ideea cu paharele de coniac pentru cei care beau( asa ca noi.
Ca daca nu, si tr sa le tina persoana de decor iar ei nu ii plac bibelourile ca si mie....
Eu de ex ma framant mereu ce sa ii mai dam doctorului nostru( al Ameliei) ca bani nu primeste.. cred ca a mancat pana acuma toate felurile de bomboane si a primit mai multe feluri de vin din Moldova( toare alese atent si cu grija).. acum stam si ne gandim daca el nu bea... ce-o zice oare? Da zau ca nu stiu ce poti sa ii dai la un doctor...
IN general eu evit sa iau cosmetice pentru ca nici gusturile mele nu le stiu bine, dar inca ale altora... Numai daca stiu sigur marca folosita de cineva cumpar.
Eu vreau sa ii iau fratelui meu o cana. Dar inca nu am gasit una originala pentru un baiat de 20 ani.
E greu cu cadourile. Mie sa imi dea lista care si ce vrea si eu sa aleg ca altfel
Noi de Craciun mergem la fratele lui Vali prima zi, a doua zi, banuiesc ca la scori. Mai suntem invitati si de niste prieteni, dar nu cred ca ajungem si acolo.
Copii mici nu vor fi nicaieri, asa ca Amelia va fi rasfatata Craciunului...
Bradut noi avem artificial si mic. La anul vom lua mai mare..
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
lia_c spune:
Mi-a venit ideia ... EVRIKA... niste pernute cel putin 4, p/u nasi... Stiu ca nasa mereu zicea ca ii plac f mult si si-ar dori in salon... Mai ales cind le-a vazut pe ale mele cu motive de Craciun... Acum deja trebuie sa incep a cauta pernuite cu motive de Craciun si sa se asorteze si cu salonul lor... URA!
Lilia, mie mi-a fost f greu sa-i gasesc lui frate-meu ceva original si sa fie si cana de cel putin jum de litru ... dar pe urma am vazut (si am luat p/u altcineva) canute-mos Craciun(kiar reliefate, nu cu desen pe ele, si par a fi colorate cu miina), sint f dragute si au cam 300-350 g, adica nu sint mici sint destul de bune p/u ceai... Le-am luat din piata si vinzatoarea mi-a zis ca sint romanesti si pe spatele lor scrie Casa Nova Collection. Daca vrei miine fac o poza si o pun... Le-am gasit doar la un butic si le-am luat pe ultimele 2
P/u doctor puteti incerca o sticla de cogniac, stiu ca doctorii, rusii si romanii apreciaza f mult cogniacul nostru... de fapt si celelalte natii, ac e ieftin si bun...
lia_c
MamaElei spune:
Cornelia, uitasem sa zic ca am fost ieri la Green Hills. Am luat 2 cani din alea (una cu Mikimaus pt o fetita si una cu Pooh, ca asa am vrut) si jucariile alea din plus care is imbratisate, de 29 lei. Si nasii nostri au multe pahare, ca sint la virsta cind TREBE sa ai de toate, dar astea le-am luat de prikol. Am sa fac o poza.
Lilia, si eu cred ca e buna ideea cu coniacul. Mai ales ca sint sticle de diverse forme. Si ce daca nu bea? Trebe sa inceapa o data si o data
lia_c spune:
eu n-am vazut jucariile moi , ca as fi dat yama pe acolo...
dar pernute sau fete de pernute decorative n-ai vazut? ca eu n-am vazut... Dar am fost la asta de la Riscanovca... Stiu ca anul trecut erau f frumoase, eu mi-am luat vreo citeva...
lia_c
LiliaToma spune:
ALIONA, nu stiu cum se intampla ca mesajele tale ajung mai greu.
Eu azi am intrat de mai multe ori si abia acuma pe seara le-am vazut. Poate pentru ca inca esti noua, esti moderata( adica ti se verifica mesajele).
De aceea iti raspund mai tarziu.
Nu stiu despre ginecologi, sa iti spuna fetele de acolo.
Vroiam doar sa iti zic ca am ramas uimita de ce rude mofturoase ai.Se vede ca tu esti prea cuminte. Ca eu daca in 8 ani nu primeam nimic si mai aveau si pretentii cred ca nu mai vedeau nimic de la mine.
Tu de ce le mai cumperi, daca ele nu iti cumpara?... Acuma nu vreau sa ma dau mare si tare, dar eu sunt mai rea, cred ca daca mai veneau cu pretentie, le spuneam in fata: o sa primiti cand o sa primesc si eu.. si amin daca nu le place sa stea la casa lor. Na, ce te invat si eu, vezi? dar vroiam sa stii ca te sustin sa nu te lasi
Eu am noroc de o soacra nepretentioasa si care nu se baga in treburile noastre.. ca altfel ieseau scantei. Mai citeste si tu pe la subiectul cu soacrele sa vezi ca si alte fete se plang...
Si bafta cu bebe!! sa il aveti cat de repede vi-l doriti...
Eu una stiu, vine mai repede atunci cand nu esti stresat si nu te gandesti mereu: ca acuma il fac pe bebe, acuma...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Balbina spune:
Aliona, perfect de acord cu Lilia. Nu te lasa calcata in picioare.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
MamaElei spune:
Cornelia, nu stiu cum de uitasem sa-ti zic de ofertele de la Green Hills De fapt ce sa-ti zic, nici la sot nu i-am spus. Iti dai seama, pleaca sotul linistit la servici si la amiaza cind vine la masa, ii deschide usa soacra-sa. Noi am primit nici nu mai stiu de unde ofertele si mi-am programat sa merg luni, la prima ora, dar am mers la cel nou deschis, pe Cantemir. Si acolo era imbulzeala mare, dar magazinul e mai mare si macar ceva am prins. Peste jucarii am dat pur intimplator, era un cos plin cu jucarii din astea si lumea nu le prea baga in seama. Eu, mai tupeista, m-am bagat si mi-am ales ce am vrut si sa fi vazut apoi cum au dat navala toti. De fapt am si mers pt jucarii, vroiam neaparat chestie din aia unde copii se masoara rostometr. Dar nu l-am mai prins, au ras totul la sectia jucarii!
Ma, fetelor din strainataturi, eu asa suparata sint la faza asta, fac aici niste reduceri de innebunesti, nu alta. Au tot spus la TV reduceri la Berghoff, reduceri, reduceri... Si cind trec pe linga o reprezentanta Berghoff, aflu ca reducerea e de tocmai 5 (CINCI) procente! Si cind imi aduc aminte de lichidarile de stoc pe care le-am prins in GE!!!!
Aliona, daca nu scria Lilia de mesajele tale, nici nu le-as fi citit! Dar esti moderata rau Dur-dur cu neamurile tale! Cum Dumnezeu mai suporti? Si eu ca si Lilia, demuuuuult le-as fi spus ceva! Pai cum, ele nu-ti iau nimic si au pretentii de la tine? E culmea!!! Nu pot intelege cum suporti... Dar sotul ce zice?
In privinta medicului. In primul rind, nu mai stiu de cit timp esti casatorita. Cauti un medic deoarece ar fi ceva probleme sau asa vrei sa te asiguri din timp?
In al doilea rind, sa nu te superi pe mine, dar nu prea fac recomandari, deoarece am scris si aici peste ce medici am dat in urma unor recomandari. Stii, chestia asta e foarte personala si trebuie sa-ti fie placut si ca persoana ca sa te poti simti liber si la control si sa intrebi tot ce te framinta.
La policlinica ta de sector nu ai incercat? Eu asa am gasit cel mai bun medic de pina acum. La fel si o prietena de a mea.
Lilia, azi nu esti asa de ocupata?
Nu stiu ce am mai vrut sa zic, dar am uitat. Mai revin! Merg sa mai string prin casa, si sa mai sortez cadourile!